48

Немам нерви!

преди 2 години

Кацаров (без лекарски права!!!) ще прави реформата???

47

Анонимен

преди 2 години

Заради бълхата/Ст.Кац./не следва да изгорим юргана /Пирогов/.

46

До 40

преди 2 години

Не се казва ,,шут,, . Казва се ,,таен клиент,,. Шут ще яде после, ако продължава в същия дух.

45

ана

преди 2 години

Ятрогенеза -wikipediaПрестъпление

44

До 39

преди 2 години

Когато започнете да пращате данъци в България, тогава. Гурбетчиите нямат думата .

43

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще прави реформа , ама първо започна с унижение на медиците Е, кой ще ти съдейства, шушумиго.Или всички са маскари, само ти си цвете.

42

Анонимен

преди 2 години

Къци направи цяла дирекция за свои Ора, които ще уреждат лесно други техни Ора.Хич не е източване на бюджета. Тая дирекция е паралелна структура на съществуваща дирекция .Богата страна сме.Стойчо втори път я съсипва и пак функционира

41

Анонимен

преди 2 години

Кацаров вместо да започне веднага да реформира здравеопазването, започна словесна война с медиците.

40

Швейк

преди 2 години

,,Лейтенант (Ст.) Кац пак се е натряскал .( Докторите стават лейтенанти от резерва , когато се дипломират . Кацаров е с прекъснати права . Какъв е сега? Лейтенант или старшинка?) - мислеше Швейк, докато отиваше към кръчмата да му купи ракия.,,Швейк след третата световна вълна ( на пандемията).

39

Анонимен

преди 2 години

ВидЕхме реформата в Александровска. Уволниха половин шофьор, но пък спестиха средства за цяла дЕрекция в Министерство на здравеНЕопазването , в която се намърдаха клиентелистите на Ст.Кац.

38

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Мен ме спечели с това: "Кацаров сподели, че според него COVID ваксинацията трябва да остане доброволна."

37

Потърпевш

преди 2 години

От много реформи, в момента пациент на болница полага 10 подписа, а лекуващите го - 40. Проверяващите броят подписи, а не гледат качеството на лечение. Те нямат и нужната компетентност за последното.

36

Анонимен

преди 2 години

Гледам агонията на кралите и лъгалите тук във форума. И се наслаждавам на истината, че краката на лъжата са къси.

35

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, най-после изплю камъчето. Що се прави на шут 3 месеца, прави циркове в Пирогов, подписва документи за хоспитализация, за да дискредитираш и лъжеш след това лекарите, които ти спасиха мизерния лобистки живот? Целият цирк беше да кажеш накрая, че господарите ти искат да откраднат парите от Здравната каса, да не застраховат болни, да вземат парите на здравите и държавата пак да лекува старите и болните, а частните застрахователи да не плащат за това.

34

Гурбетчия

преди 2 години

Цялата здравна система е сбъркана. Щом си здравно осигурен не трябва да плащаш нищо, както е в Испания. Не се плаща нищо. Дори ако не си осигурен пак те лекуват. Ама кога ще ги стигнем испанците?

33

Анонимен

преди 2 години

Стойчо, започвайте реформата, без да ви пука, че сме в челните места по смъртност в Европа. Доброто здравеопазване става все по- скъпо и недостъпно за обикновения човек, все по- богати лекари в най- бедната и обезлюдяваща се държава в ЕС! И докога така? Докато изчезнем ли?

32

Анонимен

преди 2 години

Ако всеки си пази парите, системата на здравеопазването няма да работи........... Когато умникът, който си пази парите в лична сметка се разболее, ще стане като краля, който казал: "Давам царство за кон".............Обаче кон няма да има, който да го спаси............... Парите няма да го спасят.

31

Анонимен

преди 2 години

ААА няма нужда да се пипат законите за здравеопазването специално за измислена ПАНДЕМИЯ! Хора тия планират да вкарат нещо в закона по отношение на експерименталните бълвочи! Наблюдавайте ги в НС!

30

А

преди 2 години

Има ли написани от някого поне "Основни положения" за здравна реформа - да бъдат стартов "плювалник" на творческата работа по реформата?

29

Майора

преди 2 години

Кацаров всичко правиш в интерес на частните болници!Само един факт - в съседна Гърция частните болници не се финансират от Здравната каса , а държавните се делят на две- едните обслужват здравноосигурени пациенти , другите тия които не са осигурени!А при нас всяка открита частна болница сключва договор с НЗОК!