26

Анонимен

преди 2 години

та - Браво за рекламата на мафията, Миме. Оправи Америка, сега ще оправиш и България, с още лъжи и измами. Не че очаквам актриса да е умна и ангажирана, ако не й се плаща за позицията и няма да става известна с нея през девет планини в десета, ама тази пълна безличност, охлювщина и нагаждачество са наистина много отблъскващи, колкото и да ми беше симпатична в началото

25

Анонимен

преди 2 години

Голяма хитруша е Мимето. Понеже талантът й е незначителен, нищо, че си повярва, понеже Сашата я използва, гледа да се опече работата навсякъде чрез добро поведение като една истинска комсомолка. И като една истинска комсомолка, една точна дума не е казала, даже ми е мъка да я слушам вече, лъжа до лъжа, поза до поза. Бургас имаше хубави хора до 90-те. Сега е едно превзето от мутри и криминали село, в което все още е шик да си в адидас. Градът се управлява от мафията, браво

24

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

ЩОМ СИ ДО ТОЗИ С ТАЗИ ЯКАПРЕГРЪДКА. НЯМА НАЧИН ДА НЕ СИ ЩАСТЛИВА. ЩЕ УРЕДИ РОДАТА.

23

Анонимен

преди 2 години

"Бургас да стане глобален и космополитен град" - това означва да се *** като Лос Анджелис. Зная точно какво говоря.Младата холивудска звезда е почитателка и на black lives matter и на *** толерантността/идеологията. Както и огромното мнозинство на холивудските звезди около нея. И това не е тайна , и тя не го и крие.

22

Анонимен

преди 2 години

Бургас си е хубав град, с хубави хора, с хубав парк! А момичето е симпатично, престанете да леете злоба!

21

Анонимен

преди 2 години

Като толкова и харесва, да остане да живее в Бургас.

20

Дело на БКП щастието

преди 2 години

но не както всички гладни се чувстваш!

19

Handel

преди 2 години

"Градът ставал все по-глобален и коспомополитен"За този Бургас който е в България на Черно море ли говорим? Инетерсно от кой етаж надолу с главата е била изтървана от майка си като бебе.

18

Анонимен

преди 2 години

защо бургазлии не я разчекнаха жива на площада?тази подкрепи гей прайда в софия!

17

Анонимен

преди 2 години

космополитен ли?защо не бяхте дошли да видите преди близо два месеца,когато десетина защитници на гейовете бяха нападнати от тълпата с камъни,прътове и краставици с отвратителни обиди...пращаха ги в иран да ги накълцат на малки парчета и да ги разчекнат публично на някой площад.бургас е един селяндурски град.

16

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че крадеца ще си направи пиар с момичето.

15

Анонимен

преди 2 години

Само тези и думи, ако са истина , а не преекспонирани от журналисти нате..гачи, са доказателство ,че се слага на вла..стимащите и ***..ни..пу..латорите в България.."красиво и уютно.." в презастроения Бургас..браво, истинска "патриотка"..такива като нея , крепящи съсипителите на БГ , трябва да бъдат разобличавани

14

Федотов

преди 2 години

Днес бургаската "Мона Лиза",можете да я видите на снимка закачена на най невероятни места. От фоаето на Общината,до входа на градските разтоварващи корема обекти.

13

Кънчо кънчев

преди 2 години

Хайде сега , чак толкова пък красива , недейте ! Колко по-красиви има ! Пък и кой знае кой я пробутва !

12

Анонимен

преди 2 години

Не ме вълнува.

11

Сифилиско

преди 2 години

Радва ме как се опитват да я направят нещо от нищо, само заради 1 снимка.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11И си опичайте акъла как се прави кариера. Не се върти *** на силния на деня като Моника на Бил, а се прави върти номер на противника му като нашето момиче. Тва е пътят към славата! Това са истинските ролеви модели за следване. Така си беше и по куманизма и при бойковизма. Учете се, ей!

9

Анонимен

преди 2 години

Друго си е да извъртиш номер на Руди Джулиани. Всички врати ти се отварят от глобалистите. Превръщаш се в доверено лице.

8

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ!

7

Това е русата жена

преди 2 години

дето ще оправи България.