28

Анонимен

преди 2 години

19 Дончев/ГЕРБ, занесе плана за възстановяване в парламента, но менажерията от антигербсбирщината, не му обърна никакво внимание. Беше заета с неистови от омраза крясъци и обиди към ГЕРБ. Докато Пеканов, отказа, да внесе преправетия план с вмъкнати в него, фирми близки до Радев и компания. Явно, има какво да крие, далаверите на Радев.

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя мушморок щял да увеличава парите за здравеопазване, сякаш са му бащиния.После за тия пари ще разправя,че лекарите ги били източили.

26

до к.11

преди 2 години

Не ПеТканов, а ПеКанов се казва вицепремиерът на служебния кабинет! Г.Петканов беше министър през 2001-2005г. по времето на правителството С.Сакскобургготски.Ти много отдавна помниш и объркваш нещата.

25

Цу

преди 2 години

Какво образование,ми те тия учители станаха по мързели от учениците,не им се ходи на училище,искат от вкъщи да работят.боба си ври на котлона, пералнята пере , кафето си пие и през това време преподава.абе много работи вършат тия даскали.в община Тервел,една известна даскалка по литература осакати децата ,ама иначе ходи и води децата по света и у нас.ех като и плаща общината и аз отивам,*** път да види, какво ме интересува какво знаят учениците.

24

Анонимен

преди 2 години

Като увеличавате парите в здравеопазването пациентите ще доплащат ли за избор на ркип и консумативи единзсконово уреден рекет

23

Анонимен

преди 2 години

доде се намотате с тоя план то ще свърши инерцията дето е натрупал бат Бойко и тя ще свърши скоро и ще ручаме жабета

22

аноним

преди 2 години

СТАРА ПЕСЕН -СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ НАДНИЧА ЗАД ЪГАЛА !!!ИЛИ ТРАЙ КОНЬО ЗА .....ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ ОТ КИЕКА ПЕКАНОВ!!!??

21

Анонимен

преди 2 години

Мин.Пеканов, нека първо от ЕК да ви приемат Плана за възстановяване от пандемията, сетне предстоят доста усилия да не пламне нов пик на мутацията на Ковид вируса и тогава мислете за образованието. Имайки предвид, че нивото на средното образование е много ниско, че голяма част от учителите не могат да го повишат поради своята неподготвеност и невисока квалификация, че материалната база на ВУЗ-овете е от преди 40-50 г. и че висшето образование ВО не от вчера се купува, вие какво очаквате?

20

Браво

преди 2 години

За чекмеджан бяха важни само магистрали и саниране, защото оттам пълнеше чекмеджета. А виж тия учените хора, които не ги интересува кражбата, а развитието на България какви неща са заложил в плана.

19

Анонимен

преди 2 години

От къде пари?Защо лъжете хората.Парите одавна са в ръцете на новите чорбаджии на Капиталистическата Демокрация.А те не дават.

18

пери

преди 2 години

РЕФОРМИ трябват и в образованието, и в здравеопазването. Не само пари. Докато продължават училища, университети и болници да бъдат търговски дружества, парите просто ще потъват в бездънна яма, а качеството и в двете сфери ще става все по-лошо.

17

Анонимен

преди 2 години

Плана на ГЕРБ явно е бил както винаги,да се усвоят от тяхни хора парите и да не достигат до нас мнозинството.Всеки ден се увеличава нетърпимостта към ГЕРБ и тяхната правосъдна и съдебна система.Не да се изчегъртат ,а да се изгради затвор за тях и да работят доживот в този затво за да може да върнат загубеното от нас истинските Българи.

16

Анонимен

преди 2 години

човечеца нещо ръкомаха ,а до него шефа му комунист от бсп с доволна усмивчица, яхнаха българския народ и ще крадат отново. естествено никакви пенсии няма да бъдат увеличени това 100% гарантирам, виж ликвидация на България това да, те го могат.

15

Анонимен

преди 2 години

Пеканоф, не е важно, къде си учил, а за кого работиш. В твоя случай, за червената мафия.

14

Анонимен

преди 2 години

Пекановплямпалото, защо отказа, да се внесе в парламента за разглеждане, плана за възстановяване? Защото ще се види, че е преписан от този на ГЕРБ и че са добавени фирми, и лица близки до руския човек Радев. Че от него е изхвърлен проекта за канализацията, жизнено необходим за много хора, оставали без вода, поради немодернизираната канализационна система.

13

Анонимен

преди 2 години

Герберастията чете лъжите на Фъндъкова, а не ще тук да прочете какво казва министърът: "... запазихме проекта за метрото." Четете, бе!

12

Анонимен

преди 2 години

Стани! Ние сядаме!

11

Анонимен

преди 2 години

ОТ ЕС моментално да спират евро парите!

10

Анонимен

преди 2 години

Петканов отклони милиарди за мандраджиите от БСП чрез обръчи от червени фирми! Благодарение на протестърчетрата, коиот за няколко бири ариана таковаха таковата на държавата!

9

Анонимен

преди 2 години

Плана за Възстановяване на Мутрите и Наште Хора