14

Анонимен 123

преди 2 години

Ако това сс боцкането стане, и се изисква за спортни мероприятия, заведения, хотели, кина, театри, ще има фалит , и няма да има публика по стадиони и зали. Ха честито ви нав всички. Тези 12 кинта дето Домус ги иска, за 3 те телевизии, дано фалират и те,

13

Анонимен

преди 2 години

Една шепа луди окопали се на власт не притежават държавата,обществото,сградите,частния бизнес ,за да казват кой къде ще ходи. Това е лудост. Още малко ще избият хората,които не са им удобни.

12

до 13

преди 2 години

Държавата не може да казва кои ще са клиентите на частни бизнеси. Това е по-зле и от комунизъм и тоталитаризъм.

11

Анонимен

преди 2 години

Аха, а ще махнат ли тия ограничения ако вирусът изчезне или просто така си въвеждат все нови ограничения, за да си укрепят авторитарната власт? Пък и що за глупост е това да ограничават останалите 30% от влизане в музеи и ресторанти? Те да не са държавни? Как така държавата решава кой ще ходи на ресторант?!А и по техните собствени прогнози при ваксиниране на 70% от населението трябваше да се справим с вируса. Вместо да се извиняват за лъжите те ограничават останалите хора?!?

10

Анонимен

преди 2 години

Браво на италианците,в в цяла Европа съществува закон който допуска собствениците на магазини,тятри , спортни зали ,ресторанти и т.н . да откажат достъпа на определени индивиди.Така ,че в скоро време ще има едни дето само ще се разхождат по улиците..

9

Анонимен

преди 2 години

Хи-хи, ще се справят с коронавируса знайте ли кога?Баш га цъфнат налъмите! Новата индийска мутация не я ловят никакви ваксини - вижте в Гърция какво става!Вижте в Англия! Случайно ли в Англия отмениха всички мерки? Време е в цяла Европа да ги премахнат!

8

Голяма герб калинка

преди 2 години

днес са пуснали в домашен отпуск от-качалките от психиатриите и се надпреварват да коментират де що има статия за ваксинирането...

7

Активист на БСП

преди 2 години

Да богатеят *** !!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Всеки ваксиниран заразява всеки, до когото се допре. Масовата - ваксинациямасов мор.

5

Анонимен

преди 2 години

Зеленият пропуск е само крачка към "пропуск за надеждни", който разбрал, разбрал!

4

Ака на 47

преди 2 години

Аз имам пропуск

3

Анонимен

преди 2 години

Значи посочените обществени места ще останат без оборот, демек без приходи.

2

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще стане така по целия свят, няма ваксина- няма свободно придвижване колкото и да не ни се иска. В скоро време очаквам ЕС да приеме закон за дължителна ваксинация в Европа.

1

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора какво ги интересуват неволите на ковидпcиxapи, хипохиндрици и 4фути.