32

Лллл

преди 2 години

Сега говорят за повишаване на пенсиите . Но се оказва , че ще се вдигнат с до 50 лв . И най - ниските ще са пак най-ниски . Преди 7-8 години пенсиите на повечето хора около мен бяха 200-250 . С индексации станаха 300 . А сега , които се пенсионират вземат 700 , защото през последните години са взимали заплата 1500 . За една и съща длъжност

31

Анонимен

преди 2 години

Кой "самоуби" българския военен от Чешнегирово? Предстояло му е сватба и е чакал дете. Въобще не му е било до самоубиване

30

Анонимен

преди 2 години

при 20% от метрото основната работа беше свършена при Т.Живков

29

Бонго Бонго

преди 2 години

Радев по времето на балканските войни, щеше да бъде разстрелян на минутата пред строя.Ако някой по време на война разстрои и внесе смут в армията,разстрел на място.Вижте военните архиви. Радев по време на пандемия направи точно това. Най- малко сега трябва да лежи в затвора за 50 г.

28

Да го питат

преди 2 години

Защо купи машините за гласуване, без обществена поръчка, като използва държавна фирма, тъй нареченото инхаус възлагане. Система, срещу която бият тъпана от 2 месеца. Или бързо научиха и схванаха старите корупционни пътеки?

27

Анонимен

преди 2 години

До: 27 От година на година със все по-лошо качество!

26

Въпрос

преди 2 години

Ще отвори ли филиал на Харвард в България, па да може простия народ да се ограмоти малко, па да не гласува повече за селяни от Учин Дол...

25

Анонимен

преди 2 години

До до номер 20 Софиянски откри една единствена отсечка - от центъра до западен парк. Толкова. Останалото изградиха Борисов и Фандъкова.

24

до номер 20

преди 2 години

Ми какво ми прав съм нали! Ако щат герберските *** и двеста минуса да ми нацъкат Борисов е комунист, и слава Богу че падна от власт! Надявам се най-после да има закон за лустрацията, който ефективно да ликвидира комунистическата чyмa!!!

23

до номер 20

преди 2 години

Напротив, точно обратното е! Стефан Софиянски направи метрото в София, после Бойко Борисов си го присвои и каза: "Аз го направих!" Бойко Борисов е комунист, а комунистите не вярват в Господ! Ако Борисов наистина вярва в Господ, то той ще се пържи в Ада във вечни мъки! Защото е грешен -със един от седемте смъртни гряха "възгордяване". Не спира да се хвали "Аз направих това", "Аз построих онова"...

22

Анонимен

преди 2 години

Любопитен факт е, че така наречените германски инвеститори всъщност са албанци от Косово, което личи от официалната им страница в интернет. Предишният им бизнес е бил пералня на бельото на американската армия в Косово. След това са направили стартъп в Германия за коли, но са фалирали. Кироооооо, Кироооо- за политик не ставаш сине, ти си будалааа.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Тази власт си присвои всичко, свършено от ГЕРБ, извърши невиждана чистка и клеветническа кампания срещу политическия противник. В 21 век, в евроатлантическа България. Дойде на власт чрез преврат платен от Божков и поведен от вдигнати юмрук, на руския човек Радев. Тази власт, никой не я е избирал, мандатът й бе до изборите, които манипулира, впрочем." КРАТКО, ТОЧНО И ЯСНО.

20

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност ще го питат защо е дал 34 милиона на фалиралата вече в Германия фирма за автомобили.ДОМУСЧИЕВИ ЩЕ ПРАВЯТ ЕЛЕКТРОМОБИЛИТЕ С ПЛЮС 34 МЛН. ОТ ДЪРЖАВАТА, ПРЕХВАЛЕНИТЕ ГЕРМАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ АЛБАНЦИ ОТ КОСОВО С ФАЛИРАЛ ПРЕДИШЕН БИЗНЕС В ГЕРМАНИЯ

19

Анонимен

преди 2 години

Извинявай Киро, но английският ти език е ужасен.

18

Анонимен

преди 2 години

Тази власт си присвои всичко, свършено от ГЕРБ, извърши невиждана чистка и клеветническа кампания срещу политическия противник. В 21 век, в евроатлантическа България. Дойде на власт чрез преврат платен от Божков и поведен от вдигнати юмрук, на руския човек Радев. Тази власт, никой не я е избирал, мандатът й бе до изборите, които манипулира, впрочем.

17

И така

преди 2 години

В началото и аз се подведоха, че този е чист човек, но след като изгледах интервю с него завода за електромобили и как се хилеше като награден кооператор, че на сделката срещнал свой колега от университета и как само парцелът бил на Домусчиеви, ми стана ясно, че човекът много е облажил.

16

Икономист

преди 2 години

Властта говори, но не и Бойко Борисов. Той говори доста дълго време, при това само глупости и лъжи. Така е с тези, които са завършили милиционерското училище в Симеоново и са родени в Банкя.

15

Анонимен

преди 2 години

Евтин ПиАр. Факта е, че всяха смут в институциите и резултата от блокирането на държавата ще го видим съвсем скоро.

14

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 11 Само Mark Zuckerberg има Фейсбук, останалите имаме само профили.

13

С.

преди 2 години

Аз чета тика и виждам под всяка новина само тролармия на ГЕРБ и Пеевски. Имам чувството, че ако не бяхте вие, щеше да има по 5-10 коментара, а не по 500. Такава злоба, такава жлъч, че вече няма да може да крадете безобразно и да си правите планове за светло бъдеще на родовете ви до 10-то поколение напред. Точно като БКП.