43

Анонимен

преди 2 години

манолова галева бошкова НАРОДА ТЕ ГЛЕДА И ТИ КАЗВА НИЕ ИДВАМЕ

42

Българин

преди 2 години

Важното е да изчегъртаме ГЕРБ да не крадат, кой ще управлява няма значение, другите са чесни, няма да крадата, първата задача е да сложиме каквото и да е правителство да изчегъртаме ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 2 години

Мене ИБГНИ по ме кефи от ИТН и ДБ.

40

Анонимен

преди 2 години

ОТВРАТ !!!!

39

Анонимен

преди 2 години

Новият зам.-шеф на Парламентаот ДПС: Васил Левски е бандит,нарушаващ османски закониМукаддес Налбант е скандално известна с доклада си, в който пише, че Васил Левски е бил закононарушител в Османската империя, която изпълнявала задълженията си.Налбант е бивш заместник-министър на образованието от квотата на ДПС, която искаше да бъдат цензурирани уроците за Христо Ботев и Иван Вазов. Днес Налбант отново е на висок пост, като заместник-председател на Народното събрание.

38

Анонимен

преди 2 години

Горчивата истина е, че промяна няма да има, тя е невъзможна да бъде осъществена от същите лица, най-много са възможни жалки козметични корекции и изобилно лъжливо говорене...

37

Анонимен

преди 2 години

Като гледах отрепките на откриването на парламента , нямам голяма надежда за оправия на ***.
Преди 3 седмици поредния приятел замина, този път за Германия.Каза, че след като 1 път се върнал преди години в ***, втори път докато е жив няма да направи тази грешка отново.

36

МАЙЧЕТО

преди 2 години

Манолова: Ще подкрепим всеки кабинет който ми отива на костюмчето. Това райе по стените тук и възрожденската декорация приляга повече на мен отколкото на Илянчето, помислете над това, президент Радев! ))

35

Анонимен

преди 2 години

Дори и на САЩ щеше, да е трудно, да ни спрат в развитието, ако бяхме единни. Но, къде търсиш у комунистите, грижа за държавата, те я имат само на думи, докато се доберат до властта, за да си вземат привилегиите, с които са свикнали. Вървим стремглаво надолу. После, САЩ щедро, ще ни подадат "приятелска" ръка. Няма по-голям обаче провал, от този, да влязат метежниците, организирани от Русия, в Капитолия,, свещеното място на демокрацията. Днешните световни лидери, никога не са били толкова слаби.

34

Майче червено

преди 2 години

позитанско зайче, говориш много но пък знай, че...ще те оплетат.

33

Край

преди 2 години

Брей тая Мая бе - уникално нахално и елементарно същество.Може да ти направи статукво може и да ти смени.Как изглежда човек който гласува за такива - виждал ли е някой.

32

Калеко Алеко

преди 2 години

Дневният ред на кои граждани бре сестро Галева, на тези дето са на почивка в Дубай или на тези дето след Костинбродската афера и фалита на КТБ отпътуваха за Сърбия ... иначе Майчето вече подкрепи служебният кабинет на фигуранта, като предложи той да бъде припознат и от новото правителство ... !!!

31

защо бе

преди 2 години

Галеви ще се връщат в правителството.

30

Анонимен

преди 2 години

Вече започвам да мисля, че всичко става с подкрепата и на САЩ. Вероятно, Щатите са приложими старата си тактика, щом видят, че някой върви нагоре, става силен, с неговата държава, слагат ръка върху главата му и го бутват обратно, надолу. Путин чака на края, като лешояд.

29

Асан

преди 2 години

Дневния ред е 60% не ви искат :)))

28

Анонимен

преди 2 години

иде редът на протестърите на Мая.

27

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, как се гледат Радев и мутресата от ***. Деси ако ги види, като нищо ще й метне некое кроше.

26

Анонимен

преди 2 години

Напушва ме на смех винаги като прочета името на партийката на Майчето - "Изправи се БГ!Ние идваме!" :)) Да видим кой от статуквото ще поканят, без ГЕРБ явно :)

25

Анонимен

преди 2 години

Сигурно греша, но как стана така че гласувайки за ИТН вкарахте в властта комунистите като манолова, дончева и подобни? Направихте нищожеството радев несменяем диктатор? Как ги правите тези неща в България? Дали има връзка после че е най бедната страна с ЕС?

24

Dinosaurus

преди 2 години

Кои граждани, Галева??? Олигарсите, приватизаторите, боядисаните в розово червени доносници и ченгета, отровните, дето от паветата превзеха НС? Петте %, които те "подкрепят" с парите на Черепа?