33

Нищо ново

преди 2 години

Апаратни игри. Въпросът е председателят на софийската организация на БСП Калоян Паргов, който ги е организирал тези протестиращи дали чувства лична вина за ниските резултати на БСП в София?

32

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 35-37: В БСП има ревизионна комисия, която проверява всички разходи. Това не е чекмеджето на бат'ти Бойко.

31

анонимен

преди 2 години

Опаааа..Герберите,се прехвърлиха и на тази "тема" и започнаха и тук да оплюват достойният ни президент! Нямате ли срама бре???Жалки сте!!

30

Анонимен

преди 2 години

Тази,да я свалят,докато не е забъркала някоя каша в Н Събрание!По всичко и личи,че много и се упрвлява! И тя като Каракачанов,много седя в този парламент и нищо! Та сега ще иск да използва последният миг! Долу от власт Нинова! Един бивш член н мракобесническото СДС след 1989 г! Чудя се лично,как успя,да се внедри в БСП!Видяхме до къде я доведе!

29

Случаен

преди 2 години

Ами тя, Нинова е като Боко, няма разлика. Колкото и да се проваля, все други са и виновни. Никога не приема нейните провали, Боковица абсолютна!

28

Койчо

преди 2 години

Това са хората на свинаря гергов окрал държавата

27

Анонимен

преди 2 години

Не съ притеснявайте герберушки.Сега,като ви спрат кранчетата ставате бедни и членове на бсп.

26

Анонимен

преди 2 години

Прави са.Тази кака не става и за сврака!

25

Анонимен

преди 2 години

В България има малко бедни хора, няма обществена почва за социалдемокрация................ Всички хора в България са милионери и десни, младежите от БСП са най-десни и не гласуват за собствената си партия. Те са десни и искат да са богати чрез политиката. А Станишев е най-десният политик за 32 години Преход към капитализъм - въведе най-плоския в света от всички плосък данъци. Малкото социалдемократи и социалисти гласуват за БСП. Всички други са десни и гласуват за Чалга Паша.

24

Анонимен

преди 2 години

Уж Нинова вкара младежите в политиката, а сега от младежкото БСП и искат оставката, странно. Някой лъже?

23

Асан

преди 2 години

Без бой нема да си тръгнат червените кхмери :)))

22

Анонимен

преди 2 години

КАТО НЕ МОЖЕ КОЙТО СВАРИ-НАТОВАРИ МУ ОСТАВА САМО КойтоСвариРазтовари И ДА БЛИЖЕ СОПОЛИ.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези дърпат дявола за опашката и разединяват и малкото останали привърженици на стогодишната партия.В момента циркове не са нужни защото ежедневно ги гледаме по тиквените новини от един бивш артист.

20

Анонимен

преди 2 години

ТОВА Е НЕЩО ОБИКНОВЕННО ЗА ИСТУКАНИТЕ - ДОКААТО СИ РАЗМЪРДАТ МОЗЪЧНИТЕ КЛЕТКИ И ВИЖ ТО СТАНАЛО УТРЕ!

19

Истукан

преди 2 години

Тези протестират против това, което сами са си избрали. За пръв път виждам някой да протестира след изборите за това, което е избрал.

18

Анонимен

преди 2 години

НА СНИМКАТА НА САЙТА ВИЖДАМ ОБИКНОВЕНИ ХОРА ИЗПРАВЕНИ С ЛИЦАТА И ИСКАНИЯТА СИ И НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МИ ПРИЛИЧА НА МУТРА,СКИН ИЛИ ДРУГО ПОДОБНО. ПРОБЛЕМЪТ НА СОЦИАЛИСТИТЕ НАЗРЯВА ОТДАВНА И АКО НЕ ГО РАЗРЕШАТ В НАЙ-КРАТКИ СРОКОВЕ БСП ЩЕ ИЗОСТАНЕ ОТ ХОДА НА СЪБИТИЯТА. ВРЕМЕТО НЕ ЧАКА НИКОГО.

17

Поправима грешка

преди 2 години

Ако Радев не беше правил революции, БСП щеше да е втора на изборите и Нинова щеше да съставя кабинет, а не Славуца?Голяма грешка беше избирането на Фигуранта, но няма да се повтори!

16

Истукан

преди 2 години

Какво искат тези бе? БСП искат да управляват с ИТН.

15

баба мара

преди 2 години

оставка на нинова и пажовете зад нея на следващите избори няма да прескочат4 процента

14

Гроби Таласома

преди 2 години

Подобен протест в началото на консултациите за правителство, сами се досещате, кой го организира;))) Любителите на кръглата маса с ГЕРБ!;))) Ако Нинова се свали сега, Бойко ще бламира съставянето на кабинет, който да го изхвърли от политиката;)))