84

Анонимен

преди 2 години

До Оберщурмбанфюрер......Те, фашаго си есесовски Оберщурмбандгрупенфюрер, макар че не си признаваш! Точно в Дания никакви фрицове не са се укривали - там не ги понасят! Бил съм там и знам какво е отношението им към тюск. Виж, в Аржентина, Чили се спасиха доста фрицове. А крематориумите не са руска специалност! Та чак и за една персона! За гадориите ти бих ти клъцнал раздвоеното езиче!

83

Крим не е руски

преди 2 години

ето къде изчезваха руснаци от опозицията против ***

82

Шокър

преди 2 години

Надписи на английски за да улеснят западните зрители на "шокиращата новина"... птиченца ... талантливи графити...и разбира се голям графит на някаква мома край решетки за да стане ясно дори и на деебилите че точно за затвор става дума... и разбира се че ще е на мафиоти ... как не ... и то задължително хайли лайкли свързани с Путин.Директно... Браво бе.Много бърза реакция. ВЕДНАГА след разкритията за хилядите убивани деца на индианки в Канада ... и за напомнените подобни случаи в САЩ през 80-те.

81

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Нашите крематориуми през ВСВ бяха като хотел Шератън, а в Русия един свестен крематориум не могат да направят. Сигурно са ги пържели връз дръвца за огрев, а може и да са ги изяждали след това - кой знае. Името на крематориум-панделата звучи доста западняшко. Явно някой е дошъл от Копенхейгън-Копенхаген и дал привкус на Дания, в която след войната са се укривали много немски офицери и сержанти, някои от тях останали живи и до днес. Много лошо западно влияние в Русия, нооо лошо!

80

Анонимен

преди 2 години

И ние имахме такава пещ на село - цели агнета че и телета сме кремирали

79

Анонимен

преди 2 години

Тиквените тролита са на заплата при чешкия еврокомисар по ценностите и джендъризма... И тайно четат книжки за съветския му аналог - ЧК.

78

Анонимен

преди 2 години

Тиквените *** искат и у нас да вилнее брюкселската цензура.... Че многото информация ги прави разногледи.

77

Анонимен

преди 2 години

ЦЦЦЦЦЦС атаниско племе и ми се пишат православни.

76

човек

преди 2 години

До: номер 100 Ти май нищо не разбра от написаното? И видеото ли не гледа?

75

Анонимен

преди 2 години

Ами да го използват за обществена сграда - например полицейски участък. Ние колко сме умни та взривихме мавзолея на Г. Димитров, а беше масивна сграда, която можеше да се даде за представителство на някоя голяма компания и да влизат пари в бюджета. Но социалистическия иди0ти3ъм на скопени комсомолски секретари трудно ще се изкорени.

74

я

преди 2 години

Това на снимката било "частно имение"!?? абе вие гледате ли си снимките? Тази барака, с този надпис, с това странно написано свободно съчинение... Къде са цензурите за фалшиви новини?

73

Анонимен

преди 2 години

Някой е заподозрял нещо смущаващо,и властите са изпратили багерите.Интересно Каракочев.

72

Анонимен

преди 2 години

"Организирана престъпност в Русия на Владимир Путин." Ето ядрото на всички тези глупости. Останалото можеше да не го пишете.

71

Анонимен

преди 2 години

В България откриха няколко такива,но без ,,камери без изход''.Това са килии на отвлечени за подкуп.който не плати ............ само прах след него.

70

Анонимен

преди 2 години

Излиза, че дори и Путин не може да контролира напълно мафията , подобно на нас демократичните сили които мафията все ни убягва и се измъква.Ето дори в Русия имат черни овце, а са силно полицейска държава.Какво да кажем за нашите, след като дори силните държави имат,все пак не можем да справим с черните овце но поне има някакви опити навсякъде но винаги се намира някоя дори и в Русия и САЩ.

69

Анонимен

преди 2 години

Журналистите в Германия, ако пишат статия срещу правителството си, я публикуват в австрийските вестници под псевдоним, за разлика от руските журналисти.Защото в Русия има повече свобода от ко'чината Германия.

68

пияница мистик

преди 2 години

***п0дчoвеци

67

пияница мистик

преди 2 години

To цялата територия на К0чинaта е зловеща. Там живеят само ***, замръзнали в средновековието и управлявани от комплексиран диктатор по известен като Джуджето Убиец. Само в Москва може да се видят признаци на някаква цивилизация, ама то е защото има много чужди компании и там са олигарсите-милиардери на Джуджарик

66

Анонимен

преди 2 години

Офицер от централното европейско контраразузнаване, работещ под прикритие, но дал интервю пред журналистите! Смях и сълзи! Ако това изобщо е вярно, вие вече здраво сте го прецакали.

65

Анонимен

преди 2 години

Статията показва, че в Русия има независима журналистика за разлика от ЕС.