150

Az da vi

преди 2 години

Надали има по бяла седмица за Беларус. А кога ние ще се събудим....

149

Анонимен

преди 2 години

Тук бъка от русопати! Мирише на самогон и ватенки!

148

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа тръгна ама няма да ме пуснат. Искат виза.

147

Анонимен

преди 2 години

Сорос и сие,ВЪН,форевар!

146

Анонимен

преди 2 години

АДМИРАЦИИ ЗА БЕЛАРУС!!!

145

Ивчо

преди 2 години

На цял двят е ясно ,че НПО са агентура на САЩ в бившите соцстрани за прокарване интересите на сАЩ! В този аспект действията наБеларус са изключително правилни!!!

144

Анонимен

преди 2 години

A при нас кога?Веднъж за винаги целият свят трябва да разбере едно- лицемерните приказки за демокрация ,общ евроатлантически дом,хуманизъмм европейски ценности и т.н. са смо приказки за балъците ,а реалността се нарича ИНТЕРЕС И ПАРИ .Ако американците не водят войни за за нефта на другите страни ,то вече да са Фалирали,но и това ще дойде.

143

хахаха

преди 2 години

Ще се сетят.Ако ги бяха сгазили преди две-три години,до розови революции нямаше да се стигне.

142

Анонимен

преди 2 години

До гошо "Браво, една нормална държава!!!" Кога тръгваш да живееш в Беларус? :)))

141

гошо

преди 2 години

Браво, една нормална държава!!!

140

Анонимен

преди 2 години

Подалият по-рано сигнал за бедствие Boeing-737 на белоруската авиокомпания "Белавиа", успешно се приземи на едно от четирите московски летища Домодедово.

139

до 172

преди 2 години

По въпроса за заплащането на троленето в защита на диктаторски режими можеш да попиташ на Раковска 124. Те си имат комисариат по ценностите (с една чехкина начело) за тази работа.

138

Анонимен

преди 2 години

Летящият от Минск за Анталия самолет на Белавиа, подаде сигнал за тревога, измени курса и лети към Москва.

137

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е днес.бг да озаптят малко ботовете и платените *** в сайта. Поне половината коментари и гласувания са очеизвадно платени, а в тази новина направо удрят към 90%.

136

ъъъ

преди 2 години

До идетрибуналС какво Беларус е пред България, ако мога да попитам? Със заплати, със свобода на словото, със стандарт на живот?! Ти виждал ли си какви са заплатите там, че са под половината на нашите, а ние се водим най-бедни в ЕС. Искаш ли да взимаш по 300-400 лв. на месец като толкова ти харесва Беларус?

135

Само да попитам

преди 2 години

По колко се заплаща троленето в подкрепа на диктаторските режими? А другарите, които с хвалебствените си коментари за прасето живеещо цял живот в дъравни резиденции и пращащо ОМОН да пука костите на хората за това, че искат да живеят нормално, дават ли си сметка, че объркват умовете на някои четящи и така потенциално си канят сатрап да ги управлява след време..Повечето *** сигурно са бездетни, пияници и комардижии... Какво иначе ще те кара да нямаш съвест и да пишеш такива неща?

134

ами

преди 2 години

Голяма пропаганда срещу тези,които не целуват ръка на краварите.Точно те,с своите т.нар.НПО-та влизат в страните,упражняват "действия" за някакви си права,било то на лесбитата,циг.няата и т.н. и по точи начин се опитват да влияят на нагласите на обществото,че нещата които те "защитатват" ТРЯБВА да се спазват, иначе отиват в графа-недемократично,режим и т.н.НПО-та са вътрешното оръжие на силните да подкокоросват онези общества,които не припознават "либералната" политика на сащ.

133

Анонимен

преди 2 години

много искам и тук да се случи същото !!!

132

Некъф

преди 2 години

Бой по НПО-тата

131

До 167

преди 2 години

Лукашенко какви блюдолизци има бе пaлячo? Лукашенко ли е с 100-те НПО, спонсорирани от външното министерство? Лукашенко ли е с фондациите които хващат деца на комунисти, подкупват ги с стипендии в чужбина и после ги връщат обратно да врещят за Путин. Лукашенко ли е с военни бази в 100 държави?