40

Анонимен

преди 2 години

КОНВЕНЦИЯ за защита на правата на човека и на човешкото достойнство във връзка с прилагането на постиженията на биологията и медицината: Конвенция за правата на човека и биомедицината - Член 2 (Върховенство на човека): Интересът и благото на човека имат предимство НАД интереса на обществото или този на науката.

39

Гошо

преди 2 години

До мдаЕ какво ще се случи ,няма да вземат заплата ,а филосовковци като теб ще останат без лечение е това ще се случи

38

Анонимен

преди 2 години

Не се занимавайте с броене на антитела, не се делете на преболедували и непреболедували, на ваксинирани и не ваксинирани. Това изобщо не е важно. Не виждате ли, че злото в лицето на шепа по бъркани милярдери е на път да завладее света и да унищожи нас и децата ни. Физически и психически.Да се изправим всички заедно срещу тях. Само тогава те ще паднат, а ние ще имаме бъдеще

37

Ваксиниран

преди 2 години

Народът ни съвсем е изпращял. Горките.

36

Пфу

преди 2 години

Пълни глупости говорят конспираторите и сами се оплитат. Няма как Орбан да е със Сорос, човекът е против либерастията и иска да има ред. Това включва и здравната му система да не изпадне в колапс, а няма засега нищо друго измислено освен ваксини те.

35

Хаха

преди 2 години

Леле, много хора не са обхванати от лудниците. Едно е да твърдиш, че ваксината не е изпробвана достатъчно и може да навреди, ама, че те превръща в зомби, това само болен мозък може да го вярва.

34

Анонимен

преди 2 години

Ваксини на всеки 3-5 месеца докато не остават много живи.

33

Анонимен

преди 2 години

На конспираторите- смятате ли, че държавите искат да убият / осакатят елита си? Дори вашите набедени врагове имат нужда от лекарите и сестрите . В какви филми се слагате? Май много фантастика сте гледали.

32

до 42

преди 2 години

Изкуствения интелект не може да лекува щото няма интуиция. Машината няма интуиция.

31

Анонимен

преди 2 години

До мдаВ плановете им са изкуствения интелект да лекува останалия жив ***.

30

Ко?Не.

преди 2 години

Орбан, ЕС, Путин, Байдън и почти всички политици служат на един господар. Който не е верен на Господаря въобще не се допуска в политиката.

29

мда

преди 2 години

Да видим ако лекарите откажат да работят какво ще се случи? Ще затворят болниците и хората ще почнат да измират щото няма кой да ги лекува. Не подкрепим ли сега лекарите утре ние сме следващите които ще изнудват.

28

Antvx

преди 2 години

Да, медиците са само началото. После ще поискат учители, държани служители, администрация, полиция и т.н. Няма да се спрат само с едни лекари. Имат си план - тотална ваксинация, и го следват. Не успяха да вкарат всички овце в кошарата вкупом, сега опитват на части. Нищо ново: един Шикългрубер първо почна с евреите, после със социалистите, интелектуалците и инакомислещите - и накрая не остана никой друг, освен викащите "Sieg heils!" . Историята има навика да се повтаря, ако не се помни...;

27

Лекар

преди 2 години

В Гърция и без това 90% от лекарите са ваксинирани. Знам го от колега грък.

26

Antvx

преди 2 години

И какво ще се случи, ако 2/3 от медицинския персонал каже НЕ? Ще го уволнят? Ще понижат лекарите в санитарки и ще назначат нови?? Ще ги пратят в Сибир или в някоя мина да копат??? Всичко е в ръцете на самата гилдия (не само лекари). 1 година подхода е един и същ - страх и паника + заплахи. Ако мине-мине... Ако не мине = 85% не искащи друг да им определя избора и живота ;)

25

проект Монарх

преди 2 години

Прочетете за проект Монарх. Как тайните общества създават хора-зомбита които могат да контролират без те да осъзнават това. Такива са политици, музиканти, артисти. В един човек създават няколко личности които не се познават една друга и чрез определени команди сменят личностите. Живота на такива хора се превръща в ад. Затова такива личности се превръщат в алкохолици и наркомани, с по няколко развода. Почти няма с нормални семейства обработени по проект Монарх. Използват древни познания от Египет

24

Анонимен

преди 2 години

В Русия отдавна го направиха, следват и други държави. Както каза Песков, говорителя на Путин, нищо задължително няма. Който иска може да си смени работата.

23

А ся де

преди 2 години

Орбан се оказа човек на Шорош.

22

Да

преди 2 години

Орбан. Е предател също! Просто играят театър ,уж той против нещо си,ама пак задължава.....

21

do 12

преди 2 години

Таке е, защото такъв е процентът на ваксинираните, тоест ваксините не пазят по никакъв начин, но хора като Бау живеят в самозаблуда и подкрепят тоталитаризъм и маркиране на овцете.