7

Алтер

преди 2 години

Всичко е от предишния летен сезон, ако не и от по предишния, а кога е разфасовано и колко е стояло по фризерите, никой не знае.

6

Гаро

преди 2 години

От години не почивам на Зл.пясъци. Последния път в хот.Адмирал имаше еврейски туристи. Тия нито веднъж не ползваха лъжици или щипки,а бъркаха в тавите с ястия с ръце а недоядоното после връщаха в тавите!!! Само в тенджерите със супите не бъркаха с ръце. Отвратих се и внимавам къде има еврей!!!

5

Алоооууу

преди 2 години

Какви мерки бе? Вирус няма! Маса народ ви го каза по телевизията. Хората гласуваха за да няма мерки, не за да има.

4

Асан

преди 2 години

Шведска маса ядене и пиене на корем :))

3

4 Сезона

преди 2 години

работих на море - Св. Влас и Слънчев Бряг-храната беше трагична-стара замразена и прочие!! Постоянно имаше масово хора, които се разболяваха от стомашни проблеми - натравения,когато викахме лекар се шегуваха,че е добре, че храната е лоша зада има работа за тях и да режат главите на туристите!! Това в България не е са курорти - хотвлите са трагични - ниско качество на услугата, лоша храна и прочие!! Само човек, които се мрази би се пуснал на all inclusive!!

2

неандерталец

преди 2 години

Всички проверяващи минават да замезят. Като натъпчат червото и всичко е наред, няма нарушения.

1

Анонимен

преди 2 години

Кухните да се почиствали на всеки час? Произход на храната? А на дюнерджиницте изискват ли нещо или там не ви *** за рушвети и не ги закачате? Питам за една дюнерджиница дето е до нас и толкова мръстна че вътре мухите играят балет по прозорците но БАхТ никога не ги закачат.