58

Ку-ку бенд

преди 2 години

Аз пък напук на всички си купих имот в кв.Изток(София),не обичаме да живеем на село сами.Една бира ако изпиееш в града трябва колата да си оставиш и такси до село.За ресторанти да не говорим и магазини.И да треперя някой швед да не ми обере имота докато съм на пазар в града.

57

nvm

преди 2 години

Заповядайте всички в Странджа - Сакар .Няма вода ток телефон иннтернет продавам къщи по 1000 лв с 4 дк двор .Всичко е био заедно с комарите бъжкляците и усойниците.

56

Стар Софиянец

преди 2 години

Нещата са елементарни - има си хора за село, наричат се селяни, има си и хора за града, наричат се граждани. Едните предпочитат да живеят на село и да прави, а другите предпочитат да живеят в град и също са прави. Примерно аз не съм за живот на село. Имам къща и вила на село, без зимата често ходя там, но това не е за мен.

55

Гошо

преди 2 години

Остава да кажеш и кога успяват да го правят това Те тия май съня го имат за развлечение

54

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 27 Комплекса ви пропада защото живущите там не си плащате за поддръжката Тия комплекси гот гот първите години После като почне всеки да се ослушва с вноските и първо спира да работи бариерата и входната на комплекса после почва да избива я влага я мухъл

53

Гошо

преди 2 години

До баба ПенаИзвинявай ама хич не е така ,ако си в Овча Купел Младост Надежда да Но я виж какво е положението в центъра примерно Дондуков

52

Анонимен

преди 2 години

Давам една гарсонера в София под наем и за тая година спестих към 100 000 евро Искам да купа тчетър-пед имоти с хобави къщи големи с сички одобства да ги давам под наем да не тряба ремонт да има толетна баня и гараш. Не давам над 20 евро на квадратура трудно се искарвад пари

51

голи сметки

преди 2 години

До Анонимен 19Няма такова нещо!Отоплението за ЦЯЛАТА ЗИМА ми излиза 1,000 лв,а не за месеца!Като не си в час,защо изобщо се обаждаш!?

50

До Опит да си предс

преди 2 години

Става, ако жената се занимава единствено с покъщнината и не се налага да работи. А примерно мъжът е IT с голяма заплата и бачка от вкъщи.

49

Анонимен

преди 2 години

До 47"Освен това е пълно с млади хора и детето ходи на детска, а аз си работя хоум офис" - разбирам, че си беден, та жена ти трябва да бачка вместо да си гледа детето, както правят нормалните хора... Така ли е?

48

62

преди 2 години

Цялата покупка на двойното място плюс строежа на 120 квадрата къща с веранда му излезе около 100 хиляди лева. Има си и малко дворче с ливада. Пък нека му е зле.

47

Анонимен

преди 2 години

Прави са част коментиращите по-долу, че хубавите селски къщи за продан са много малко. Човек трябва да строи, което е пипкава история. Съгласен съм и че близостта до магазини, аптеки, болница е от огромно значение. Има села, които стават, нямат и роми, но там си е скъпичко.

46

До 59

преди 2 години

Наскоро срещу нас си купи дворно място един човек.Построи си сглобяема къща 120 квадратни с веранда.Прекара си ток и вода и за по-малко от месец се нанесе да живее.Никой не е казал,че къщата трябва да е масивна.

45

Фастер

преди 2 години

Що почнахте да бегате от големите села,нали искахте да сте граждани !Да не копате, да не садите ,да не стрижете трева?!?!Дано една къща да няма за продан за градските *** прокташки!Че София вече не се търпи от прованска простотия навсякъде!Доцре че не живея в това голямо село ,а на 2 минути от планина и река и все пак на 15 от центъра му!

44

Сифилиско

преди 2 години

Много е яко на село. Гръмне гръмотевица и ден и половина без ток.

43

Анонимен

преди 2 години

По селата в България няма няма почти никакви хубави къщи за продан. Всичко е старо и амортизирано. Предимно керпич, гредорет и каменен зид. Повечето дори нямат вътрешни бани. Тук там където има съвременни монолитни къщи с тухли и бетон хората си ги държат и не ги продават. Продават се само най скапаните имоти които не стават за нищо освен да се ползва парцела за ново строителство.

42

Сахар

преди 2 години

Хубаво е също селото да не е пълно с мангута, които не просто могат да окрадат покъщината, а да отнесат цигли, врати и водомери.Буквално да я разкостят.

41

Анонимен

преди 2 години

Ако си нормален човек и имаш пари, с които искаш да си купиш къща, има много опции: крит, кипър, Сицилия, Испания и тн.

40

Войче Деле

преди 2 години

Имам къща на 20км от голям град. 15 минути с кола. Не се продава засега но цената е около 60К евро. Толкова вървят в този район. Минус е , че не е на морето.

39

Анонимен

преди 2 години

Къща на 20 минути от столицата не е "къща на село". Бъркате понятията! Имам къща на село на 200 километра от София. Никой не живее в нея. И аз не мога, защото е порутена. И да имам хиляди левове за ремонт, пак не мога да живея там. Най близката аптека или лекар от селото е на 30 километра. Най-близката поликлиника или болница е на 50 километра. Вие бихте ли живяли в такова село?