81

Евразик

преди 2 години

Правя задни ваксини само на червени ***: за останалите няма-аа!

80

Тоест

преди 2 години

скоро за напълно ваксинирани ще се броят тези с три дози. Само с две, ще са частично ваксинирани и си губят ''правата'' и ''свободите''. Бързо народе за трета доза, че се задава и четвърта!?!

79

Случаен минувач

преди 2 години

Още от края на 20 век се опитаха да направят пандемия чрез СПИН. Не се получи. След това, от началото на 21 век, се опитват по всякакъв начин. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не стана. През 2012 - птичи грип, пак не се получи. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А измислиха и лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха! Отдавна търсят начини да намалят световното население!

78

Анонимен

преди 2 години

Март минала година ви казах. Веднъж боцнат ли ви, ставате абонат на биг фарма. Тогава много шарани не вярваха,, че "ваксината" е готова и само чакат подходящ момент да я пуснат.

77

Анонимен

преди 2 години

Бива и всеки ден ижекция ко

76

Случаен минувач

преди 2 години

Ситуацията с ваксините ми напомня филма "Хлапето" отпреди 100 години. Хлапето троши с камъни прозорците на хората, след което бяга бързо. След 15 минути се появява Чарли Чаплин със стъкла на гърба - добрият стъклар. И започва да поправя прозорците. Да, ама един се усети за какво става въпрос и подгони него - стъкларя. Така че хората трябва да осъзнаят кои са "стъкларите" в днешно време и да им потърсят сметка!

75

Какво ще рече 7млрд?

преди 2 години

7 млрд живи или родени от момента в който е почнала да се води статистика?

74

Случаен минувач

преди 2 години

Да, ковидът е много заразен. Разработен е от генните инженери да е грип, смъртоносен. Трябва хората да се намалят, прекалено много са 7 милиарда. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. В момента те са 10 души. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много б.о.***... Трябва да намалеем... Ако може, до "златен" 1 милиард...

73

зомби

преди 2 години

Аз искам да ми ударят четвърта и пета ваксина ! Така ще ловя 5 G мрежите директно , без никакво оборудване ! Сега съм само с трета ваксина и вече ъпгрейтнах уиндоуса до 12 - а вие си чакайте за единайската !

72

Анонимен

преди 2 години

Айде да спрат вече. Ще си живеем с Ковид, ама да не ни задължават за ваксини.

71

Анонимен

преди 2 години

Кат си бият и третата ще им кажат, че не работи бъркоча и трябва да си седят затворени в страната.

70

Demonaz

преди 2 години

Само генерал Франко може се оправи с побеснелите левичари и тяхните дъщери либералите.

69

Анонимен

преди 2 години

Ключът към победата е, да се надигнем всички хора, ваксинирани или не, преболедували или не, с антитела, без антитела, млади и стари, богати и бедни, всички и да премахнем лудите, които ни управляват и искат да унищожат живота ни и бъдещето на децата ни. Ако не го направим сега, после ще е много късно.

68

Анонимен

преди 2 години

Маймуни заедно силни!! Маймуни ваксини не!

67

Анонимен

преди 2 години

и тук се препоръчва 3-та ваксина. антиваксърите са като плъхове, разнасящи чума.

66

КовидМаниак

преди 2 години

Каква победа, каква болест, каква пандемия, какви пет лева! Спрете с глупостите, не виждате ли, че ни се подиграват!

65

Пророк

преди 2 години

Годината е 2025, в Испания препоръчват петнадесетата доза ваксина срещу COVID. Закупени са 1 милион дози, за цялото население.

64

Анонимен

преди 2 години

Никой не се интересува за хората с антитела! Важното е да трупаме обещаната бройка опитни мишки на файзер и други фарми! Като с ковивакси не сработи и експериментални лекарства ще бучат! Важното е да се плаща

63

Анализатор

преди 2 години

Дори комунистите не успяха да постигнат 100% гласували на изборите, а тези се надяват да ваксинират цялото население. Впрочем след тоталната излагация с масовата ваксинация третата доза ще бъде мираж. Цялата пропаганда, че вируса щял да стане по-безопасен лъсна брутално. Ако наистина мислиха като медици, а не като пазачи в затвор щяха да оставят на мира поне преболедувалите. В тях е ключа към победата, не във ваксинираните.

62

Анонимен

преди 2 години

На една по погрешка и бяха били 6 дози Файзър в един ден.Няколко дни в болница и се оправи ,3 са нищо.Слагайте