41

Анонимен

преди 2 години

37 Докато миризливине търтеи се нахвърлипа, върху държавната софра. Нулемата корупция е само в болната глава на Киро Харварда. Нали вкараха свои фирми в плана за възстановяване, назначиха свои областни, в НОИ е спецът по укриване на ДДС, нямало корупция, приказки за наивници. Нека лапането да започне сега.

40

Анонимен

преди 2 години

31.....ами който го може, го може. Важното е, че ти ще платиш масрафа.

39

Анонимен

преди 2 години

Махленска скандалджийка...

38

Анонимен

преди 2 години

"Заради уговорки и коалиции с тези две партии, България се превърна в най-бедната и корумпирана държава", Така е Майче, а преди ГЕРБ да дойдат нулева корупция, народа тънеше в разкош и богатство. Беров, Димитров, Виденов, Костов, Царя и Станишев изградиха велика, богата държава, без корупция, много чужди инвестиции, страхотна бизнес среда, големи заплати, свръхпроизводатво на всичкио, стока бол, пари бол, а бе рай си беше, ама пустия Бойко докъде ни докара...

37

Анонимен

преди 2 години

До 34......особено неговите 19 имота. Навремето ревахте срещу цветанов за шест апартамента, а тоя има цели 19....

36

Майора

преди 2 години

Майче пролича си откъде си и кого защитаваш! Ме случайно във вашата група са защитници на мутри и олигарси , не случайно е лъжлив Бабикян който пали фитилите след изказване на имотния крал Рашков! И да ми го хвалиш както и без имащия на право за искане на оставка Стоилов -срамота!Личи си защитата на гуруто на служебния кабинет Божков!

35

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Нека реването на калинките започне СЕГА

34

Анонимен

преди 2 години

"Селска чест" от Маскарани...

33

Анонимен

преди 2 години

28 Трябва, да се срамувате от това. Парламентът не ви е бащиния, а на всички българи. От сега почнахте, какво ли, ще свършите след това? Така, ще си заработите, това, което ще получите от суверена, за "награда".

32

Anonimen

преди 2 години

Очаквам Бойко Рашков да върне престижа на полицията като пазител на имотите на гражданите, а не като техни грабители.

31

АнонимеН

преди 2 години

НАД 100 ХИЛЯДИ ДУШИ СА ГЛАСУВАЛИ САМО ЗАРАДИ МАЯ ! БРАВО МОЯ! МАЯ Е ЛИДЕР! АКО БЕШЕ ВЛЯЗЛА В ПАРТИЯТА НА СЛАВИ СЕГА ЩЕШЕ ДА Е ПРЕМИЕР!

30

Анонимен

преди 2 години

И тебе ще те видим как ще подкрепиш правителство с помощта на дъпъсъ.

29

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ окрадоха над 80 милярда евро от България!! А също така и 2.5 тона злато от държавния резерв!!

28

Анонимен

преди 2 години

Не може, да бъде "чест", ченге от ДС, който ежедневно, фабриката несъстоятелни обвинения и провежда чистка в държавата. Също и председател на комисия за разследване на протестите и корупцията, платения от Божков, какъвто е адвокатът на мафията и протежето на Божков, певачката Лилана, Хаджигенов. Те са позор за всяка демократична страна.

27

Anonimen

преди 2 години

Закривайте туморите / инклавите на пари/ за Герб, СОДовете. Те не пазят, а организират банди, които ни разрушават имотите за да ни рекетират и събират пари за Герб, за да опразват принудително джобовете на гражданите.

26

ИБГНИ

преди 2 години

Не е важно кой колко процента има на изборите. Важно е кой управлява след тях!! ГЕРБ като имат 24% на изборите, данеби да имат някакво влияние в парламента?? Депутатите им искат от нас позволение да ползват тоалетната дори!!

25

АнонимеН

преди 2 години

СБОРЕН КАБИНЕТ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ГЕРБ !!! БОРИСОВИЯ ГЕРБ ОЩЕТИ БЪЛГАРИЯ С 50 МИЛИАРДА!!!!! 30 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ, ИЗТОЧИ ЦЕЛИЯ РЕЗЕРВ ОЩЕ ПЪРВИЯ МАНДАТ И ТОЯ НА ЗДРАВНАТА КАСА И РЕЗЕРВИТЕ НА БУЛГАРГАЗ ОБЩО 10 МИЛИАРДА И РАЗТРОГНА БЕЛЕНЕ ОЩЕ НАД 10 МИЛИАРДА ЗАГУБИ ЗА БЪЛГАРИЯ! ДОКАТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЖИВ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ОПОЗОРЕНА!

24

69

преди 2 години

все наши хора нали Майче;)

23

Анонимен

преди 2 години

Тези на снимката затова протестираха в центъра на София миналата година и хвърляха яйца и домати по сгради, за да им гледаме тъpite мутри сега.

22

Анонимен

преди 2 години

На снимката тримата гл уп ац и. Имат такова самочувствие като, че ли на изборите са получили не 5 а 50% от избирателите.