48

Анонимен

преди 2 години

Какво пише на гроба на Дънов.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз съм интелигентна жена, но вече 5 години след развода не срещам човек. Не съм се затворила, но сама жена с две деца, трудно е, знаете. Бившият ми също е интелигентен, ама си пада по 20 години по-млади мадами, и си ги намира без проблем, няма празно при него. Много фактори имат значение, всичко е съдба като цяло. Ако е писано - срещаш половинка, това е.

46

Анонимен

преди 2 години

Откриват я и я преоткриват всички нормални хора, ако някой злодей не ги събори по пътя за забавление и за удоволствие.

45

Анонимен

преди 2 години

Някои получават душевен оргазъм чак при хабилитиране, а други просто показват на студенти какво е "зло куче под кисела джанка", особено в комбинация с едни топли вълни от климактериума...

44

anonimen

преди 2 години

inteligentite hora znayat kak da se darjat i da cekatt

43

НО

преди 2 години

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този Магазин

42

но

преди 2 години

Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този Магазин за мъже, за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: Мъже, коит

41

Анонн.

преди 2 години

След Уитни Хюстън и Пеги Зина съм се отказала от всички видове любов. Едната вече е под земята, а другата прилича на 100 годишна, все в резултат на това което изпитват.

40

Анонимен

преди 2 години

Интелигентността няма как да бъде "проклятие". Носителят и изживява събитията по коренно различен начин от масовия хуманоид.

39

::))))

преди 2 години

Днес ще опитам да открия любовта. Пожелай те ми късмет.

38

Анонимен

преди 2 години

Защото след бурния секс е добре и да си кажете това онова.

37

Професионанист

преди 2 години

Аз отдавна нямам такива проблеми. Само интернет да има и да не ми пресъхне слюнката... Всеки ден му "късам главата" за здравето на простатата.

36

42

преди 2 години

No integration, no penetration.

35

Анонимен

преди 2 години

az prosto durja samo na edin muj , kogoto obojavam . nikoi drug ne bih dopusnala v surceto si ---////--- Amiv dopeto si ?

34

Анонимен

преди 2 години

Пак бъркате ученост с интелигентност. Интелигентният човек не стои на сухо. А част от аутистичния спектър компенсира инвалидността си в любовта с кълване в учебниците.

33

Анонимен

преди 2 години

Любов има разбира се, и е прекрасно чувство. Един от даровете, даден на човека. Друг е въпроса, че го пилеем.Иначе, нормално, някой когато не може две смислени изречения да върже, как ще изтърпиш. Особено жена в скандал 😔

32

ШибиРиби

преди 2 години

Напротив. Интелигентните пипъл като мен обичаме да люлями женску и никаква лоялност не признавами. Бой Ибан и Гръцка музика

31

Анонимен

преди 2 години

Нещо не ми се връзва - хем интелигентни, хем самотни. Значи, не са толкова интелигентни и си седят в черупката - толкова им е интелекта. Добре, че има хормони за да стане някой и друг брак и дете, че щеше да има много *** или недоклатили. А пък най ми харесва да чуя фразата: "Няма свестни мъже" или "Няма свестни жени". Но може би ако ти станеш подходящ/ща те сами ще се появят до теб.Статията е аматьорска, да хване интереса към сайта.

30

Анонимен

преди 2 години

Защото отдавна са разбрали,че такова "нещо" като любов няма.Има сексуално привличане(нагон) и ТоВа Е! Можеби само чувството което майките изпитват към децата си се доближава до "нещото"наречено любов.

29

H

преди 2 години

Да е само интелекта в една връзка, с мед да го намажеш, сигурно може да се изброят стотици фактори, но за интелигентният , един от тях да не е както трябва и ще започне да мисли и да анализира, какво е не е както трябва и открива - ами той не е точно копие на мен.