146

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

"АНОНИМНИЯ" герболизач по долу кръв пикае което значи че ИТН са на прав път! Голямо ***, балсам за ушите на нормалния народ!

145

Анонимен

преди 2 години

Съвети не приемате, но заповеди - ще трябва!

144

Анонимен

преди 2 години

Кво разбира този *** ,бивш писач на *** и вулгарни скечове.Натрупаха богаство на гърба на Лили Иванова, президенти и т.н как не го е срам тази мишка да се показва. Откъде това самочувствие този простия. Кога прочете вски данъчни закони, кодекси и правилници, за да бъде назначен за държавен служител? С дипломата си по български език /ако има такава/ просто няма работа там. Поредният селя ..нин , който иска да е НЕЩО в живота, а няма мозъчния капацитет за това.

143

Беновска пипа

преди 2 години

Идеите ни съвпадат! Сега и ДПС станха добри. Единствените лоши във филма са Герб. А във всички партии, освен ИТН, има бивши депутати, министри, ... В хората се създава илюзия, че злото ще бъде изчегъртано и някой ще ги оправи. А горчивата истина съвсем не е такава и имаме опит с нея. Този филм вече сме го гледали - Костов, Симеон, Бойко. Сега се добавя Слави.

142

Учуден

преди 2 години

Очевидно е, че президента притисна до стената ИНТ, както притисна ГЕРБ на изборите. Как тия псевдо патриоти изведнъж заобичаха ДПС, че и се завъртяха със ***. С имаше времена как цялата държава се сплоти, отиде и гласува и точно тия от тройната колаиция и сивите кардинали от НДСВ ги махнахме от властта.

141

Пян Гъ до Бонго 146

преди 2 години

Бонго, моля те да поясниш защо Радев ще отнесе плувката заради унижението на ДПС. Не съм фен нито на Радев, нито на ДПС и ми стана интересно.

140

Анонимен

преди 2 години

Освен че, договарят постове и порции, ИТН, устремно, се вляза в предизборната кампания за втори мандат на руския слуга Гумен Радев. Ще трябва, да се привлекат гласовете на ДПС. Столенницата винаги е подкрепяла Радев и от трета сила, заедно с ДПС, имат запазено място в кабинета и до зам. министри.

139

Анонимен

преди 2 години

Тошко, коя ви бе програмата и политиките, че не мога да си спомня? За какво си говорите с БСП и ДПС, адаже ба?

138

Анонимен

преди 2 години

Тошко, стига евтин театър и лъжи, макар че, това е естественото ти състояние. И децата знаят, че се договаряне с БСП и ДПС, за постове и порции. Какво има да обсъждате, ако не министри, а около тях, обръчи от фирми? ИТН няма програма, нито политики, за какво друго си говорите? Машалла.

137

Край

преди 2 години

По лакърдиите /приоритетите/ всички партии са съгласни. Всички искат да ни качат доходите да ликвидират бедността, да се вкарат в зандана корумпираните и да почва голямото народно благоденствие.Като почнат да редят софрата с министрите и да режат баницата - ще се скарат.

136

?!?

преди 2 години

Не знам кое ме отвръщава повече в ИТН?!? Това че дадоха лигитимност на ДПС с тези преговори и им излъскаха имиджа. Забравяйки за Делян Пеевски , обръчите от фирми за статуквото. Или това, да не поканят ГЕРБ за преговори и така да пренебрегнат гласа на толкова много българи. Почти Равен брой колкото са техните. Отговор не ща.

135

Бонго Бонго

преди 2 години

ДПС съжалява, че са отишли да говорят със сресания полуръст.ДПС много лесно могат да изгърбят Славе, гледайте сеира на гласуванията за главния прокурор. Президента ще е в дузпа, заради унижението на ДПС.А качура и полуръста ги виждам без пари, като осъдят Божков и Радев.

134

МАГНИТСКИ

преди 2 години

НЕРГАМОТНИТЕ,КРАДЛИВЦИ,ОТ,ДПС,ЩЕ ГЛЕДАТ ПАК ТЮТЮН,ХАХАХАХАХАХРЕЗИЛИ,КРАДЛИВИ,КУРБАН,ЗА,ДПС,

133

pomak

преди 2 години

заминахте,си,тютюнопроизводителихахахахахахахахахахаха

132

резил

преди 2 години

абe,видехте,ли,дпсхахаха,леле,колко,неграмотни,крадци дори,не,схванаха,че,им,правят,курбаннеграмотници,крадливи,хахахахахахахазаминахте,си,тютюнопроизводители

131

резил

преди 2 години

абe,видехте,ли,дпсхахаха,леле,колко,неграмотни,крадци дори,не,схванаха,че,им,правят,курбаннеграмотници,крадливи,хахахахахахахазаминахте,си,тютюнопроизводителихахахахахахахахахахаха

130

Хъм...

преди 2 години

Дали ИНТ предателите патриоти, не им свиха сърмите от президенството и не ги заплашиха с репресии и доноси?

129

верно ли

преди 2 години

Някои хора разправят, че сте ДПС2. Т.е. формацията е ДПС2, БСП, БСП2 и ДБ?

128

1

преди 2 години

До Реалист,*** е онзи,на когото викаш татееее,кой вдигна цените на ел.ток,вода бензин, парно,олио ,още да ти изреждам ли,и при тези цени,заплатите и пенсиите,са такива ,каквито ,бяха и при виденов,но виждам че математиката ти е много слаба.

127

1

преди 2 години

До GG,малко е по-голяма симпатяга,от кривата тиква,сигурно,толкова години, не си я забелязал.