45

Реалист

преди 2 години

Значи, при ГЕРБ се строи с пълна сила/метро ,Хемус../, пари има и са разплатени предварително/ според някои *** даже имало и пари за "крадене" /, при тези ...нито се строи, пари няма, но виждаш ли ,не са "крадяло"! Тези изобщо усещат ли се какви неграмотници са?

44

Анонимен

преди 2 години

По -малко ще крадете !

43

Анонимен

преди 2 години

Да я уволняват тая Гербава кукумявка и да назначат читав кмет на София!! Стига с това метро което глътна 200 милярда евро, а никой не го ползва. Задръстванията по улиците са кошмарни, въздуха в София е токсичен направо, не мръсен. София стана най-мръсния и западнал град в Европа под ръководството на Фандъка

42

Ако Боко

преди 2 години

В момента в който стана кмет не беше наложил мораториум на застрояването на градинките, до сега костовистите от ДБ дето си ги бяха приватизирали до сега да са ги застроили с блокове и молове, ама кой ти помни. Днес пият бира в парка и псуват Боко и Фъндъчка.

41

Асан

преди 2 години

Откъде ги е заработила тая кукумявка

40

българин

преди 2 години

Нямате ангажимет за финансиране на разширения на метрото.Разширение към Слатина 40% от сумата се осигурява от Техпарк, 30% мола в района и бизнес центровете. другата част от плана за развитиеМетро до Ринг мол пълно финансиране от Керитидж парк; София парк; Декатлон и всички бизнес сгради на първата спирка. След това участи от Икеа; Ринг мол и всички частни квартали около втората спирка. Така няма да имате нужда да харчите пари за чужди облаги.Вие имате ангажименти към общинските квартали.

39

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност Фандъчето се е отчитала и на Толупа.Нали той я направи вечната кметица.А там играят мнооооого пари,пари които се дават под масата.

38

хъша

преди 2 години

Абе на тези жени колкото и да им дадеш те все не им стигат

37

Анонимен

преди 2 години

Вечната кметица под крилото на селския БАНДИТ от Банкя стана милионерка.Одавна играе с милиони.

36

бай ганю

преди 2 години

Кво става фандъкова твойте хора свикнали със голяма парса от европейски пари остават извън далаверата в този случай ли или какво?Опита за сравнение със други страни или столици е нескопосан предвид характерни за всеки неща но ти беше ясно казано че строежа на метрото няма да бъде спрян и за него има средства просто ще се научиш да харчиш по практично и ефективно както ние мъжете а не както вие жените също като на шопинг в мол със чуждите кинти

35

Eli

преди 2 години

До От как ГЕРБПрав си за строежи, улици, градинки, но само за първия мандат на Фандъкова, в който наистина работеше. Оттам-нататък е надолу - презастрояване навсякъде, ужасяващо качество - на втората година улици, тротоари..всичко вече се руши или пропада. Затова ни трябва някой с нови идеи и сили, при Фандъкова вече само се краде.

34

човек

преди 2 години

Г-жо Фандъкова нещо за канализации и улици в северозападните квартали няма ли да кажете, защо 10 години там нищо не се случва?

33

Западна София

преди 2 години

Обслужващият кмет се е активирал и скрил за някакви идеали.Тези глупости ги повтаря непрекъснато като вожда и и започва да вярва в тях.Нещо за инфраструктурата на западна София няма ли да каже?Защо в югозападна София няма гето? Защо не иска да направи то на запад гетата са в югозападните райони?

32

Искам да кажа

преди 2 години

че младите в София са толкова презадоволени, че си мислят, че тези неща дето ги има в София сега са някак по подразбиране, а те не са. Е сега когато БСП и придворните им шутове от ИТН и ДБ отново ще управляват, а ДПС ще реже баницата ще се уверят за какво им говориме и какво се вика наистина КРАДЕНЕ. Щото ГЕРБ крадат, ама нещо все пак остава, ама тея новите "идеалните" изчегъртват до последната троха и си турят у джоба. Ама нека видят - нека се учат.

31

Анонимен

преди 2 години

Данка се оказа най-хитра от гербавите батьови калинки. Изхлузи му се от лапите и стана относително независима. Той я мрази, но що да чини. Вече дори не и споменава името и мълчи за метрото, а преди години се снимаше до нея и се фукаше с метро.

30

От как ГЕРБ

преди 2 години

управляват София в този град най-сетне се провидя. Направиха се паркове, градини, метрото може да се нарече мрежа, околовръстното, градския транспорт е на светлинни години от това, което завариха, а да не говорим за *** и чистенето на снега... То си бяха едни Авгиеви обори, дето Боко и Фъндъкова ги чистиха, чистиха и пак изкачат разни подводни камъни. Затова софиянчетата гласуват за ДБ дето им се представят за бели ангели, ама старите помним за Вълка и камарите *** и сняг...

29

Единственото

преди 2 години

От което се нуждае София са предсрочни избори за кмет.Крадлата Фандъкова вече е противна на всички.

28

Гражданин

преди 2 години

Фандъкова, време е да въведеш ред в Общината. Служителите от Инспектората към СГО само за тази седмица 2 пъти затвориха улиците в ж.к. Лозенец, защото видиш ли трябвало да ги мият?!? Във всяка нормална държава това се прави късно вечер или рано сутрин, защото през деня работя хора и бизнеси. Но СГО явно е решила, че така трябва. Тази безпардонност и несъобразяване с хора и бизнеси, е една от многото, които отвращават гражданите.С безумия от този род се сблъскваме ежедневно.

27

Анонимен

преди 2 години

Фандъкова отдавна да е наритана от Тулупа, че му е втръснала. Но е на избираема длъжност и е безпомощен. Все пак и той не е всесилен.

26

Анонимен

преди 2 години

Парите на общината са всъщност парите на хората, с приспаднати пари за хората от обшината, които всъщност не работят никакъв производствен труд.