20

Анонимен

преди 2 години

Просто СПРЕТЕ да се "грижите" за нашето здраве и нашия живот и всичко ще си дойде на мястото! Като не се правят абсурдните PCR тестове, като не се броят и обявяват до умопобъркване заразени, болни и пр, като не се налагат локдауни при пренебрежимо малко за здравия разум случаи, и - най-вече - като не се налага здравен ФАШИЗЪМ на основа на задължително ваксиниране - е, тогава вирусът ще си отиде! Уви, това изглежда все по-утопично.

19

Анонимен

преди 2 години

"Здравните експерти отчитат, че ваксинацията изостава, което може да доведе до ръст на заразените."......................... Тая мантра докога ще ни я пробутвате, бе?! Исландия - 86 % от населението ваксинирано, ръст на заразените, обявиха влизане в пореден локдаун. Малта - 85 % от населението ваксинирано, ръст на заразените, затвориха острова за туристи и си съсипаха поминъка. Така че "здравните експерти" да се скрият някъде и да ни оставят на мира!

18

Тифани Довър

преди 2 години

Ухаа ще отида сутринта рано да изпреваря наплива.

17

Анонимен

преди 2 години

В Испания обмислят трета доза и ежегодна Ковид ваксинация и най-чудното е,че ще блъскат същата ваксина дето не работела ;)

16

Анонимен

преди 2 години

Само един въпрос който как пък никой журналист не зададе лани. Лятото пак плашеха с вълна през есента и когато решиха да увеличат двойно заплащането за лечение на Ковид пациент през септември вълната дойде изведнъж след това. Кое налагаше това 100% увеличение като нищо не се промени по използваните методи за лечение? Коя болница не желае повече Ковид пациенти при тези дадености. Парите следват пациента....

15

Анонимен

преди 2 години

25 на ден. Бре. Сигурно са чужденци

14

До 6

преди 2 години

До Шестицата:Антиваксерите чакаме да видим какво ще се случи с теб когато те гепи делтата въпреки, че си иимунизиран. И когато ти изчезне имунитета от ваксината и пак те гепи как ще ти се отрази.

13

House M.D.

преди 2 години

Краси, пунктовете са за ваксинация, а не за придобиване на имунитет.

12

Анонимен

преди 2 години

Работят, ама седят без работа. Като ТОЛаджийте.

11

Анонимен

преди 2 години

И не само в Европа. Само Африка ни бие.

10

Позор

преди 2 години

В чуждата преса пишат, че българите не се ваксинират , защото вярват в конспирации. Подиграват ни се явно. Но си го заслужаваме. СРАМ! Явно сме най-примитивните в Европа.

9

Ваксиниран

преди 2 години

Прочети имунизазионен календар на бг или която й да е държава. Виж колко много пъти реваксинират децата за една и съща вирусна болест. Глупости говорите и пишете! Голям аргумент извадихте, няма що!

8

Анонимен

преди 2 години

До българин. Разбрах, но от толкова много пропаганда съм постоянно в защитна позиция и прочитам повечето коментари набързо. Така ни промиват мозъците, че вечер преди лягане, проверявам под леглото да не се е скрил някой ваксинатор.

7

Анонимен

преди 2 години

До българин. И еднократно не искаме, това не е ваксина.

6

Анонимен

преди 2 години

гербераските калинки и тър-те-и от администрацията още напролет се боцнаха .Сега мобилните екипи чоплят семки и се почесват по цял ден .Няма вече нещо баламурници.

5

Пророк

преди 2 години

Годината е 2022, българското правителство направи годишната заявкка за ваксини. Поръчани са 20 дози, защото интереса е спаднал наполовина от предходната година.

4

Анонимен

преди 2 години

като дойде делтата ще си се улади живота, антиваксъри.

3

Анонимен

преди 2 години

Работят, ама седят без работа. Няма желаещи.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега като има затишие е много добре за ваксинация. На есен като пламнем пак, ще се юрнете на опашка. ще има болни между двете дози и пак антиваксърите ще вият до небесата, че ваксината е виновна.

1

Анонимен

преди 2 години

Правителството обмисля бонуси за чипираните - запазено място в болницата, гледачка от държавата при осакатяване и безплатно място в гробищата при най честия изход от инжекциите.