31

1

преди 2 години

другари от бсп,какво има за умуване,или вие искате пак вашия съпартиец-комунист,да се върне на власт,нали смятате че сте партия на промяната,а промяната идва с подкрепа за правителство на ИТН.

30

4epa

преди 2 години

БСП ЩЕ ВЛЕЗЕ В КОАЛИЦИЯ С ДЯВОЛА САМО И САМО ДА СЕ ДОКОПА ДО ПОСТОВЕ ЗА ДА МОЖЕ ДА ДА СМУ4АТ ПИЯВИЦИТЕ !!!!!!!!!!!

29

от сега да ви кажа

преди 2 години

БСП ще подкрепят "независим" кабинет, както подкрепиха "независим" президент, таз формула вече са я ползвали с успех и така във власта през задния вход. Комунист от власт отказва ли се? Колкотпо актиовен борец от пенсия

28

Shark

преди 2 години

До 29. Ти ли ще ги плащаш тея избори?! Никакви такива, да се обединяват и да правят правителство. Видя се, че резултата няма да е по-различен. Няма кой вече да избере ГЕРБ, а и дори да станат първи никой няма да прави правителство с тях. Това не го ли схванахте вече! Хората си казаха думата, 2 пъти и то. Иска се коалиция и компромис в името на страната. Затова да намерят начин и да го направят този компромис. Ако не всички да се пръждосват, остава временното правителство, което е сега и толкоз.

27

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

26

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

НЯМА КВО ДА УМУВАТЕ 28 МИЛИАРДА СА ТОВА НАКРАЯ ДА НЕ ОБИРАТЕ ТРОХИТЕ

25

Анонимен

преди 2 години

По добре не и да отиваме на нови избори ! Не на *** и не на на една шепа емигранти които ще ни определят бъдещето !

24

пияница мистик

преди 2 години

До 26 === Викаш че Борисов е крадец. Ами кажи конкретно какво е откраднал, че даже Нинова и Рашков не знаят и не казват. Това комунистите сте много прости хора. До един повтаряте един и същ рефрен без никакъв смисъл и довод :))) А Пеевски и децата знаят, че е от ДПС, че сестра Галева от ***, бивша от БСП го предложи за шеф на ДАНС. Помним всички как Пеевски крещеше: "СТРАХУВА ЛИ ВИ ГЕРБ? ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ" Не знам защо решихте да започнете да каканижете, че Пеевски е с ГЕРБ, като е с вас БСП/ДПС

23

вие чувате ли се

преди 2 години

Тъкмо на БСП им се отвори задната вратичка към властта,щото през нормалната народа не ги пуска,и те почват да се чудят дали да или не,така ли!?Айде без политлиготии и по-сериозно!!!

22

Анонимен

преди 2 години

ИТН са БСП. Както НДСВ вкара всички потомствени комсомолци в парламента преди 20 години, сега същото прави ИТН.

21

Анонимен

преди 2 години

Кабинет на ИТН няма да има. Няма какво да умуват... И без, това нямат ум.

20

До 23 пияница мистик

преди 2 години

Мнението ми е, че от ГЕРБ отдавна се държат така, все едно ще илядят, отдавна преминаха много граници, а главатаря им е нагъл крадец и измамник, който си е направил България ЕООД, или айде ООД с Пеевски. Гласувал съм само за тях до 2014, но имам достатъчно акъл да видя подмяната, която направиха. Та ако в момента няма осъдени, няма как да дойде ново поколение политици. Все някой трябва да свърши тази *** работа. Няма значение дали ще е само ИТН или ще стане с помощта и на БСП.

19

До 22

преди 2 години

Първо не се боря за минимална работна заплата, защото правя бизнес, второ имам пряк досег с начина на провеждане на обществени поръчки в държавата винаги там където съм участвал са ги печелели ГЕРБ аджийски фирми. Трето, отвратен съм от това как по места се поставят всякакви ***, само защото са покорни слуги на ГЕРБ и господаря и ако от някоя общинска администрация или инстанция зависи да се свърши нещо, за което помолиш винаги те гледат в ръцете.

18

пияница мистик

преди 2 години

До До 11 Пияница мистик === Само дето не разбрахме какво е мнението ти по темата на статията, както аз много ясно съм изразил :))) Не знаех, но явно комунистите смятате, че форума и коментарите не са за да коментираш какво си прочел, а да си кажеш личното мнение за някой друг, който е коментирал точно по темата :)))) Хахахахаха....такива сте били винаги и такива ще си останете, червените кратуни. Без капка мозък, но пък щедро обясняващи на другите какви са

17

пияница мистик

преди 2 години

До Политолог === И за какво ги е изпратил народа? Я кажи, че ми стана интересно :))) Аз гласувах за ГЕРБ, защото ми харесваше как се развива България от 2009 до сега при тяхното управление. На теб лично какво не ти харесва? Че взимаш минималната заплата от 650 лева ли? Ами при Славуцата няма да ти стане по-висока, повярвай ми. Че Гешев подпука милиардерите олигарси на БСП и те избягаха зад граница ли? Това ли не ти харесва?

16

До 11 Пияница мистик

преди 2 години

Четейки коментара ти, започнах да търся в нета да няма изтървани пациенти от психото. Част от ГЕРБерските застъпници, айде да не ги наричам ***, звучат наистина като тежко душевно болни хора, които любовта към облагите и парите до такава степен е обзела, че са превъртяли... Опази Боже...

15

Политолог

преди 2 години

Да умуват колкото искат, и да не подкрепят бъдещо правителство, и да отидем на предсрочни, най-много ИТН +ДБ+ *** да са 120+ депутата. Тъкмо ще свършат всичко, за което ги е изпратил народа.

14

Хах

преди 2 години

Колко да умуват. Те не могат да си плащат и наема на офисите. Освен това, Радев е решил вместо тях отдавна. Въпросът беше клоуните на слави да кандисат. Всичко е договорено.

13

Анонимен

преди 2 години

Радеф каза коалиция!Няма не мога няма недей!А Масква что гаварит?

12

Анонимен

преди 2 години

А не бе.....няма да подкрепят. 12г извън кокала . Как мислите? ИТН ще върне БСП на власт.