43

Анонимен

преди 2 години

Важни са, такъв статус им е поставило обществото още от дълбока древност. Както и коня.А в момента масово се развъждат, част от тях от улицата заминават за западна Европа на цена на автомобил за скрап, който идва в обратна посока.Та поне тези който ги хранят да им дават периодично обезпаразитяващи, защото гучешката тения обезобразява вътрешните органи на децата. И се инвалидизират до живот. Възрастните са идея по устойчиви. Ако имате познат патоанатом, попитайте..

42

Шаши

преди 2 години

В момента и нас хората ни избиват, като кучета. Ама, явно кучетата са по-важни.

41

Анонимен

преди 2 години

Кой ги е убил? Ми този, който ги е изсипал там с микробуса, много ясно. Или сериозно очаквате, че от 30 кучета изоставени в гората всички ще оцелеят?

40

скотове

преди 2 години

виновниците за този ужас и страдание над бедните души да ги застигне най-черното проклятие и да ги застигне най-голямото нещастие, ПРОКЛЕТИ ДА СА!

39

sofeto

преди 2 години

Простoтията води до жестокост.... българи!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Бай *** стана модерен , майка и баща не вижда с месеци ,но има куче ,разхожда го по 5 пъти на ден и се прави на интересен .За кого ще плаче повече е ясно от статията .

37

Анонимен

преди 2 години

Кучкарсктвото трябва да се води някакво психическо разтройство на новото време. Вижте им само коментарите, яко нестабилни типове до един.

36

Анонимен

преди 2 години

До 31 Брейй от опит ли знаеш?

35

Анонимен

преди 2 години

Кучкарите що не вземат да спасят някое диво животно някой път а? Само пoмяpи знаят да хранят

34

ШибиРиби

преди 2 години

Див народ брей диво племе

33

Анонимен

преди 2 години

До топгънърКрасивото е, че скоро ще си в някоя лудница далеч от нормалните хора.

32

ЦИНИК

преди 2 години

КОЙ УБИ КУЧАААТА БРЯ ?КОЙ БРЯ ? ЧИЛЯК ДЪ БЕШЕ УТЕПАЛ НЕКОЙ НЯААШЕ СЪ ДИГНЕ ТОЛКОЗ ШУМ.

31

СледКато

преди 2 години

е имало изтезание на кучетата, определено става въпрос за из родчета. Дори и да са били бездомни кучета, дори и да са ухапали някой минувач, ако някой е взел закона в свои ръце и ги е застрелял бих го разбрал, но да ги измъчваш??!! Не! Тва само из род може да го направи!

30

SS

преди 2 години

Питам ? ( понеже единият ми коментар беше изтрит) кучелюбците,и зоозащитниците ? ЗАЩО НЕ ПЛЕДИРАТЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ ЛОВА ? КАКЪВ ЧОВЕК Е ТОЗИ КОЙТО УБИВА СЪРНИЧКА,ФАЗАН,ЯРЕБИЦА,ПЪТПЪДЪК ? Животни които красят гората и не са хищници ?Само че само и да си отворите устата,ще получите юмрук по нея( не шамар).По лесно е да лаете като кучета заучени фрази за да си оправдаете грантовете ! Всъщнос човек които обича повече кучета отколкото хората за мен е сбъркан!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Гордост в Смолян: Кой е убил осем бездомни песа?

28

Анонимен

преди 2 години

'който посегне на животно, може да посегне на човек' ---- И с какво е по-специален човекът? *** на два крака продаващ себе си срещу хартийки (пари). Да убиеш човек е гордост и сила която подмладява.

27

Анонимен

преди 2 години

НА *** САМО ПЕСОВЕ СА МУ В ГЛАВАТА. ГЛЕДАМ ГИ НАПОСЛЕДЪК И МНОГО МЛАДИ МОМИЧЕТА ПЕСОВЕ РАЗХОЖДАТ. НЕ ТИКАТ БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ. РАЗХОЖДАТ МИРИЗЛИВИ ПЕСОВЕ.

26

Топгънър!!!

преди 2 години

Ха ха ха!Нищо ново под Слънцето!Българи в бели престилки уубиха 459 деца + 21 майки,заразявайки ги със генномодифициран ХИВ вирус в Бенгази,Либия през 1998г. та няма да извършат и това гнъсно престъпление срещу невинни животинки!Единственото добро е,че изчезват скоростно от Земята!пп-КОВИД-19 също помага да се затрие това диво и жестоко племе домъкнало се преди 1340г. от дивите азиатски степи в любимата ни Европа!!!+

25

Анонимен

преди 2 години

Куче се гледа ако имаш имот, некакъв двор :)) Да ги държиш в апартамент си е мъчение за животинките :) Иначе те са най-верните приятели на човека, но също са ме нападали глутница бездомни кучета, което само това което знам за тях ме е спасявало :) Иначе ако е верна тази новина, осъждам убийството на 8-те кучета.

24

Анонимен

преди 2 години

Лоши хора. Ще получат каквото трябва. Нищо не се губи и нищо скрито няма.