500

Добро утро

преди 2 години

Къде е Славчо чалгарчета?

499

Анонимен

преди 2 години

Когато си управлявал 12 години и си забил държавата на дъното по всички показатели и си се оакал тотално нямаш никакво право да коментираш какво ще стане.Тебе вече те видяхме, че си крадлив некадърен комунист само Рашков ще те оправи.Това трябва да лежи в затвора за рекет, кражби и предателство спрямо Българския народ.

498

пияница мистик

преди 2 години

До ъцз === Аз ще ти кажа веднага какво се случва. Случва се, че след като чалгарите видят, че промяната за уж нещо ново ще е само да се плюе по ГЕРБ, но доходи, пенсии да не се вдигат, цените на храната и услугите да скочат още повече от това, което скочиха до сега, като качат тока и топлото още 2 пъти и накрая зимата ще има истински протести и бунтове, а не платени от Черепа и тази шайка ще е пометена и пак ГЕРБ ще са на власт. Само гледай

497

не

преди 2 години

Политиката е мръсни пари и *** игра,целяща разделяне на властта и управление на наивниците,гласували за тях. И все в името на народа....за който се сещат само когато трябва да ги изберат.Жалко,че хората не го виждат и вярват на лъжи,компромати и манипулации,чиято единствена цел е спечелването на повече гласове. А новоизбраните "демократи" какви са(обърнете се назад към миналото им вижте добре кой какъв е и от къде идва) и тогава им вярвайте,те не милеят за вас и вашето добро.Дано разберете...

496

Анонимен

преди 2 години

Да ги видим,де.Тебе те видяхме и чекмеджето видяхме,и простотиите ти видяхме и им се наслушахме,сега да видим другите.Нито си единствен,нито си неповторим.

495

Анонимен

преди 2 години

Вечно е с жълта риза.Или е голям лъжец,или е луд.А може да са и двете.

494

ъцз

преди 2 години

боко е тотално скъсал с реалността и изобщо не осъзнава, какво се случва... очевидно е че има някакви психични проблеми, а от лакейте около него никой не смее да му го каже или пък и те като вожда са психясъли от злоба

493

АнонимеН

преди 2 години

НАСЕЛЕНИЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ И НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ БЕДИТЕ ДОСЕГА!!! ВИДЯХА, ЧЕ С ИЗБОРИ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ НЕЩО И ВМЕСТО ДА ИМА ПО -ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ ОТ ТАЗИ ПРЕЗ АПРИЛ , СЕ СРИНА ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ С НАД 700 ХИЛЯДИ ГЛАСА! НАСЕЛЕНИЕТО Е МНОГО ЗЛЕ И ЗА ТОВА БОРИСОВ БЕШЕ ПРЕИЗБИРАН!

492

мутромилиционерът

преди 2 години

Теб вече те видяхме и няма как да видим нещо по-лошо в полтиката! Крадец,демагог,бандит,лъжец и безпросветен некадърник!

491

всичко с времето си

преди 2 години

Напълно прав е,защото тези стари/нови муцуни са просто пионки,които ще бъдат употребени по предназначение и захвърлени като негодни след време(а името на Трифонов просто се използва за параван,той затова и не участва,сигурно добре са му платили за използване на името му) за мръсните си цели. Хора,които ламтят за власт и нищо не разбират от политика ще бъдат управници(а честито),а вие си вярвайте,че идва промяна за по-добро(тя идва ама не за гласувалите, а за самите тях).Ще го видите и сами.

490

Чочи

преди 2 години

Иска ти се :-ДДД Айде у ляво и плачи с баце :-ДДД

489

Nikos Petros

преди 2 години

ЩЕ ПЛАЧЕТЕ ЗА БОЙКО..НЕСРЕТНИЦИ НАРОДЕЦО....''И ТАКА НАТАТЪК'' Е АМЕРИКАНСКО-ТУРСКИ ПРОЕКТ.....ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ТОТАЛЕН ГЕНОЦИД, ВИЕ ВИЛГАРИ .

488

Анонимен

преди 2 години

Тоя е неспасяем. Прав е бил Тома Биков да каже за него през 2012, че не става дори за кмет на Банкя. Ама народа като е п'рост, никой не му е виноовен.

487

Истукан

преди 2 години

ИТН и ГЕРБ е едно и също. Няма за какво да се обвиняват.

486

АнонимеН

преди 2 години

И ТЕБЕ БОРИСОВ ТЕ ВИДЯХМЕ КАК СЪСИПА ДЪРЖАВАТА ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ПРЕЗ ПЪРВИТЕ 6-7 МЕСЕЦА!

485

Анонимен

преди 2 години

И тоя ни управлява толкова време,по му отива стадо овце да управлява има и визия!

484

пияница мистик

преди 2 години

И искам да попитам някой другар, как си мислите, че човек от толкова години в политиката, че си държи каквито и да било пари в отключено чекмедже на нощно шкафче, като има метална каса до вратата? И на кой са му потрябвали изобщо кюлчета злато, за какво са му изобщо? За златни ланци ли, за гривни? Ето, Славуцата не е бил в политиката, ама парите са му в офшорки, за да не плаща данъци, а на агент Гоце в швейцарска банка.

483

пияница мистик

преди 2 години

Добро утро чалгари :))) Боко може да не е висша еманация на интелекта, но беше най-успешния управник за 30 години преход след социализЪма. Но понеже сте от онези, 80-те процентовите се оставихте да ви излъжат и да повярвате, че бил лош човек и крадец, че и мутра. А истината винаги е по-простичка. Имал охранителна фирма човека, доредил се да охранява Живков, преди да го съдят, ама го нарочиха за мутра. А Боленко чак и за някакви чували с долари в товарни самолети говореше, пък накрая с него управляваше

482

Анонимен

преди 2 години

Тошко, Мошко, Румен, Гуmен, Слави, Млави, Мая, Бая и останалите производни на мутрите ли ще ни управляват държавата? Където на 2 магареmа сеното не могат да разделят?

481

Анонимен

преди 2 години

Тошко и мошко са продукт на 12 г. европейско развитие.Факт.