13

зодии

преди 2 години

Не сме зодии

12

Анонимен

преди 2 години

Обичам ви смърчета но не се хващаме кои как ми е добре вай

11

Анонимен

преди 2 години

вратата и на а мура останалите части тоже

10

Анонимен

преди 2 години

Вече вразйа няма значи щтим се говори се е мислили идавнна. Може би е имало причина да се задаржаме нема дерт ББ един автобус отива друг идва едно на ум за фалшименто кои му дреме

9

anonimen

преди 2 години

celuki

8

Анонимен

преди 2 години

До 9За съжаление точно така се получава. Тя дори имаше и презентации онлайн. Имаше хора които я оплюха защо е написала реваншистка книга срещу загинал човек. Семейството му все още страда за него, но на нея не й пука. Дори заявява в книгата, че на погребението била си устроила купон, за да празнува.

7

Анонимен

преди 2 години

И тя все пак отива на вечерята с родителите си, вече спокойна, че той няма да й предложи брак. Доста долно поведение от нейна страна. Да унижиш човека и след това все пак да отидеш там на вечеря.

6

Анонимен

преди 2 години

Тя решава, че иска време след като той и казва, че я кани на официална вечеря с родителите й у тях. Става на въпрос за официален годеж, той да поиска ръката й от баща й. Тя решава да му се обади през деня, за да поговорят спешно. На срещата тя иска почивка от връзката им, иска време. Тя казва въпреки, че го познавах, се изненадах когато го видях да плаче пред мен когато му казах какво искам.

5

Анонимен

преди 2 години

До 5Да, това е истинска история. В момента тя има 2 провалени брака зад гърба си.

4

Анонимен

преди 2 години

Той решава, че трябва да я ухажва, и не бърза със секса. Тя му изневерява често, той не знае за това и е имал доверие в нея. А накрая му се е присмяла с това искам време, искам почивка, не искам да те виждам и чувам. В книгата за този период тя казва ама той защо не ме търси и не ми се обажда по телефона? Първо го отхвърля, а след това се чуди той защо не я търсел. А накрая се появява реваншистка книга само с нападки към него, без да може той да се защити защото е мъртъв при злополука.

3

Анонимен

преди 2 години

След скъпи подаръци, ваканции и т.н. без секс само по някоя целувка, тя решава да заяви, че иска време, той да не е търси, да не й звъни и да не й изпраща повече подаръци. След известно време той загива, а тя пише книга в която обяснява как той я е зарязал, а тя е страдала в една реваншистка книга. Същата събрала хора да изкажат мнението си за него, но те са нейни приятели и накланят везните в нейна полза.

2

Анонимен

преди 2 години

Като гласувата за партийте на 'промяната'.

1

Анонимен

преди 2 години

Каже как да й поискам да ми пуска о т з а д, че съм малко срамежлив..