55

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕй ***,Виденов отказа да даде българските банки на болните западни мозъци и му спретнаха кризата.Виденов е един от малкото достойни политици през този преход към дъното.Добре ви е на всички след като плювате по социализма защото ние живеехме в един рай а сега развъждане на ония тъмните,разруха икономическа,военно,морално и всякак,пс ихари и деградация а ние се губим като нация!Капитализма води до това.Социализма беше най-правилния строй,но пречи на запада

54

Анонимен

преди 2 години

Явор Дачков хубаво казва - Има такъв народ , защото Няма такава държава.

53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- И какви поклони само ще си счупят кръста. Само където не са се снимали как целуват ръка....

52

Анонимен

преди 2 години

При Баце кретахме на опашката, а при тия директно копаме дъното, първо- второ- трето подземно ниво, па кой оцелее- оцелее! До като не заиграе тоягата ще краднат и с $ъза си, това е истината, иде Ковид есен- зима

51

Анонимен

преди 2 години

След 12 години невиждан грабеж, даже и тези са за предпочитане пред ГЕРБ.

50

Анонимен

преди 2 години

Тошко и Генерал Атанасов проведоха спор на тема кой е по-голям ГНОМ.

49

Анонимен

преди 2 години

Бойко откраднал милиарди - въдица за ***--ло.умници . Да му осветлят тогава поне една сметка където и да е по света не с милиарди - с милиони и тогава народа ще повярва , или може би е закопал милиардите в двора си в Банкя . Защо не отидете да прекопаете двора му и даже нищо да не намерите ще сте свършили поне едно полезно нещо в живота си.

48

Анонимен

преди 2 години

ИзлъгахмеТозНарод защо не са с маски на обществено място?

47

Анонимен

преди 2 години

"Разговорът между двете политически сили се провежда при закрити врата"На това му се вика прозрачност.

46

Анонимен

преди 2 години

ПолезнитеИдиоти от миналогодишните протести гледан катоНасрани. Видяхте ли как се взема власт? Хайде пийте по една студена вода и се хващайте за работа.

45

Анонимен

преди 2 години

Е как просперитет не ами . Кой от харвардските обявил , че корупция вече нямало. Твърдение, колкото самохвално , толкоз и смехотворно . Бисерите ще са ниво.:)

44

Христо Бойкикиев

преди 2 години

Хайде на софрата че не остана.

43

Хахаха

преди 2 години

Гласуваш за Чалгаря Слави .... получаваш огладнели за кинти "експерти" на НДСВ .... получаваш хора на ДПС .... получаваш "стари" кадри на БСП ... получаваш хора на Черепа Божков ... .... Абе, къде е бати ...Слави ? От коя миша дупчижа пише поредните мъдрости за Фейсбук ? Ко стана с гласа на суверена ? Да не би да пресипна ?

42

Истината

преди 2 години

Тошко Африкански заплашил, че ако нямат обща визия с останалите партии ще се ходи отново на избори! Ще видим докъде ще стигне чалгарската наглост!

41

Данъкоплатец

преди 2 години

Ужас, ненаситната триглавата ламя се завръща но този път е четириглава. Боже пази България, как ще се храни това нещо? Четири глави!

40

не се хаби

преди 2 години

До Анонимен 42Няма за кого!Гледай минусите и се радвай:)))

39

Анонимен

преди 2 години

До 38: държавата я разсипа Президент Радев. На финала се оказа, че подкрепи паветната революция. Служебното му правителство довърши разсипията. Сега чакаме да видим какво още ще добави колаборацията на иначе тотално несъвместимите партии в парламента.

38

Анонимен

преди 2 години

Правителство или няма да има или ще издържи много малко. Само 40 % от българите гласуваха което означава че на българите не им трябват наса и ф16 ;) А и за САЩ България не е приоритет .Дори ЕС не е .Те гледат на нас като на вече поробена държава и предпочитат Южна Корея и Тайван заради сблъсъка им с Китай. Тези партии няма какво да предложат.

37

Анонимен

преди 2 години

Комуниста Бойкикев върти опашка изплезил език пред чалгара и се надява на порцийка подаяние. Лъгаха и мазаха за несъществуващи подслушвания само и само да се доберат до власт. Срам сте за България!

36

Анонимен

преди 2 години

Можем ли да очакваме хората , които си правеха гавра с Лили Иванова , с Патрашкова с проф. Вучков и с десетки достойни българи , да престанат да се гаврят със знайни и незнайни съотечественици? С--ви-ня-та трудно се отказва от помия !!!!- но иначе вярвайте колкото си искате .