91

Анонимен

преди 2 години

Върнете му охраната от НСО, той сам ще подаде оставка, ако НСО започне отново да го следи всеки ден. Ще бяга от работа и заедно с Вожда си ще избягат в Турция.

90

Анонимен

преди 2 години

Значи, ако чуете РадеФ официално по ТВ или в парка да казва, че е шоуонин-предател, да си изключите ТВ и да се самоубие те, за да не изтече такава информация, щот той има имунитет! Ама срещу моя шут, няма, и ще го разбере с гласът ми на изборите!

89

Алекс

преди 2 години

Един голям поклон на Бойко Рашко. Истински българин и мъж с чест и достойнство.

88

адв.Гена Стоилова

преди 2 години

Българинът по правило е продажник и неблагодарник !Надявам се, министъра да е намерил някой по-страхлив прокурорвиждащ че "палачинката" се обръща, за да подгони корумпирания Каскет !

87

Анонимен

преди 2 години

Както прокурори могат да обвинят политици, а съдии да ги осъждат - така и политиците трябва и могат да реформират, променят и изискват от съд и прокуратура. Няма недосегаеми в демокрацията. Прокуратурата ни не трябва да е като в диктаторите режими. А за съжаление - май е

86

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Предлагам да направим серия от 90 съботника,с което да почетем нашето минало начело с дрогаря ленин.Носете си кирки и лопати и се разпределете на по 10 метра на човек по всички магистрали и улици построени от ГЕРБ!Да влязат и хора в метрото и да почнем да копаем и чегъртаме!!Подпалете мотриците,които са от Германия и запада,оставете само рузките !!Разровете софийските булеварди,хвърлете бомби в пречиствателните станции!!Мутрата направи всичко това с нашите пароци!Доле ЕС и НАТО,Венсеремос!!

85

Недоразбрал

преди 2 години

Гешев бил милиционер,а Ражков милиционер и милионер?!Коя от двете комбинации е по взривоопасна и подлежаща на свиреп контрол от страна на независим прокурор?!Укоримо е ,че Гешев е завършил школа на МВР,а не е окуримо да ти купят диплома по право и да бъдеш 20 години несменяем шеф на следствената служба и при комунизма и при демокрацията и от 3000 дела да придвижиш 3 към съда,а за останалите да кешираш и да си построиш имотна империя със салтанати,бани тоалетни и да го играеш борец с корупцията?

84

Анонимен

преди 2 години

до Какво следва ..... Гешев си го премества в другия крачол и веднага възлага на някой прокурор да разследва имотното благосъстояние на един комунист ,който цял живот е бил чиновник , а се оказва милионер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------/////------- Е, хайде да видим дали така ще стане?

83

Псиахиатър

преди 2 години

Жесток страх тресе Фигуранта ! Впрегнал е цялата държавна машина и институции да махат Гешев , защото Гешев го държи на мушка и след 3 месеца Фигуранта ще е с белезници. Страх,страааах ,голем страх ,Фигуранте! Бихме казали ужас , защото си национален предател !

82

Анонимен

преди 2 години

Кога този разплут чиновник ще си получи заслуженото? От къде са 19-те имота и 12-те WC-та , с които се е нагълтал. Няма ли най-после да му приседнат?

81

Какво следва?

преди 2 години

Гешев си го премества в другия крачол и веднага възлага на някой прокурор да разследва имотното благосъстояние на един комунист ,който цял живот е бил чиновник , а се оказва милионер !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата да се самосезира и да разследва произхода, на имотите на Рашков, жена му и членове на семейството му, ако има такива. 19 имота?!

79

Анонимен

преди 2 години

Луд за връзване.

78

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно държавен чиновник да притежава 19 (ДЕВЕТНАДЕСТ) недвижими имота? Как ги е придобил? От къде са парите? Само кенефите му са 12? С него стават 13! рашкоф трябва да отговаря пред народа! Как е забогатял този мастит чиновник?

77

Анонимен

преди 2 години

Сега дават на живо Консултации на Президента на РЕпублика България г- н Румен Радев

76

Анонимен

преди 2 години

Хунтата успя да премахне Борисов, но с Гешев, ще видят бая зор. Докато накрая се удавят в собствения си бълвоч от злоба и омраза!

75

Анонимен

преди 2 години

РАШКОВ, МАЧКАЙ ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ГНИИДИ, ТИЯ НЕКА ПАДАТ В НЕСВЯСТ, ТОВА Е ЗА ПО- ДОБРО БЪДЕЩЕ НА БЪЛГАРИЯ!

74

Слагайте минуси !!!

преди 2 години

Нищо няма да остане от партията....на Буци при още едни избори....твърдо съм ЗА !!!! Премахване от властта на ГЕРБ... изкореняването им е задължително за една светла България !!!

73

Трябва

преди 2 години

Служебното правителство свърши повече работа от колкото ГерП за последните... години...да не кажа за всичките им години на власт !!! Така че е напълно разумно да остане служебното правителство.....за постоянно....толкова ги е страх Герберчетата от него...че сами ще си подадат оставките няма да остане и следа от тази измамна мутренска организация/партия !!!

72

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

До ХехеПроблемът е в показването на едните арести по телевизията, от въоръжени служители, а в другия случай, от невъоръжени и тайно от очите на обществото. Освен това в президентството са използвани служители на Бюрото за защита на свидетели ни в клин ни в ръкав, както обяви Рашков. Иначе главния прокурор трябва да си остане за да има вече реално разделение на властите и новото правителство в което са например прокопиевите да не може да краде. БЪЛГАРИЙ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕШЕВ ЩЕ ДРЪПНЕ ТАКА!!!