21

Време е...

преди 2 години

Време е за яйца и домати срещу президенството, зеленият чорап Радеф орезили България.

20

Анонимен

преди 2 години

mazni pehlivanski borbi...gaz, gaz, gaz

19

АнонимеН

преди 2 години

АЗ ГЛАСУВАХ ЗА КУНЕВА, А РАДЕВ СПЕЧЕЛИ ЗАЩОТО БОРИСОВ СИ ВКАРА АВТОГОЛ КАТО КАЗА, ЧЕ ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА АКО ИЗГУБИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

18

зелен чорап

преди 2 години

Резидент клепоух, срам и позор за България

17

Анонимен

преди 2 години

Ке одим на трети парламентарни избори до края на годината.

16

... когато партиите

преди 2 години

"Ще връча мандата, когато партиите са готови."Ами ако не станат готови? Няма ли срок за връчване на мандат? Този или не чете законите или най-нахално заявява, че няма да ги спазва.

15

Анонимен

преди 2 години

В Англия има закони, които не са променяни от 1790 година, но в нашата Родина всяка партия се счита длъжна да ,,пипне,, всички закони. Лобисти.Какво му е лошо на статуквото, ако ще си пишете закони и закончета, за лична изгода.Очаквам закон за задължителни 12 тоалетни ( пардон бардаци) във всеки апартамент. Така де. Като се съберат на купон къде ще се ..*** човек?

14

Анонимен

преди 2 години

korenuvane v koren e dosta vreme praktikuvano za miliardi levove voenni igrichki s koreni, tankove, beteeri, samoleti, helikopteri, jipki, majoretki, kukuetki...dosta ot tiah padnali i uspeshno razbiti

13

Протакане

преди 2 години

Точно тези никога няма да са готови. До вчера са правили едно пошло шоу. А останалите са доказано компрометирани. Така че, не ни губете времето. Знаем, че не искате да правите 2в1, но като се налага. Колкото и време да дадеш на некадърник, той пак нищо няма да направи.

12

АнонимеН

преди 2 години

ТЕ МОЖЕ ДА НЕ СА ГОТОВИ И ДО ДРУГИЯ МЕСЕЦ ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ! ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА НЯМА ИЗБОРИ 2 В 1 И СЛУЖЕБНОТО МУ ДА УПРАВЛЯВА ОЩЕ ПО ДЪЛГО

11

Анонимен

преди 2 години

Как ще се изпокарате помежду си после.

10

Радев-фигурант

преди 2 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

9

бай Ставри

преди 2 години

Чакам те.:))))

8

прозрачна завеса

преди 2 години

*** те партиите са готови бе фигурант . още преди изборите бяха готови , нали целта беше всички срещу Бойко и бсп да управлява . на времето бкп така излъга народа , създаде сдс , сега сценария е същия , само че създадоха славчу и тошку .

7

Юмрука говори

преди 2 години

Втория мандат ми е в кърпа вързан. Доган каза че няма да има проблеми така или иначе ще му върна услугата.

6

Анонимен

преди 2 години

Н корни от сега и текат лигите , колко има за крадене само .Ако си мислите че нещо ще стигне до народа. хахаххаахах, значи сте много наивни.

5

Анонимен

преди 2 години

Хахаха! Това пика на конституция, закони и взикакъв правов ред в страната! Щял да връчи мандата, когато всички му обещаят, че ще го слушат! Надройчвайте новите избори, хората идват с лопати да ви изринат червени чалгари!

4

Анонимен

преди 2 години

Защо мислите ще се коалират с БСП . Защото Радев е имал разговор с корни да ги подкрепи в замяна на постове., че ако се иде на трети избори няма да е сигурно че трите партии ще вземат същите проценти.

3

Койчо

преди 2 години

В събота троловете още работят.Нямат умора

2

Анонимен

преди 2 години

Че какво ще ги ги чака да се накумуват. Ти долен разеденител . И твойто време ще дойде. Искам само едно да се махне имунитета на президента и на всеки следващ президент.