9

Бесо

преди 2 години

Продавам шафран реколта 2021, собствено производство изсушен прецизно на ниска температура супер качество 15.00лв за грам.Луковици за създаване на нови насаждения за сезон 2022.Цени по договаряне,за контактО898222602.

8

Бонго Бонго

преди 2 години

Купете си прах за пране Ариел от БГ и същата опаковка от Германия примерно. Ще установите, че за Бг ви трябва много Калгон, защото е разопакован смесен 1:10 с бг основа прах за пране от Девня и качеството Е ВЯТЪР. КАК да не е като има бг основа. Сложете минуси, но като си купите от Германия, ще видите разликата.Не чужденците са ви виновни, А вие самите, защото търпите монопола и цеховете около Софията.

7

Бонго Бонго

преди 2 години

Оле майко събуждат се от 30 г сън.Млякото 1Л в Бг= 2.20 лв в Германия, Франция, Англия 2,250Л= 1 евро или паунд./органик е 1.70 евро от или паунд.Да не продължавам нататък.Разбирате ли, че в БГ ХРАНАТА е по- скъпа от целият запад!!!!!!Шафрана е глезотия. А как в София има ресторант порция говеждо с история минимум 80 лв до 300 лв?????? Кааак???

6

ПорЦелан

преди 2 години

За либидото - зелен лук. В омлет, със шпек, на салата. Както ви е кеф.

5

Анонимен

преди 2 години

Шафранът не знам за какво е полезен,но знам че е много вреден за портфейла на сиромасите.Знаете ли колко струва 1 грам шафран? Да 1 грам казах.Шафранът е толкова скъп,че се продава на грамчета,и е лукс дори и за най богатите.Между другото трафикът на шафран се извършва от същите търговци които търгуват с опиум и хероин.Ако започнете да отглеждате шафран в България,много скоро ще ви посетят ,,нашите хора''.

4

УГЗ

преди 2 години

Продавам дърва за огрев. За заявки пишете тук.

3

Асан

преди 2 години

За лафрантиите

2

Бонго Бонго

преди 2 години

На народа ще му трябва много шафран, защото забравят къде сме били и къде сме сега.За ориентир пожелавам екскурзии до Украйна.

1

Асан

преди 2 години

Щастието е крепко здраве и слаба памет :)))