93

Мария

преди 2 години

ДБ са същите про-стационарни и моше-ни ци като учиндолските мутри

92

Изглежда

преди 2 години

ГЕРБ е единствената партия способна да държи ДПС в страни от т.н ПОЛИТИКИ/или ПОРЦИИ, по старому/, отпускайки им от време на време по някоя тлъста хапка , тия новите веднага се наведоха и отвориха бузките, за да рестартират държавността.

91

Искате да кажете

преди 2 години

само ГЕРБ да не е във властта, щото вие вече с ДПС и техния аватар ИТН се прегърнахте.

90

Анонимен

преди 2 години

ПАДЕНИЕ !!!!!

89

Асан

преди 2 години

Гнома министер на Мевере :)))

88

Анонимен

преди 2 години

Абе, забравиха различията и обещанията съм избирателите и всички се прегърнаха за хванaт властта за да си клатят краката и гепят милиони, а ние да работим като луди и за жълти стотинки!

87

Калкан

преди 2 години

БКП и партията на хитрия *** Шломо Иванов, куклата на Прокопиев, ще бъдат де факто управляващите. ИТН и Слави буквално не знаят къде се намират и какво да правят, абслоютни фигуранти-популисти. МаяМа ще натиска да прокара съдебни реформи тип "Ванко 1", за да се почувстват защитени "честните" бизнесмени като Черепа, Бобокови, клетия Банев, Арабаджиев и т.н. Честита нова тройна коалиция с мандато носител циркаджия и евтини сценаристи.

86

123-ТОиДИ

преди 2 години

До карачанаков4е СИ КАРА,КАРА СИ ! КАРАНДАШ !

85

О,Шипка-радефф

преди 2 години

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т НА ВСИ4КИ Б Ъ Л Г А Р И !!!

84

иво

преди 2 години

А КРЪ4МАРЯ ЗНАЕ ЛИ ?

83

Финансист

преди 2 години

За какъв пълен мандат си мисли г-н Иванов ? При 30 % гласували и 7 % доверие на парламента. По-добре ще е, ако отиде в Росенец, за да види дали Ахмед Доган наистина са го убили или си харчи парите на ДПС-то като свои. Гледайте си субсидийките и изобщо не си мислете за каквото и да е правителство. Г-н Президента ще назначи ново, след което избирателната активност ще отиде към 15 - 20 %. Колкото и да си събирате гласовете и депутатите, всяко правителство, освен служебно, ще е на малцинството.

82

Н1

преди 2 години

,Бареков и още други, но никой не взе повече от няколко %. 7/8 в това число поставиха малък рекорд. Изплуваха незнайно как с рейтинга, макар и двата пъти Бойко ги би. Е да, без мисия Лондон. Ами сега почва обратното броене. Обичам страната си и искам да се развива, а не някой да дуе мускули. Любопитно ми е как ще го направят. В нашия голям град избутаха за кмет бесепарче на балотажа, как се случи, още не ми е ясно, но вече година и нещо е кмет. Големите приказки си останаха големи приказки.

81

Н1

преди 2 години

В БГ досега имаше само двама истински премиери. Иван Костов и Бойко. На Костов не случайно му викаха Командира. Съжалявам, че там като политически потенциал нещата приключиха. Бойко изкара три мандата, две кризи и нито една стачка. Почна като ченге номер 1 с лафа на Кобрети "ние ги хващаме, те ги пускат." После кмет и премиер. ИТН ги надуват като балон, първо с измислени гласове нейде от дебрите на Лондон, второ като някаква промяна. Преди тях се опитаха доста други, Кулеков, Светльо Витков,

80

нЕкой

преди 2 години

Абе младен михалее ми се чува нещо

79

Teddy

преди 2 години

Христо да не се готви за премиер? Нещо много активно започна да се подмазва на ИТН.

78

До 79

преди 2 години

Така е. Децата често са чисти и наивни. Половината повярваха на ДБ, другата половина на итн. Ще им уврят главите. Но както често става, по-трудния начин. На вашите деца, итн децата са загубена кауза. Дано вашите не са.

77

Можеше и по -зле

преди 2 години

Народът ни е мъдър. Така ги нареди пак, че трите квази-протъстърски партии да нямат 50+. Квази, защото в тях са хора като Атанас Атанасов, Мая Манолова, агент Радулов, Таня Дончева. И е смешно да говорят как са нещо ново. Иванов е бивш министър при Бойко, за Мая *** няма да стигне поста. Итн са едни неадекватни хора, плюли 20+ години по всички, заричали се, че няма да влизат тук, с БСП няма, едни патологични лъжци. Сега народът видя колко тежат думите на тези всички субекти. Не издържаха теста.

76

Абе казах им

преди 2 години

аз на децата - Не гласувайте за ДБ. Ако искате БСП и ДПС да управляват - направо за тях си гласувайте, ама те - Не! Боко бил Доганя . Виж Иванов, как акустира на Росенец! - Ходи им обяснявай как да четат между редовете и какво е това постановка и активно мероприятие - Е те сега се виде кой-кой е и кого си играе - Само ГЕРБ от всичките в НС не се е преклонил на ДПС и БКП

75

Анонимен

преди 2 години

Христо е една мъжка Куневица дето ще вика "йес" до откат на всички дето я пожелаят. Не виждам за сега ентусиазъм в големите и средни фирми, за които ДБ има идеята да са подизпълнители на мултинационалите щото само това за тях не е корупция. Корупция е българска фирма нещо да вземе да прави. Субсидиите изобщо няма да се завъртат в БГ- директно ще купуват и плащат на чужденците разни "важни" неща.

74

Питане

преди 2 години

Ицката ли е наивен, че ще се прекланя на Доганя, или избирателите му дето му се връзват, че е някакъв си борец против Доганя. Е, това е въпроса. Как пък не го видеха що е за артист след катарзис. Докато седеше на Боко на коляното, сега седна на бай си Доган, бореца срещу статуквото.