43

Калкан

преди 2 години

БКП и партията на хитрия *** Шломо Иванов, куклата на Прокопиев, ще бъдат де факто управляващите. ИТН и Слави буквално не знаят къде се намират и какво да правят, абслоютни фигуранти-популисти. МаяМа ще натиска да прокара съдебни реформи тип "Ванко 1", за да се почувстват защитени "честните" бизнесмени като Черепа, Бобокови, клетия Банев, Арабаджиев и т.н. Честита нова тройна коалиция с мандато носител циркаджия и евтини сценаристи.

42

Анонимен

преди 2 години

"Тъй вярно дрОгарю!", отговорила Корни, "Нали това беше целта!"

41

Анонимен

преди 2 години

Важно е ДПС и БСП да ви кажат тежката си дума, а Майчето с дебела биография в БСП да е с бяла премяна.

40

Анонимен

преди 2 години

Министър Тошко Африкански реши да зарадва пенсионерите с нова придобивка - безплатен полет около Слънцето - веднъж в годината.

39

Анонимен

преди 2 години

Обръщение към държавата:Уважаеми министър-председател, президент, членове на правителството, депутати!Ако не може да осигурите повишаване на пенсиите и всеки пенсионер да живее достойно, то моля, нека боклукчийските кофи да не са толкова високи, че неудобно се рови в тях.Благодаря

38

До Иво

преди 2 години

Така е. В Бойко е надеждата. Бойко Рашков.

37

Парадокс

преди 2 години

Тия двамата се хилят просташки, но нещо не искат да се гледат. Мuн4о гледа в Кurnи, но тя гледа настрани!?

36

иво

преди 2 години

В Б О Й К О НИ Е НАДЕЖДАТА ! Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т А Н А Н А Р О Д А !!!

35

НИЕ

преди 2 години

ТИ ДА ВИДИШ ! БСП-то ПОЕМА В НАПАДЕНИЕ , ТИ4А ПО ТЪ4А , ЦЕНТРИРА И .....ГОООЛ ! РАдеФФ Е ГОЛ !!? ДА ЖИВЕЕ раДЕфф !!!

34

Анонимен

преди 2 години

Рапорт даден,рапорт приет.

33

опа

преди 2 години

До ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТтвойто ура ще си го дъвчиш, спомни си го, дали ще ти е сладко или като пелин ще те изгори

32

Недоразбрал

преди 2 години

Ша постигнете консенсус,то са личи от самолет!!Той ша та лижи,ти ша му духаш ,ша разпредилити пароцити по офшоркити,баджанакът има опит,а и Маджо и маргинити ша помогнат!!Абе БКП идилия!!Ша видити каква идилия,какъв прогрес ша настъпи за пет шест месеца,докат са осмучат милиардити,а то ша има за всички борци с корупцията,даже и за Тошко Африкански!!А после кат излязат пак гладнити на жълтити павета,някои от вас ша си бият прътя де за Гърция,де за Дубай,а офцети и пенсиити друг да ги мисли!!

31

:-)

преди 2 години

До Калеко АлекоДНЕС СЕ ИЗВЪРШВА ЗАОБИКАЛЯНЕ НА ЧУМАВИТЕ ДОСЕГА 13 ГОДИНИ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ ПАРТИИ ДПС 29 ДУПЕТАТИ И ГРОБ 63 ОТ ОСТАНАЛИТЕ ИТН 65, БСП - 36, ДБ-34 И ИМВ 13 - ЧАООООООО, СБОГОООМ, НЯМА ДА НИ ЛИПСВАТЕЕЕЕ! САРАИТЕ 92 ДЕПУТАТА БЪЛГАРСКИТЕ ПАРТИИ - 148 ДЕПУТАТА!!!!!!!!!!

30

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

другарката с 300 хиляди взела властта, а тиквата хахаха с цели 500 хиляди не можа СВЪРШИ СЕ ВАШАТАААА АЛИЛУЯЯЯЯ ДИКТАТУРА АНЕТЕ МЕ ЗА УРААААААА

29

Анонимен

преди 2 години

днес се видя че корнелия нинова ви ликвидира гербари, въпреки че не се спряхте както и сега с фалшиви ***, никове и лайкове да и черните името, тя обедини всички домекратични партии и хора да ви изчегъртат и затова спаси и България И БСП от опитите да ги обсебвате! Съчувствам ви но не особено! Лейте си простотията в опозиция, това ви остава!

28

Анонимен

преди 2 години

До РоРозО зО ТИ ЛИ СА ***

27

Анонимен

преди 2 години

До Калеко АлекоМАРШ БЕ , ЧИБА!

26

Dinosaurus

преди 2 години

"и сме го доказали през годините с работата си срещу модела ГЕРБ"!!! Значи кво, целия политически актив на БСП е това!!! "Модела Герб", които ни извадиха от националната катастрофа, предизвикана от БСП/БКП !!! Герб, които стабилизраха икономиката след разграбването на банките, Виденовата зима, хиперинфлацията със заплати от по три долара, празните магазини, купоните в големите градове, "приватизацията" на такиева като Нинова-Импексова, Божков, Цв. Василев. Червените пречеха, сега ще грабят !!!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонименя НЕ ОБИЖДАЙ ПРЕЗИДЕНТА, ДА НЕ СИ В ГОРАТА *** ГЕРБЕСТ! ПОКАЗВАЙ СИ ПРОСТОТИЯТА В ПСЕВДОПАРТИЯТА СИ

24

РоРо

преди 2 години

Всички мутри се уредиха във властта с помощта на фигуранта