65

Анонимен

преди 2 години

СБОГОМ, ПРИЯТЕЛЮ ПО ЧАШКА. ДА ТИ ИМАХ ТАТЕНЦЕТО,АЛА МОЯТ БЕШЕ ***... ЛЕКА ТИ ПРЪСТ.

64

До 89

преди 2 години

Трай, пропаднал ром на социални помощи

63

Сюлейман паша

преди 2 години

Аааа,нИдей тЬка да гУвориш за моЙта Айше! Навремето тя даже и на Ален дИлон Утказа а ти тЬка лошУ да гУвориш за моЙта Айше!ГрИхота бе чоджум!!! Уж си боклу гьотлю а тЬка лошУ да Убиждаш!!!

62

До 87

преди 2 години

" айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!" Което показва, че *** не ти е вярна, въпреки че си жив мъртвец и разложен душевен труп отвътре. Вашите ромски "ценнности" от столипиново и факултета са хора от вашия пропаднал арабо - *** свят, но не и за Европа!

61

Сюлейман паша

преди 2 години

До 85 ! ...що не пукнеш...Ааа чакай ти,чакай!! Много има да чакаш! И на тия дьрти години даже все още скачам като 20 годишен по дискотеките,та има много да чакаш! Ще те надживея и тебе,да знаеш!!! Ще пукна-друг пьт!!!Ще го направя напук на тебе и ...Айшето,че постоянно ме плаши,че щяла да си намери по млад!!!!

60

Сюлейман паша

преди 2 години

До 79!Помня,помня..,,Лит.газета" ми беше като ,,настольная книга"през всичките 4 г.,прекарани в Коми(Усогорск)!Еее,по интересни бяха красивите девушки,буквално гьмжащи и прииждащи отвсякьде!!!Такова изобилие от прекрасни и безплатни жени надали ще има някога пак!Една от тях даже беше на корицата на ,,Советская женщина".Сега такава ще я видиш през крив макарон...Ееехх,младост,младост!!!!!

59

До Сюлейман паша

преди 2 години

Що не пукнеш

58

Сюлейман паша

преди 2 години

До 82! Дядо попееее,щом си достигнал до истината,че,,повечето европейци и бьлгари са християни по..." и разпространяваш това налево надясно не се учудвай в най скоро да те изритат от манастира и да ,,хванеш гората"!Така,че по кротко с ораторстването грьмогласно!Иначе -бог да те пази!Добре е човек да вярва в нещо!

57

Сюлейман паша

преди 2 години

До 81 !Бреейй, така научно и вьв футуристичен план обясни това за ,,чаршафосаните,минали през пазара,и ставали непроследими...",че чак привлекло вниманието на моята Айше та ревна да й носим от сьщите от америката!Делиорманския ми акьл не можа да загрее за какво й са тия чаршафи,ама сигурно тя знае нещо...По мое мнение сите славянки са толкова невинни и покорни,верни ,че ще е грехота да им сепредложи от тия правещи те невидими чаршафи!Спете спокойно,славянски мачовци,жените ви са в сигурни рьце!

56

До Сюлейман паша

преди 2 години

Един е Бог и Една е Вярата, Единствената Истинска и Права Вяра е Православното Християнство. Истината е Една и няма как да бъде фалшифицирана, Истината е Самия Господ Бог Иисус Христос. Всичко друго е заблуда. За огромно съжаление повечето европейци, а също така и българите, са християни само по исторически Верови Избор, а не по дела и начин на живот и са много далече от Християнския морал. Християнството е Вяра и Морал, за разлика от исляма,където има насилие, убийства, педофилия, отмъщения.

55

Сюлейман паша

преди 2 години

...казваш опиума...През 80-те да не би бяха залели ссср с опиум,че *** нахлуха в земите им?!А след тях -правещите се на спасители и цивилиэовани,американци?!Вашите войници какьв го дирят там?Ама нато,това онова са бошлаф! Корена на злото е сьвсем друг!

54

Сюлейман паша

преди 2 години

...дереджето в Афг-стан...опиум...Човек и добре да живее,все някой ден умира.Важното,че не се поддават на никоя световна сила,нямат робска психика,не робуват на материални ***, като нас,умират с достойнство,като истински мьже!Щастливи са с религията си,сьс сплотените семейства,с почитта на младите кьм по вьзрастните с верността на жените си!!!Ти например, знаеш ли какви ги вьршат д-щеря ти,жена ти,ходиш ли на цьрква,вярваш ли в бога?!Или дострояването на още 1 этаж кьм вилата ти е по важно ?

53

Анонимен

преди 2 години

Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, нито рода си Живкови! Днес има паппплач и парвенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!

52

Анонимен

преди 2 години

Владимир и Людмила Живкови - достойни за родителите си деца, не са посрамили с нищо нито България, рода си Живкови! Днес има паппплач и паервенюта, но не и достойни хора! Поклон пред паметта на Владимир Живков!

51

Пингвин

преди 2 години

До 71 и 72:Да

50

Анонимен

преди 2 години

" По иронията на съдбата Владимир Живков почина точно 40 години след своята сестра. "съдбата и вие си наврете тая скапана ирония

49

Анонимен

преди 2 години

Ако Владимир Живков е починал вчера, т.е на 22 Юли, то 40 ден от *** му ще е на 30 Август.

48

Анонимен

преди 2 години

Тъжна новина! Бог да го прости! Да почива в мир Владимир Живков! Вечна да е паметта и на Тодор Живков!

47

Сюлейман паша

преди 2 години

...вашето ДПС...Айдеее,пак турците ви виновни!За това,че сте последни в Европа, че ограбвате собствения си народ и дьржава,че всеки втори бьлгарин е потенциален хайдутин,че едно свястно правителство не можете да основете- наша вина ли е?!Ние от 1878 г.не сме фактор по тия земи,освен малтретирано безправно малцинство,ваша е земята вече,и какьв е резултата?!Резултата е наяве:коррупция ,бедност,бягство на младшие от дьржавата,некадьрни политици шоумени,тунел без обнадеждваща светлинка в него!!!

46

Сюлейман паша

преди 2 години

...половин милион...Малко ми са сьмнителни цифрите,които ни ги поднасяш ама даже и да са били 2милиона,това не е пречка за един народ,който има кауза и има львско сьрце да се вдигна срещу врага!! За сьжаление при вас львчето се е заковало на флага ви и не ще да мрьдне!Виж афганистанците к'во правят-англичани на времето ,руснаци в 80-те,сега американци мамериканци ...Всичките някой ден си вдигат партакешите и ...бягат! Героичен войнствен народ!Без тигри и львове на флага им!Самос по един Калашник