86

Някой

преди 2 години

До 99 И пак е първа политическа сила в България! Така , че ***, стигнете поне този резултат ,и тогава почвайте да плачете над чужд г***б!

85

Анонимен

преди 2 години

За Борисов на изборите гласуваха по малко от 10 % от населението . Колкото и да се напъвате тролчета времето ви изтече .

84

Отговор

преди 2 години

До 97 В Румъния не са имали наведени на изток болшевики,и не забравяй, че в Румъния не са поставяли народа си до 6$ пенсия, и 10$ заплата , както го направиха Позитанските комунисти! И това е много преди ГЕРБ да съществува като партия! Ама карай, важното е да се лаже, пък който се върже...все е кяр!

83

Анонимен

преди 2 години

БВП ... От 2009 досега България изостава от Румъния по БВП на човек от населението и през 2019 година сме имали само 76% от този на Румъния на човек от населението. Това благодарение на модела Борисов.

82

Анонимен

преди 2 години

При тази инфлация от 40% си е нищо

81

Асен Василев

преди 2 години

Досега от хазната се крадеше в особено големи размери. Стига вече!!! Сега ще крадем в не толкова особено големи размери......

80

Путин

преди 2 години

БЛАГОДАРЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ ....

79

Румен Пликов

преди 2 години

Лъжата, че след ГЕРБ България била, блато, разруха, унищожение лъсва.

78

izh

преди 2 години

Бива, бива некомпетентност и неграмотност, ама тези просто са за нобелова награда. Приходите в бюджета се получават от ДАНЪЦИ базирани на брутния вътрешен продукт. Сега когато наследниците на Жанчо и Р. Гечов не могат да печатат пари са намерили друга форма да източат българите- уж контролирана инфлация. Е овчите мозъци ще им ръкопляскат още известно време, докато почнат падежите по сметките. После - потоп. Както е казал Остап Бендер "Спасяването на давещите се е в ръцета на самите давещи се"

77

Анонимен

преди 2 години

Празни чекмеджета, пълен бюджет. Това е толкова логично

76

Анонимен

преди 2 години

Мутрите още плащат на троловете си да си пишат опорките. Странно. Би трябвало вече да са им затворили кранчето.

75

Отговор

преди 2 години

Някакъв ***, все "чекмеджета" сънува! Хайде смени опорките, напиши бай Ставри, милиарди изчезнали,пардон...трилиони! Ако я закъсал с опорките ,*** да ти ги сменят!!

74

Анонимен

преди 2 години

какво говорихме преди изборите нещо лъгахме ли масово тенденциозно предизборна пропаганда аааа

73

Анонимен

преди 2 години

Много милиарди потъваха в чекмеджетата на мутрите. Дано това не се повтори.

72

Анонимен

преди 2 години

инерцията ще свърши от бат Бойко и ще ручаме жабета

71

Анонимен

преди 2 години

До БСПДа ви видим след няколко месеца когато зеления чорап ще е господин никой, какъвто в същност винаги е бил. Ще си понесе отговорността за това некадърно, измамно правителство. Да се благодарят че парламентарните избори бяха лятото и много други като мен не гласуваха или точно това бе целта. Като вземеш властта с измама не очаквай да се задържиш дълго. За справка питай Орешарски.

70

Анонимен

преди 2 години

И как става това?Нали от ден първи на служебния кабинет се започна с рефрена "Бюджета е издънен". Какви приходи? Откъде? Този Спецов, със специален бой ли ги събира или със "специалисти от трети вид"?

69

я , имало пари !

преди 2 години

абе как така с повече приходи , нали Борисов взимал печалбата на бизнеса и опоскал държавата ? ко стаа бе майоооо , славчуууу, хаджигеноваааа, импексовааа , радееееффффф???

68

Анонимен

преди 2 години

Много лошо... управление и състояние на икономиката при ГЕРБ и затова САМО... 2 милиарда излишък... Ха-ха-ха. Или заслугата е на служебния кабинет? Ами, тогава да оставим тези финансови "гении" завинаги...? Или, пък това е самореклама на възможностите им? :))

67

Счетоводител

преди 2 години

От къде бе скъпи икономисти , кой Оксфорд , кой Кембрич , Харвард и т.н. Ще има 2млрд. в бюджета ама от ЕС не от икономиката!Не от данъците , защото нищо няма да работи!!!