123

след 30 и кусур

преди 2 години

години, въртим сучим, въртим сучим, ком-соц *** остават наоколо като лоша миризма. Ама кво се чудим. Единствената страна де има пенсии за "активни борци" и ДС прави правителствата, за тва Терминал 2

122

БРАТЯ ГАЛЕВИ

преди 2 години

До Анонимен...След Изправи се мутри вън, Изправи се ние идем, логично следва Наведи се мутрите влязохме..... НАЙ- ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР... МУТРАТА ГАЛЕВА Е В ПАРЛАМЕНТА ...

121

батко и братко

преди 2 години

До Анонимен 141 ..Посоката е ясна - грабеж. Помним Лукановата зима ... МНОГО ИМ ДАВАШ 6 МЕСЕЦА ... КАТО ГИ ГЛЕДАМ КАКВИ СА НЕАНДЕРТАЛЦИ , НЕ ИМ ДАВАМ ПОВЕЧЕ ОТ 3 МЕСЕЦА ...

120

Анонимен

преди 2 години

Посоката е ясна - грабеж. Помним Лукановата зима, Виденовата зима, Орешарското лято. Очаквайте скоро фалити на банки. До 6 месеца ще сме пак на площада.

119

Анонимен

преди 2 години

Посоката е надолу. Мая все още търси по-дълбоко д ъ н о.

118

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че Манолова ще си има Бабинет. Петте майки от Системата където уж ги убивала вече не киснат пред палатката. Отпрашиха за морето вероятно както миналата година по същото време бяха в Китен с белия микробус на Системата ни убива. Що така вече не протестират? Да не би да са получили по 5 бона месечни добавки за децата? Или спонсора попадна в Закона Магнитски и няма кой да киха кинти?

117

Страх в политиците

преди 2 години

Ще си позволя да коментирам думите на г-жа Манолова. Че то кабинети си има, дори и повече от един. Дори и аз си имам, но дали ще има правителство. Такива са ни политиците на България. За това хората протестираха през миналата година между многото кабинети в Министерския съвет и Президенството. Дори и да има кабинет, пак ще има протести. Този път срещу новото правителство на най-голямото малцинство.

116

US Immigrant

преди 2 години

Много интересно, след 10-ти Ноември вси кому'ндяци за една нощ се пребоядисаха в розово, отричайки се от партията кърмилница и станаха християни по невидими кръщелни свидетелства и несъществуващи кръстници, даже турнаха златни и сребърни кръстове, за да си личат отдалече, че са фарисеи. Подобни видри и Сатаната не eбaвa. Тези патриотари не само народа, но и майка си и баща си ще продадат, за да лапнат по-голям... кокъл.

115

Анонимен

преди 2 години

След Изправи се мутри вън, Изправи се ние идем, логично следва Наведи се мутрите влязохме.

114

НТН

преди 2 години

Ами една ще ви е посоката - соро'соидна. Нали сте мари'онетки на един и същ господар. Който плаща, той поръчва музиката. Какво я чака тая държава? Първо компромис с историята, после признаване на Истанбулската конвенция, после г'ей бракове, г' ей управници и накрая "Няма такъв народ" /НТН/.

113

Анонимен

преди 2 години

и тая прелита като пчеличка и каца където е вкусно и доходоносно

112

Анонимен

преди 2 години

и тая ще захапе баницата. Колко е гладна горката.

111

Анонимен

преди 2 години

Засега - кабинет, после- при Иванчева.

110

Коалиция

преди 2 години

Иб ни - Ние Идем...да крадем якоБ сп - Без да СПирамеДъБъ- Дай ( и на нас) от БаницатаИт.н. - И То Непрекъснато ( да крадем и лъжем)

109

Анонимен

преди 2 години

Наистина Мая и Корни са с еднакви костюми. И по килограми се изравняват. А още не са във властта.За шест месеца ще надминат Бойко , даже и Татяна Дончева ще надминат.Ще имаме Шиши1; Шиши2;и Шиши3 и 4. Само Малечко Палечко няма да се издигне. Исполин.

108

СЕЛЯК

преди 2 години

До АнонименИмат ....имат,ама не е за твоето мозъче

107

11

преди 2 години

Е ми то кво стана сеа? Гласуваш за Слави - получаваш ей тая Кикимявка.

106

Анонимен

преди 2 години

Усещам как ще има голямо накъкване. Ама споко де, всичко по реда си.

105

СЕЛЯК

преди 2 години

До Изумен Защо ръсиш невежеството си на ляво и на дясно.Коалиция е едно а подкрепа е съвсем друго

104

ВИС, РАДЕВ, РАШКОВ..

преди 2 години

ТРИФОНОВ, КОСТОВ, МАНОЛОВА........ПЕТОРНА МУТРЕНСКА КОАЛИЦИЯ...