18

Бае Цанко

преди 2 години

Па многу сте изтънчени ва. От бае ви Цанко да знаете. Има само ДВА вида любов. "Кърска" любов, дека требе да постелеш слама или на магарето покривалото , като не пропуснеш да изтупаш на дамата галошите да не ви падне пръста по главите, като и надигнеш краката.... И другия вид - "по граждански" . У вазе на леглото и сред бели чаршафи ... ако ви се намират такива . Лашкаш дорде обекта на вашата любов призове всички известни светци и ангеле божии ПОНЕ 3 ПЪТИ . Всичко останало са некви глезутии....

17

Анонимен

преди 2 години

Не сме зодии!

16

голям конморт

преди 2 години

отдавна съм рехабилитиран, а имам наследствена обремененост за липса на температурни отклонения, край мен има доста счупени хора, но това няма да е вечно за ваше голямо разочарование, разни злоради

15

Гроби Таласомо

преди 2 години

Абе има си три вида либофф: идеалистична, това си Ти със своето Аз под формата на Жената, платонична - това е гато обичаш жена вън от теб и въображението, с което конструираш бъдещето си с нея, ти работи на 6. Само дето, си знайш, че тва въображаемото, нивгаш, нема да се случи и че ти си Лузърът! И третата либофф - реално-материална: богат или на власт, всяка жена е твоя и с моногамията в предните два вида е свършено;)))

14

Асан

преди 2 години

Чае шукарие 50 бона Айшето :)))

13

30 - 40 вида

преди 2 години

Големи умници са психолозите.Имам познати психолог и психиатър, които са и съпрузи.Та психологът все препоръчва на психиатъра електрошокова терапия и казва,че добре се отразявала. Забавни са.

12

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860-----------------------тя със сигурност го е увредила умствено непоправимо.

11

ЦИНИК

преди 2 години

Язе признаам само плътската либоф. Сичко друго е напразно арчене на пари !

10

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които все още си търсят сродната душа...

9

anonimen

преди 2 години

smesnicii

8

Анонимен

преди 2 години

Ей, тия психолози не са ли чували и за френската?

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Точно пък психолозите да говорят за любов. Психолози и психиатри нямат грам любов в сърцата си. Един познат живя с една психиатърка два месеца и я хвърли през прозореца в една локва.

6

Анонимен

преди 2 години

Е, айде ся... Две уши, уста и ваджайна. Аз за други не се сещам? Не ми казвайте, че и в ноздрите може!

5

Обективно

преди 2 години

Има само два вида любов : Егоистична и Алтруистична. В егоистичната има разни подвидове. Егоистична е всяка лбов в голяма степен, защото ценим собствените си чувства и комфорт. Дори приятелската любов е в голяма степен егоистична, защото ценим собственото си спокойствие и хармония с този човек. Алтруистичната е в повечето случаи платоническа. Среща се мнооооооого мноооого рядко. Единични хора са способни на това и не са особено щастливи, защото такъв вид любов често е несподелена.

4

Представи си,

преди 2 години

До Анонимен 7Теб са те забравили.

3

Анонимен

преди 2 години

Аз пък казвам ме има 7, ха сега де. Как се доказва любов че и видове? Това е го измислил някой без работа.

2

Анонимен

преди 2 години

Що за г.лупост е тази статия?! Не психолозите (хеле пък хамерикански), а елините са разграничили типовете любов. Като се замисли човек, от древна Елада насам само предъвкваме онова, което те са ни завещали.

1

зодии

преди 2 години

Не сме зодии