40

Анонимен

преди 2 години

hartieno glasuvane v plik po postata e udobno i eftino za vseki chovek ot bg naroda, sasto i za kasata na bg narodnite pari. swizerland praktikuva podobno dopitvane do naroda si i glasuvane po niakolko pati v godinata za razlichni temi i reshenia. da ste chuli reklamacii ot tesi hora? doktor-laboranta ot bern ne vi li e kasal?

39

***= гащи

преди 2 години

...

38

Анонимен

преди 2 години

турската измeт е навсякъде в коментарите. Но... и на вас ще ви дойде времето и ще бягате със запалени ***.

37

От чужбина

преди 2 години

Относно "плащането на данъци в родината". В бг-то, освен държавните служители, почти всички останали се осигуряват на минимална заплата, колкото и да получават действително. Това на жаргон се нарича "келешлък", а в нормалните държави - укриване на данъци.

36

От чужбина

преди 2 години

Крепостите селяни в бг-то, не сте ли чували за свободното движение на хората? Това е право на всеки свободен гражданин. И не влиза в разрез с правото на гласуване където и да се намираме.

35

аноним

преди 2 години

толкова сте смотани че едни избори да фалшифицирате чалгари не можете като хората!!!!

34

Купувач на гласове

преди 2 години

Идеално. Моите купувачи ще ги регистрирам на адрес в чужбина и ще ви изпратя писмата Супер.Забележка- знаем за скандала в Германия за фалшиви адресни регистрации на нашенци с цел източване на помощи за безработни от немската осигурителна система.Разкриха ги сред 5 години .

33

Анонимен

преди 2 години

И по пощата няма как вотът да е купен?Хайде де.Машините щяха да са решение срещу манипулации.Че защо и българите в България да не могат да гласуват по пощата тогава?Какви са тия задкулисни игри.Ама при зеления чорап всичко може.

32

Гилгамеш

преди 2 години

Какъв е проблемът да се гласува по пощата и защо не се заимстват модели от други държави, където се гласува без драми и трагедии? Толкова сложно и скъпо ли излиза? Защо не може да се гласува през смартфон, както е навсякъде по света и възможностите за манипулация на вота са нулеви? Трябва ли всеки да ходи до урна под строй и час, вместо да свали едно приложение и да се гласува за 10 минути? Какво още трябва да се случи за да престанем да угаждаме на анадолските псевдоизбиратели? Защо? И докога?!

31

Моля,

преди 2 години

До Радев--Уточнете за какви безплатни привилегии става въпрос!? До този момент нито аз ,нито някой от семейството ми е получил и една стотинка от държавата. Изтупват ни непрекъснато като брашнян чувал за данъци,такси,осигуровки,застраховки и разни други,без да получаваме насреша нещо. От събраните от залъците ни пари управниците си раздават милиарди,а НАРОДЪТ ни загива от бедност,липса на мед.помощ и безнадежност! РОДИНАТА ни върви към закриване,но за огромно съжаление на никой не му пука!!!

30

Анонимен

преди 2 години

Ще има подвижни урни за селищата без канализация.

29

Анонимен

преди 2 години

Ще гласуваме през тоалетната чиния. Бойко Рашков ще анализира всеки един фекалий и ще представи изборни резултати 2 дни преди ЦИК.

28

Анонимен

преди 2 години

Умниците, дето твърдят че при ГЕРБ се крадели 10 милиарда всяка година, да покажат "неоткраднатите" 1.67 милиарда, пропорционални на последните два месеца. Ако не ги покажат, значи сега те са ги откраднали.

27

Анонимен

преди 2 години

До bg-uk Българските роми са предимно в UK. Та като гледам и ти си един от тях

26

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да гласуваче по телепатия. Всеки ще гласува мислено, а суперекстрасенса Бойко Рашков ще отчита гласуването. Чиста работа, какво ще се мъчим и ще харчим излишни пари. За не повече от 10 милиона Рашков ще преброи всички телепатично подадени гласове. Честна дума.

25

Анонимен

преди 2 години

Някой да ми каже къде и в коя друга държава се разрешава да се гласува извън нейната територия!

24

до 30

преди 2 години

На мен еникой нищо не ми праща от чужбина. Вие като си пращате парите те са да ви покриват кредите или на роднините.. иели на децата са. Да не ги пращате на мен или на Аврамбакама? Пращали пари!!! Не ги пращайте! Ама идвате да си правите зъбите в България, но осигуровки не плащате. Не плащате и данъци. Не плащате нищо.Никой не ви е накарал на сила да отивате там. Върнете се и променяйте живота в Б-я. То така на 4000 км. лесно се дава акъли. Вие сте продажници. Еничариииииииии!

23

Анонимен

преди 2 години

Директно по водопроводната тръба им дайте да пускат гласовете си. То бива бива св инщи наа ама вашето минава всякакви граници!!! Как ще гласуват по пощата като така се дава стимул да се купуват гласове и директно ще ги пускат пред бракониера на гласове. Ще десне някъде и ще пуска писмата от ваше име - след това веднага парите в ръцете. Нали така ще се даде картбланш на масово подменяне на вота? Който има задължения може да си ги уреди като си продаде гласа. Те преди снимаха бюлетините за кого гл

22

Анонимен

преди 2 години

Не се заблуждавайте че изчагъртването на ГЕРБ ще е лесно. Те са превзели цялата Държава. За 12 години откраднаха над 90 млрд лв. Това са страшно много пари.

21

BG-UK

преди 2 години

То май само Роми оатанаха да живеят в България. И те гласуват само за ГЕРБ за 20 лв. Така че забрана за гласуване в България. Само задграничния вот да се брои