249

ББ

преди 2 години

Подкрепа,очакваме да работите за просперитета на Народа ни....да спрете обслужването на чужди интереси...а децата ни роби из чужбините,майките и бащите ни строили училища,болници,язовири,университети...с по 300 лева пенсии...каква несправедливост,разбира се че службии ...обслужващи ги като гроб ще бият клинове и разделения...1400 г. сме оцелели срещу империи...с Народа ни който иска!!!

248

Анонимен

преди 2 години

Преди си мислех че няма начин комунистическа и проруска партия като БСП да влезе отново във власта ..... Ами ето на , имало начин . " ИТН и БСП след срещата - повече допирни точки, по-малко различия" .... Същото си мислех и за анти народната етническа формация ДПС ...... Ами ето на и за нея имало начин. "Карадайъ за срещата с ИТН: Има добра основа за диалог" .... Новата тройна коалиция . Да ни е честита .

247

биля си

преди 2 години

открихме и много G точки

246

Шоуто на Слави

преди 2 години

Чалгарчета . Да ви е честото новото управление на БСП / ДПС ...със любезното съдействие на ИТН и вашите заблудени гласове на изборите... Свертна ли ви, "борците против статуквото" от Шоуто на Слави НАЙ-ДОБРЕ СЕ РАЗБИРАТ С КОМУНИСТИТЕ И ПАРТИЯТА ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ . Хайде. Писнете си "Комбайнеро-Интелигентска" на идола ви под прикритие - Слави Трифонов и го чакайте да видите как "жъне с пълна гаС "... кинти за попълване на чисто новата си офшорна банкова сметка. Поне чекмедже няма да му трябва...

245

и така БСП

преди 2 години

влиза във власта през задния вход, те знаят формулата - "независимо" правителство подкрепено от БСП, всяка прилика със кой да е президент е случайна

244

Анонимен

преди 2 години

Засега годеж няма, само се оглеждат един друг.

243

Зозо

преди 2 години

А честито, аферим, ишала - машала промяната :))))))))))))))))))))

242

Мара

преди 2 години

*** чалгари, получихте си промяната. Честито! Преместиха си го. От единия крачол-в другия и се изплюха в лицата ви. ИТН - машата на мерзавците ДПС и БСП.Какво чакахте от имп.тент като сдухания злобар от Учиндол? Жена ли завъртя, дете ли отгледа?

241

Русенец

преди 2 години

Корнела загуби няколко избори и сега гледа да лaпа, и тя, и околните й. Ако стане това правителство, с подкрепата на бившите комунисти, ще е странна сбирщина. Народът от 2009 година е категоричен, не иска БСП в управлението. А където БСП случайно е спечелило избори, е пълен провал - вижта за справка последните 2 години след избирането за кмет на Русе на бивш комунист. Вдигна си заплатата, но абсолютно нищо не направи. Пардон, разведе се и изостави жена и три деца, които използваше в кампанията.

240

И Така Нататъка...

преди 2 години

ИТН ще вкара и БСП и ДПС обратно във власта... То това беше и целта на "Шоуто на Слави". Целта е постигната. Шоумена се е сврял някъде на спокойничко и си брои сребърниците ... шмърка си магистралки и е оставил гл0пака Тошко Африкански да се излага и да имитира дейност за пред чалгосаните фенове.ДПС и БСП ще съставят кабинета.Те вече подплашиха Тошко че следващите избори може да са пагубни за ИТН той ще сложи някой некадърник като Никиту за Премиер за да се оправдават с него когато се провалят.

239

Анонимен

преди 2 години

Има си хас. След 12г извън софрата даже имат само допирни точки. Ами честито! Имигрантите върнаха БСП на власт. Явно имат акъл за миене на чинии и бране на гъби.

238

ББ

преди 2 години

До Пенсионердиана,сато,аре,анонимен...*** на пеевски защитаващо борисов и опитващо неграмотно да лъжеш...не,че си фактор...Радев няма хазна,Президента ни е Символ...няма реална власт...не може да предложи и закон на НС дори бедният...обаче ако е смел,почтен и обича България...прави като Радев...посочва ни пътя по които трябва да вървим за да добруваме...води ни по пътя...което е по важно от 5-10 лв...бойко ви даваше да му гласувате...ама доведе децата ви да бягат от домовете ви...грях е

237

ББ

преди 2 години

До Арехаха да си пъдар на т.живков...да си шофьор на маджо...обслужващият и провъзгласен за бос на мафиято от дс...създадена от бкп...живеем в глобален свят...тайни няма...а и забравяте глобалният Лидер САЩ...изповядващ...Справедливости Свобода...и не визирам политиците им!!!Радев бе обучен завъздушен Ас в САЩ...в ВВА в щата Алабама...всеки може да го провери...Радев е изкачвал Шипка десетки пъти с Народа ми...докато борисов молеше султана в анкара...факти които всеки може да првери!!!

236

Пенсионер

преди 2 години

БЛАГОДАРИМ НА РАДЕВ ЗА НАМАЛЕНИТЕ ПЕНСИИ!!!! ОТ 350 НА 340 ЛВ. С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ОЩЕ 29, АМА ДРУГ ПЪТ!!!

235

О хо хо

преди 2 години

ИТН ДА СИ ВЪРНАТ СТАРОТО ИМЕ , ПО - ПОДХОДЯЩО ЗА СЛИД МЕСЕЦ Е " НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!" МАЛКО ОСТАНА.

234

Анонимен

преди 2 години

това е поправяне на народния вот.ако искаха да ни управляват комунисти, щяха да гласува за тях.

233

ББ

преди 2 години

крадат се пари от ...чадърите на плажовете ни по Черноморието ни бре...до тук сме я докарали...за 5 лв....липса на персонална отговорност!безнаказаност!

232

ББ

преди 2 години

Успех...продължете да работите за просперитета на Родината ни...творите История хора...него осъзнавате но е така...клишета като лява,дясно,синьо,зелено...обслужва само мафията и престъпниците,от кога лявото или дясното станаха по-важни от България за Бога?децата ни напускат домовете ни бре!баба Стойна..дано е жива и здрава все още си няма *** ИТН...работила нечовешки 40 г...създавала заводи,язовири,училища,болници...Справедливостта е основна Българска ценност!!!спрете грабежите и ще ви остава

231

Анонимен

преди 2 години

Хората на слави тошко и сценаристите казаха НЕ НА СТАТУКВОТО И ПРОМЯНА!!!!!!!АЗ за Нинова ли гласувах???? Или за мая?????? Или може би за Христо??????? Егати лъжците нема такава партия

230

Анонимен

преди 2 години

"Допирните точки" в коя част на тялото бяха?