50

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде установяват, че ваксините към делта почти не действат а тая само глупости в ефир пуска! Я да ми каже що има за една седмица в САЩ повече умрели от вакси вместо Ковид?VAERS reported 2,043 vaccine deaths in the week prior to July 7 compared to 1,505 COVID-19 deaths.

49

Корвид19

преди 2 години

Преди 2 дни бях чел,че делта бил слабо разпространяващ се ако вече си преболедувал тая хня.От днес обаче вече е смъртоносен.Стига сте занимавали хората с лъжи.От 2 години насам всички са преболедували псевдо вирусчето....

48

Анонимен

преди 2 години

Така и нямя да разбера, как като ваксинирате децата , ще престанат да са източник? Да не би те да създават вируса?

47

Анонимен

преди 2 години

Вероятно но не сте сигурни. И аз вероятно казвам че ми е 30см

46

mani

преди 2 години

Пълни глупости.Вирусът мутира,защото е заобиколил спайк протеина във ваксината.И да бодете,ще се получава все същото.

45

АНОНИМЕН

преди 2 години

Поредната проба-грешка, проба -грешка и така до края на света !

44

антиваксъра

преди 2 години

Абеее.......трифазните ще са още по-ефикасни!

43

Анонимен

преди 2 години

Ще се побъркат, вече милите антиваксърчета. Ежедневно по няколко статии за ваксините разпалват въображението им до небивали висоти... И то при положение, че никой не ги задължава да се боцкат.

42

House M.D.

преди 2 години

Откога Гломб стана българска фамилия? По какво е доцент доцентът? Какъв хонорар взе другарката Любомира за да рекламира експерименталните отрови?

41

Епсилон

преди 2 години

Това си е наркоманска история, игли и спринцовки. Вижда се кристално ясно какви са целите. Пристрастени сте към живота и допамина който се отделя, а може би е по-добре да оставите мъртвите намира и да не ги съживявате за да умират отново и отново малко по-късно от нещо друго. Мен така са ме спасили тези така загрижени лекари, и за какво. Не съм искал такова нещо.

40

Анонимен

преди 2 години

Под "Двудозови" имат предвид елитата Пфайзер, защото от там идват мангизите за реклама. Иначе всичкото ваксин е ненужен бо-к-лу-к. Дори са опасно вредни за младежи и деца. За бъдещи последствия можем само да гадаем. Решението е както при всеки грип, при усложнения да се приемат лекарства. А има такива отдавна.

39

епидемиолог

преди 2 години

"Повишава се броят на инфектираните, повишава се броя на заболелите, но броят на тежко болните и нуждаещите се от интензивни грижи и починалите не следва хода на вълната", обясни вирусологът доц. Любомира Гломб."- Защото горе споменатите са изградили стадния имунитет вече. Инфектиран, означава естествено ваксиниран. Ако имаше и сега локдауни- есента пак щяха хора да ***, пък и обикновен грип да беше. Научете основни неща. А къде ли изчезна грипа? Или за него няма фондове за усвояване?

38

Анонимен

преди 2 години

5 дозовите ще са благоприятни за наркоманите

37

Анонимен

преди 2 години

ваксинирайте депутатите, видиш ли няма правителство, по добре сега, за да измрат сите

36

Анонимен

преди 2 години

хремата има нужда от две дози

35

Да ви кажа на ушенце

преди 2 години

Ви епба *** майджинка и сатаните!

34

До 38

преди 2 години

Нищо не е 100% сигурно на този , и първите ваксини прилагани преди 100 години и ковид ваксините са приемлив риск. Целият ни живот е приемлив риск , понякога не зависещ от нас .Можеш ли да си сигурен , че гръм няма да те убие , или силен вятър отчупил клон , кой ще те компенсира тогава , ще съдиш природата ли?! Доводите ти са меко казано безсмислени и нелепи.

33

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова хубава и ефикасна ваксината - производителя или държавата са поемат отговорност за евентуални странични ефекти или смърт. А де? Нали е едно на милион шанса за дефект - значи 7 човека в цяяяяла България ще трябва да бъдат компенсирани. По милион? По десет милиона? Пак излиза тънко. Явно обаче няма да са само 1 на милион, а бая по-чести. Иначе самия производител щеше да компенсира, щото нямаше да рискува печалби за десетки милиарди срещу няколко стотин милиона. Ама ей - на!

32

До 35

преди 2 години

На сайта на всяка фирма производителка на ваксини ( с изключение на китайската и руската) са посочени отговорностите и задълженията на производителя , описанието и процесът на производстви , компонентите на ваксината, страничните ефекти и съвети към хората с хронични заболявания. Имаш ли желание , информация колкото искаш , научни и медицински сайтове , публикации и други., но не ми цитирай конспиративните фейк писания.

31

Ко? Не?

преди 2 години

Сума народ изпука от тромби и емболии след ваксиниране. Хора, които са били ПРИНУДЕНИ да подпишат, че няма да търсят отговорност. А са принудени защото им се налага да работят в чужбина.