184

Анонимен

преди 2 години

187 Не си никакъв българин, а руско, червено ***.

183

Анонимен

преди 2 години

194 БКП дойде на власт с помощта на Червената армия 1944, с репресии, убийства, и грабеж, на инакомислещи, терор, наложен от чужда сила СССР. Сега е същото, ИТН, проектът на Овергаз, Решетников, идва на власт с помощта на служещите на Путин, БСП, ДПС/Доган, кадър на ДС,също зависим от Кремъл. Присвоиха си платформата на ГЕРБ и искат нейното насилствено заличаване, след като видяха, че не могат да я заличат на избори. Комуниттите винаги са служили на руските интереси, в ущърб на България.

182

Анонимен

преди 2 години

187 Уличените в кражба и корупция, на съд, ако има доказателства срещу тях, да бъдат осъдени. Независимо, от коя партия са. ГЕРБ, няма да можете да изчегъртате, защото представлява голяма част от избирателите. Не можете, да изчегртате партия ГЕРБ, уважавана членка на ЕНП, най-силната в ЕС, на богатите. Още повече, затова, че сте си присвоили програмата на ГЕРБ. Изчегъртването е недемократичен акт, партиите се конкурират с идеи, политики, в полза на гражданите, а не с реваншизъм и изчегъртване.

181

Историята на БСП

преди 2 години

Историята винаги се повтаря. 1944 септемврийския преврат. Новота власт е съставена от ОФ ( Отечествен Фронт) най-голямата партия, която и печели първите "избори" след 9 септември. БЗНС и на последно място БКП. След това настъпват разцепления в ОФ, БЗНС е забранена, а членовете и изпратени по лагери или разтреляни. Лека полека с годините БКП от най-малка и последна партия става първа и взема властта от ОФ... С времето ОФ е става незмачителна партия в подкрепа на БКП. И така 45 години..до БСП

180

A1

преди 2 години

до АнонименИТН - Има *** Народ

179

Анонимен

преди 2 години

189 За да излъжат наивтиците, на които казаха, че няма да искат подкрепа от ДПС. Карадайъ /ДПС/каза, че безплатна подкрепа няма. Сега е ясно, защо.

178

Анонимен

преди 2 години

188 Това е лична саморазправа, реваншизъм, антиевропейска и недемократична политика. Защо да се смени ВСС? За да се поставят корумпирани, червени магистрати? Които да изберат зависим от Путин главен прокурор, който да осигури комфорт на руските шпиони в България? Нали, ако осъдят някого без доказателства, ще бъде сезирана Европейската прокуратура, Международния арбитраж. Няма да може, червената хунта, да се саморазправа със законно избрани лица и институции.

177

Анонимен

преди 2 години

Партията на Слави е дългогодишен политически проект на инжинера Доган. Който забеляза изхабяването на ДПС което почна да се пропуква (ДОСТ)Референдума беше тест на този проект. И теста беше успешен 2 милиона го подкрепиха. Следващите години минаха в доизпипване и шлайфане на проекта. Задължително трябваше да има партиина телевизия. Както АТАКА, БСП или СКАТ. Доган даде пари Слави да се изнесе от БТВ и да си направи собствена независима телевизия. В България не се появява нова партия от раз

176

Анонимен

преди 2 години

А защо не обявявят, че преговарят с ДПС?

175

Българин

преди 2 години

Нека сега да ви светна как стоят нещата за да разберете правилно. В момента най-важното за България е да изчегъртаме ГЕРБ, да се състави каквото и да е правителство за да изчегъртаме ГЕРБ. Няма значение какво ще е правителството важното е да не са ГЕРБ, другите са чесни и няма да крадат а ще мислят за народа. Само така можем да станем материално богата страна и да живеем в материално богатство като материално богати хора да се разхождаме със щастливи лица в мола и да си купуваме западни стоки.

174

Анонимен

преди 2 години

Победата на ИТН е резултат от 12 годишното европейско развитие на България.Неоспорим факт.

173

Анонимен

преди 2 години

"Никоя партия не им дреме за народа. Всички са обединени в надпреварата кой ще свали Борисов, Гешев и Спец съда." - Еми нали трябва да гепат кокала, да се доберат до кацата с мед. ГЕРБ 10 години крадеше, а не даваше на другите да крадат, сега са изгладняли и освирепели.

172

Анонимен

преди 2 години

Тошко Хаджитошев ще ползва служебния джип Тойота Секвоя, кото преди това ползваше Борисов. Кой сега ще е Джипко Бибитков?

171

Анонимен

преди 2 години

179 Не гл.прокурор е пуснал Митьо Очите, а корумпирани червени съдии, като този, дето пусна предателя Малинов, в Москва.

170

Анонимен

преди 2 години

ИБГНИ се произнася "ИзБеГНИ"

169

До 142

преди 2 години

"... демократите свалиха комунизма през 1989." - другарю, добре ли сте?!ПП. Че сте про'ст и неграмотен и не познавате българската история си личи от километри.

168

Анонимен

преди 2 години

175 Хе, Слави обещаваше да намали депутатите от 240 на 120, наред с другите си лъжи. Гласуваха си до 10 000 заплати в парламента, държавни мерцедес, докато комунистите от БСП/ДПС, им опъват конците.

167

Анонимен

преди 2 години

30 години изминаха в мизерия. А следващите 30 години ще бъдат много по-тежки. Напразно изминал живот.

166

факт

преди 2 години

Може и да не вярвате,но промяната е вече факт.Митьо Очите е на свобода.Досега герберите са го държали в ареста,обаче сега е вече свободен.Смятайте колко управници са негови хора.

165

До 153

преди 2 години

"Идва много тебжка зима" - не виждам проблема. На мен лично ще ми е топло от това да знам, че тиквата е в затвора.