24

Хипертоник

преди 2 години

20 дена болнични за високо кръвно ?!?! Абе ейййй! Я се осъзнайте! Аз от 15 години да съм в болнични ако става така!

23

Анонимен

преди 2 години

Ейй няма толкова злобна рая! Нито един лекар не може да лекува тъп0тия. Това е причината и да наливате толкова. Знаете си "диагнозата", но до там...

22

Анонимен

преди 2 години

В България и баба знае как юнашки се краде от здравната каса. Но когато те гепят с ръце дълбоко в кацата с мед, изведнъж се разболяваш и започваш да пищиш като ощипана госпожица.

21

Анонимен

преди 2 години

По коя клинична пътека е лекуван? Бъбречна или чернодробна недостатъчност, както е традицията там ли?

20

Анонимен

преди 2 години

Вчера го приеха, днес го изписват. За един ден доста работа е могъл да свърши. Междувременно на кой етаж е бил хоспитализиран? Близо до архив, деловодство, счетоводство, други канцеларии, директорския кабинет...

19

Анонимен

преди 2 години

Притеснението може да не произлезе само от "ако разкрият какво съм направил". Може и да е от "Не ги е срам. Аз се разкъсах последнта година, а те гледай каква благодарност ми приготвиха". Със здраве и да не ви се налага да ходите в Пирогов! Не че е лошо, просто там не се ходи за хубаво. Хиляди благодарности на Лекарите от тази болница! Адмирации!

18

ха ха

преди 2 години

смешника НАГЛОВ играе с процедурни хватки с "болничния" - така не е уволнен и може да кара и до ТЕЛК и да взема заплата/болничен

17

Така трябва

преди 2 години

На Карибите или е Дубай е чудесно в момента !!!

16

Анонимен

преди 2 години

А стъпвал ли е изобщо в Пирогов докато се е водел на лечение там?

15

Анонимен

преди 2 години

Събра ли всичко от архивите? Електронни и хартиени.

14

Анонимен

преди 2 години

Нуждае се от Чест,Достойнство,Съвест, Родолюбие - ама Нема ! Господ ще раздаде на всеки според делата му !

13

Лекар

преди 2 години

От притеснение и стрес , може да вдигнеш високо кръвно, това е ясно, но ако няма причина да се притесняваш, как изведнъж става така?Ами да, сетих се!Поредната експертиза предписана от мои и твои хора, за болнични, за почивка, за домашно лечение и т.н.А можеше да си продължи да си бъде лекар, и без да правят циркове!Кокто е учил медицина и се е заклел знае, че това е повече от морален дълг!Това е свещен дълг!

12

Анонимен

преди 2 години

Това мазно, папиломно лице е много любимо на герберите. Тоя страда от ужасен запек и е задръстен с отровни храни. Като бяхме студенти ни казваха, първо да гледаме как изглежда пациента и да му поставяме диагноза още от вратата. Е, аз му поставих на тоя-бъкан с *** и преял с вредни храни.

11

Минискус

преди 2 години

Номера в стил Чекмеджан!!!! Но минават пълно в България с крепостни селяни, които вместо мозък имат нещо друго в главите си!!

10

Ко? Не?

преди 2 години

"трябва да ходи на контролни проследявания на кръвното налягане" ?!?! Ама вие сериозно ли ни взехте за глупотевини?! Първо, професор по медицина няма представа как да си смъкне кръвното медикаментозно, Второ - приет в ИНТЕНЗИВНО отделение за някакво високо кръвно и ТРЕТО - сега ще ходи 20 дена да му мерят кръвното ли?! Ама чакайте бе! Апаратчетата за мерене на кръвно ги продават и по сергиите!

9

ДО АЙДЕ СТИГА ХЕЙТ А

преди 2 години

А ТОЯ КАТО ЦЯЛА ГОДИНА СЕ ГАВРИ С ВСИЧКИ ПО ТВ??

8

Анонимен

преди 2 години

А КАК БЕ? ТЕ НАЛИ СТАЧКУВАТ ПИРОГОВ, НЕ РАБОТЯТ ГА ДОВЕТЕ? КАК ТАКА ГО ИЗЛЕКУВАХА?

7

Анонимен

преди 2 години

ВЪПРОС: БЕ КЪВ БОЛНИЧЕН, НАЛИ Е УВОЛНЕН? ИЛИ НЕ ТОЧИМ ПАК ЗДРАВНАТА КАСА... ТО ПО НАВИК...

6

E, НЕ

преди 2 години

Няма такава злоба. Отврат сте.

5

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав, явно е успял да се покатери по олука и да изтрие важната информация от компютъра.