17

Анонимен

преди 2 години

Точно във военно училище ли намери да го кажеш! Та там основата е равнис, мирно, отдай чест и се подмазвай на който трябва, че ако нямаш връзки си загубен.

16

Логист

преди 2 години

По тази логика, Куба е най-успешната дэржава.

15

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Ние успешните /// Много ценно становище. Въпросът, защо всички наши съсеседи и останалите държави в Европа ИМАТ нобелови лауреати, а НИЕ, които сме толково умни, можещи и знаещи нямаме НИТО ЕДНА за илач, е крайъгълният философски камък на нашето нещастие. Къде е заровено кучето, а?! Loool

14

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли малкия рекетен кораб "Димитровград" от състава на Балтийския флот?

13

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е резултат от 12 години европейско развитие.Факт.

12

още сме диваци

преди 2 години

Принципно военното обучение е насочено към убиване на други хора. Просто някои пречат на някои други и им трябват изпълнители да свършат мръсната работа. Даже да натиснеш копче на машина и тя да изстреля ракета, да убие някого, пак е вид убийство. Обаче се налага, за да не си от такованата страна, даже Индия, дето са пацифисти направиха атомни бомби за респект на съседите си

11

Анонимен

преди 2 години

Затова пък ес инвестира в джендърски ценности.

10

Анонимен

преди 2 години

От 11- Охохохо - не ми харесас коментара, нещо? Ем сори, ама е така. Младите бягаме, защото не искаме гнусната корупция, безхаберие и непукзъм, които съсипват животи!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Така е! Поне 10% от абитуриентите, заминаваха да учат веднага в чужбина. Някой вече заминават и о 8-ми клас!

8

Shark

преди 2 години

Така е, успешните държави инвестират в образование. Само че там хората не си избират ***-*** - еднокнижник за премиер, а образовани хора, които имат знания и поведение за ръководене на държава. И сега пак простия българин избра чалгата,пред образованието. Затова и е голямото плюене против Радев, защото е образован и можещ човек, а българина такива не обича.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 - Русия е "успешна", заради огромните си залежи и нищо друго.

6

Анонимен

преди 2 години

Образование и култура. Немците също са държели много на образованието, в наечерието на ВСВ, но не за "доброто на народа", а за да има кой да прави радио станции, пушйи, бомби и експерименти с хора.

5

Коментар

преди 2 години

Най успешните инвестират в образование а страните от третия свят като нашата бананова республика инвестират в развъждането неграмотни индийци на които им стига само да знаят как се натискат копчетата на банкиматя за помищите!

4

СССР

преди 2 години

До Анонимен 4Зареди се с повече памперси и се радвай!

3

маалии

преди 2 години

В България е пълно с генерали!А дали има достатъчно войници за тях!?

2

Анонимен

преди 2 години

Най-успешните, най-силните държави в света инвестират в образование. Тези думи намират илюстрация в изключителния напредък на Русия и руската военна техника. След 10 минути започва грандиозният военно-морски парад на река Нева в Санкт Петербург. Ще бъдат представени всички флотове, флотилии и морската авиация на РФ.

1

Анонимен

преди 2 години

ТУКА ЛОШИЯ МАТРИАЛ БИЕ ВОЕННОСЛУЖЕЩИТЕ