13

Случаен минувач

преди 2 години

Бил Гейтс отдавна прави изявления, че броят на хората трябва да се намали.На 19 октомври 2019 Бил Гейтс кани представители на клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. на банкет. Това е "събитие 201"-"event 201", https://youtube . com/watch?v=Vm1-DnxRiPM. И по време на почерпката, така, между другото, дискутират какво Би станало, ако се появи нов пандемичен вирус. И не щеш ли, само месец по-късно такъв вирус се появява! А в това време в Ухан вървят световни военни игри. Пуска се там и това е!

12

Случаен минувач

преди 2 години

Да, ковидът е много заразен. Разработен е от генните инженери да е грип, смъртоносен. Трябва хората да се намалят, прекалено много са 7 милиарда. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. В момента те са 10 души. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много б.о.***... Трябва да намалеем... Ако може, до "златен" 1 милиард...

11

КонСпиратор

преди 2 години

Вирусът е разработен в Китай - че е по-евтино - от клон на американска компания. После го пускат навсякъде по света за да намалят старите хора, че "тежат на пенсионните системи". Сега е политически удобно да се накисне Китай за да се изработи нов враг / плашило за да се наливат парите спестени от пенсиите на починалите във оръжейната индустрия. Да живее демокарацията!

10

Анонимен

преди 2 години

Намерил кой да обвинява в безотговорност.

9

Мисторик

преди 2 години

До ИсторикИмам познати, които работят в Китай и ca ми казвали как китайчетата се изхождат директно на улицата като животните. ...... ТО ЩОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОППИКАНИ ВХОДОВЕ НА БЛОКОВЕ ... ПОДЛЕЗИТЕ В СОФИЯ НЕ СА ПЪЛНИ С ЛАЙ***НА .... А ТИ НИКОГА НЕ СИ ВИЖДАЛ ГРУПИЧКИ СЛЕД НОЩНИ КУПОНИ ДА "СЕ ИЗХОЖДАТ ДИРЕКТНО НА УЛИЦАТА КАТО ЖИВОТНИТЕ " .... На коя планета живееш ?

8

Началото на края

преди 2 години

"Ковид-19 е обикновен грипоподобен вирус и до лятото ще изчезне." ТОВА са думите на Тръмп на пресконференция на Белия дом през Април. 5 МЕСЕЦА СЛЕД първия случай в Ухан и 3 МЕСЕЦА СЛЕД като САЩ и Европейския съюз ОБВИНИХА КИТАЙ В НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ СИ СЛЕД КАТО БЕШЕ НАЛОЖЕНА ИЗОЛАЦИЯ НА ЦЕЛИ ГРАДОВЕ В КИТАЙ И ЗАБРАНА НА КИТАЙСКИ ГРАЖДАНИ ДА НАПУСКАТ ДОМОВЕТЕ СИ... САЩ нямали информация за ковид19... тогава КАКВО БЕШЕ EVENT201 -2 М. ПРЕДИ ПЪРВИЯ СЛУЧАЙ В КИТАЙ ?

7

Анонимен

преди 2 години

Доста безотговорно е ФАЩ да не изнасят публична информация от своите лаборатории! Разочарован съм, че не ме пускат да разследвам квото си искам и когато си искам!Светът има прав да знае какви ги вършат в Америка и под техен контрол по света!

6

Историк

преди 2 години

Юстиниановата чумa от 6в. и испанският грип от 19 век. също произхождат от Китай, както и повечето епидемии белязали света. Хигиената на китайците е много ниска. Имам познати, които работят в Китай и ca ми казвали как китайчетата се изхождат директно на улицата като животните.

5

Анонимен

преди 2 години

Нали признаха че на ледниците в Тибет има стотици неизвесни вируси, е сега са с едно по-малко

4

7

преди 2 години

Тоя вирус е произведен в същата лаборатория в Русия в която е произведен и Новичок. После Путин го е дал на китайците с поръчение "да заметат следите", така че да не заподозрят Русия че използва биологично оръжие срещу Запада със цел да го унищожи икономически!

3

Асан

преди 2 години

КГБ да търси ковиза у лабораторията на Бил Гея :)))

2

Асан

преди 2 години

КГБ да ковида у лабораторията на Бил Гея :))

1

Анонимен

преди 2 години

Дълбоко разочарован, хахахаха Бай Данчо хоч го няма. Дано поне да знае на коя планета се намира