11

123

преди 2 години

Решението да се вземат оценките от първи гимназиален етап е точно, за да се угоди на всички, които още не са знаели какво ще кандидатстват. Другите си имат оценки от ПП и според мен не е честно оценките на ученици, които изучават биология и химия по 5 часа седмично 11 и 12 клас, да се приравняват с тези от 9-10 клас и общообразователната подготовка.

10

Гоче

преди 2 години

Да благодарят на оная герберска скумрия Дамянова, дето оака средното образование. Мършата и с ***.

9

Безлична

преди 2 години

Не сме имали по-безличен Омбуцман. Тази дама трябва да е от ГЕРБ? Познах ли?

8

ГЕРБ прическа

преди 2 години

Респект за този бретон и букли, аз май се влюбвам в момента.

7

Ом-буц-скумрия

преди 2 години

Мириши на скумрия. Да не е от лака за коса на госпожата гербалясница?

6

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА БЪДАТ ОЩЕТЕНИ ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА УЧАТ В БЪЛГАРИЯ, ВСИЧКИ ИСКАТ ДА ЕМИГРИРАТ.

5

Анонимен

преди 2 години

Диана Ковачева е много добър омбудсман, за разлика от ония за разлика от ония дзвер Мая Манолова.

4

Анонимен

преди 2 години

Ректорът на СУ "Св.Климент Охридски" да си подаде оставката. Най-слабият ректор на СУ. Проф. Илчев поне държеше на изпитите по БЕЛ и История, Герджиков не само ги промени и съсипа запазената марка на СУ, но тая година дори не е имало изпити. Влезли са Право в СУ само с ДЗИ по БЕЛ, който е задължителен, за да завършиш средно образование, обидно лесен е бил, и с общата оценка от дипломата за средно образование. Дори не са искали и ДЗИ по История. Пълна деградация.

3

Анонимен

преди 2 години

Направо да им вземат оценките от предучилищна подготовка и от 1-ви клас. Така ми се струва най-логично.

2

Анонимен

преди 2 години

В България вече няма като название "висши учебни заведения" (ВУЗ). Има висши училища и университети! Много от университетите са по-скоро висши училища, защото нямат широкопрофилно обучение. Например Билиотекарско-сарайския университет има два факултета. Това ченгесарско сборище изобщо не може да се нарича университет!

1

Анонимен

преди 2 години

Сътворено от миленини , стаматки ...и разни други ш..***..т..ки де е Вождо им ,дето ги хвалебстваше ,че създали "пирфектен" закон..искат се тотално да се промени ,щото тепърва ще берем плодовете от "големите професионалисти " в образованието ,кадри на Г..Р..О..Б