15

Гласът на народа

преди 2 години

Ако някоя Българска политическа партия възнамерява да позори името на България и да защитава чужди интереси плюейки на всичко българско ще си понесе гневът на народа .Македония е българска и въпреки това я признахме за държава сега някои наши управници искат да се откажем от Гоце Делчев, Цар Самуил от езика си и всичко българско смятам че е време да дадем един урок на всички български предатели в парламента .

14

Джо

преди 2 години

Много е лесно и без червените линии. Признават че за титосърбомани, че са държава от 1991 година, че говорят диалект на българския, прочистват си учебниците от тъпотиите за нас и обявяват, че нямат териториални или исторически претенции към България.

13

Анонимен

преди 2 години

Така ще,,маневрират'' ,че ще изпълнят волята на господарите ! Защо не кажете истината ,че България не е суверенна държава и от така наречените ,,държавници'' тука нищо не зависи ! Жалка колония с жалък народ!

12

Филип от Филипополис

преди 2 години

Капитулираха! Очаквано!

11

Анонимен

преди 2 години

Бързо сваляме гащите нещо... това е несериозно. Но с нашите "съюзници" врагове не ти трябват. Едно, че не обясняваме добре позицията си и друго, че в Ес повече са тия дето са гепили по нещо чуждо и сега нямат никакво желание да си припомнят кражбите.

10

Анонимен

преди 2 години

Продължават да ни наричат татари и фашисти. Много интересно защо така не наричат и германците и италинците. И тези същества които ни мразят неистово се молят като някакви просяци кой къде хванат. Пълни бесрамници. Няма оправяне тях. Никога в ЕС

9

да ама не

преди 2 години

Македония се управлява от агенти на сръбската държавна сигурност , което значи от Коминтерна и КГБ .Те ще подклаждат омразата между двата народа колкото може повече за да остане македония в просъветската орбита или да бъде троянски кон на сърби и рашисти. Това трябва със всички възможни средства да се обяснява на македонския народ и той да реши дали да грабне тоягата или да ръкопляска на сегашните управляващи югоагенти .Само с активна пропаганда може да се нормализират отношенията ни

8

София

преди 2 години

Никакви споразумения, никакви преговори с тия въшки. Дадеш им пръст, те те захапят до лакътя. Да се спасяват. Време е външната ни политика малко да заеме твърда позиция и да гледа националният интерес и волята на народа, а тя е, че РС Македония с това си повдение няма място на европейската сцена. Толкова ли е трудно?

7

Анонимен

преди 2 години

Фигурантите отстъпват по всички фронтове по казуса Северна Македония - Фигуранта вече задраска темата "Откраднатата История". Накрая Заев ще му обещае да не го нарича татарин !

6

Анонимен

преди 2 години

Франция, Америка и Германия подкрепят Северна Македония и трябва да се намери решение!

5

тоя Стоев да си ходи

преди 2 години

тоя с това предложение може да си оди по баирите. Няма място във външо за тоя явно е от продажниците на Соросчо. Такива само правата лопата ги оправя. юда ходи да копа на село, а не да се заниамва с политика.

4

Minuva42

преди 2 години

Долни предатели

3

Светозар

преди 2 години

Докато в македонските учебници има бyгари - татари и фашисти, няма за какво да се договаряме с тези. Докато Климент Охридски и Самуил са македонци е безмислено изобщо да има някакви преговори. А от тези " червени линии " македонците няма да отстъпят. Те просто разчитат Великите сили да ни притиснат / примерно с еврофондове / и ние да клекнем. На това разчитат. За съжаление ще успеят.

2

72949

преди 2 години

Аман от продажници ей. За такива само тояга. Стовари старите руски танкове на границата с РСМ и веднага ще си кажат и майчиното мляко

1

Анонимен

преди 2 години

ааааа