39

Гиб Мелсън

преди 2 години

Браво на момичето! За съжаление от дълги години България може да разчита на ;медали само от спортове, които са много екзотични и нямат популярнос и са евтини за трениране. Държавата ни заделя много малко пари за спорт и можем да очакваме медали само от нещо такова, стрелба с пистолет или игра на федербал, нещо от този род, което другите държави не ги интересува. В плуването имаме шанс за медал от Миладинов, но не защото сме инвестирали в плуването, а заради Германия и Швейцария, там е тренирал

38

Анонимен

преди 2 години

Гадните *** пак изплуваха да о*ерат с политика и плюене малкото позитивни новини в тоя сайт. Броите ли центовете жалки безработни центоброячи? Честито Антоанета и успех в другата дисциплина.

37

Владислав

преди 2 години

Честито злато на рускинята, броят се само побдителите.Редно е да се рабере КОЙ и КАК раздава квотите в стрелбата.Българската федерация по нечестен начин открадна квотата на една състезателка и я даде на друга.Сега този медал ще тежи и ще горчи завинаги, защото е изкован с измама!

36

До Българин

преди 2 години

Отговаря на условията един състезател да вземе участие на Олимпиада.Това са квалификации и състезания ,а не както ти си мислиш ,че някой просто я изпраща там.Така ,че който младеж иска да участва на Олимпиада ,стяга д---пето ,тренира ,печели състезания и отива да носи знамето.

35

Гаргамел

преди 2 години

До Анонимен На Олимпиада не ходи който иска или който го изпратят.За да стане това състезателя независимо по какъв спорт трябва да премине през предварителни квалификации и да покрие определени нормативи.Грозева го направи и затова отиде.Жалко ,че не можа да влезе във финала и да направи нещо по-запомнящо се от това ,че участва на толкова Олимпиади .Освен участия има и един чувал медали от тях .

34

Браво

преди 2 години

Заради тази новинастрахотен старт на деня ми! Следва златото!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Не съм от хората, които при провал на спортист започвам да оплювам, но в случая се получава, че ще отчетем на колко олимпиади е участвала Гроздева, а това, че се провали не е важно....Не мога да се съглася. Трябва да се дава шанс на млади спортисти, защото точно такива минали величия ги отказват от спорта. Всеки си казва, че няма смисъл да се труди, защото ще замине някой като Гроздева. А и за мен е важно, човек да слезе от сцената, когато му е времето.

32

Анализатор

преди 2 години

Ако Господин Генерал Бойко Борисов беше на власт,щяхме веднага да вземем златото, той е почитан и уважаван по целия свят,под жалкото управление на радефффф неккадърника юмрукаджията и пудела му янев всички ни се смеят и ще ни прецакват, ама така ще е като народа е толкова ***.....

31

Анонимен

преди 2 години

Гроздева и не само тя, защото във всеки спорт има хора на които отдавна мястото им е в треньорски състав или с друго да помагат на младите.

30

Абе,

преди 2 години

До хТова не е, като да се напъваш в ***! Ти като се напъваш там, какво си постигнал?

29

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Гледам , че герберунгелския троляк и под тази статия се е изxoдил. Браво на нашвто момиче следващия път злато -заслужава го.

28

Анонимен

преди 2 години

честито! оправдава парите на данъкоплатеца, все пак нека ходят най-добрите , а не събраните от кол и въже, Гроздева като летовник е заела мястото на някой със сигурност по-кадърен....

27

Българин

преди 2 години

Какво търси в Токио М. Гроздева? Че дори носеше и националния ни флаг. Срам и отврат!

26

Анонимен

преди 2 години

Браво на рускинчето златен медал

25

Анонимен

преди 2 години

Браво на шешето момиче !

24

Анонимен

преди 2 години

Нещо не пишете за подвизите на любителската на чашката М. Гроздева.. Изобщо не стигна до финала. Да си спомним, че за да иде на екскурзия до Япония, тя прецака едно младо момиче, като я лиши от спечелената квота. В същото време тя се явява и председател на федерация и състезател едновременно.. Пуста лакомия, ето до какво води

23

АнонимеН

преди 2 години

НИЩО ЧУДНО , ЧЕ ПУТИНИСТКАТА Е ПЪРВА!!! ПУТИНИСТИТЕ ОБИЧАТ ДА УБИВАТ ХОРА ЗА СПОРТ И ИМАТ МНОГО ОПИТ В ТОВА!

22

Муахаха

преди 2 години

яд ме е, че не се квалифицирахме за танцуване на пилон - това за мен е кралицата на олимпийските спортове!

21

Totenkopf

преди 2 години

Въздушен пистолет и това ми било спорт, хахха кой въобще ги гледа тия безсмислени спортове и олимпиади, това са слугите на сатаната

20

ПротивоЕпидемид

преди 2 години

не виждам да спазват ПротивоЕпидимични мерки, особедо с китайката от 1.5м разстояние - тази трябва да бъде подложена на поне 3 седмици карантина като се върне!