165

Анонимен

преди 2 години

Абе майор ли си или от полицията. Кой пък е този Тошко, на когото му пишеш. така станаха нещата в България, че се сменятимената на хората. Станислав станал Слави, Тодор станал Тошко, само Ахмед Доган все още не знае дали е Ахмед или Меди. Честито на комисиите в парламента, както и на тези, които ще ги консултира президента Радев. Ами Радев е президент, не е Първанов. Толкова за сегашните български политици.

164

Майора

преди 2 години

Абе Тошко какъв елит на нацията е бил в ареста? Та това са дрогираните от вашата чалга хора , унищожили цяло едно поколение!И виж как действа полицията във другите държави с води оръдия и сълзотворен газ!А вие искате да стои безучастна срещу камъните и бутилки Молoтов! Жалко трябваше и вие да пострадате да видим дали пал така ще говорите!Срамота никаква промяна не виждам от вас!

163

анонимен

преди 2 години

До *** НашиХ бьют!(малка поправка:))

162

анонимен

преди 2 години

Само как посърна Майчето Манолова на трибуната след като герберите напуснаха залата.Някак си изведнъж цялото й циркаджийство загуби смисъл,нямаше пред кого да прави маймунджилъци.Много правилен ход на ГЕРБ,а като няма и да участват в тази комисия,тея там няма да имат кого да дъвчат и затова ще подремват от скука.

161

Анонимен

преди 2 години

Вижте как бият в европа,Та тогава ми говорете за протестери които са били бити!!!! Смешници!!!

160

Бой.

преди 2 години

Абе хора на това ако викате бой!!!вие слепи ли сте как бия в двмократична Европа мале мале било бой хахахах

159

Анонимен

преди 2 години

Мануил е рядко противен а Младен Маринов е толкова куха лейка,че два дена се смея като се напъне да изглежда интелигентен.

158

Анонимен

преди 2 години

На протестите Славчо и и сиета се криеха като мишки

157

Минетков

преди 2 години

Наши бьют !!!

156

Анонимен

преди 2 години

В партия ГЕРБ е пълно с милиционери а и си беше 12 г пълна милиционерщина цялото управление

155

У-т по Българскиезик

преди 2 години

ГЕРБ съкратено означава "Да Ви Три Букви Майката"

154

гледна точка

преди 2 години

До 172. И колко бяха тия протестиращи, та да дава оставка веднага? Ами то всяка средна дори по големина партия може да изкара 20-30 000 души на протест. И какво, правителствата да подават оставка на три месеца. Смешен си.

153

изнервен

преди 2 години

Тоя пък орангутан африкански за какъв срам говори? Ако е имало виновни за "евентуално" насилие, те са конкретни лица от полицията, а не депутатите. А протестърите нямат ли срам за паленето на полицаите и хвърлените срещу тях камъни, железа и бомбички?

152

гражданин

преди 2 години

До 117 анонимник. Не се ли усещаш, че и ти си за разследване с тези разсъждения? А Хитлер харесва ли ти?

151

реалист

преди 2 години

Ами точно в извратения мозък на Манолова протестът имаше за цел да извърши метеж и да свали законно и легитимно избраното правителство.

150

пияница мистик

преди 2 години

Аз не знам, ама както служебното фигурантско, така и сегашното 46-то НС не се занимава с нищо друго, освен с ГЕРБ и разни измислени случки от миналото. А ще разследват ли кой купи новите палатки с еднакъв цвят, кой купуваше свински уши, риба и домати за хвърляне? Това е не по-малко интересен въпрос

149

понеже

преди 2 години

боко им се *** цело лято и есен да си развяват коня и да блокират кръстовища, сега същите мутри искат да се изкарат герои че са бити и репресирани от полицията. Затой требеше както правет в развитите демокрации - нарушаваш реда и не из пълняваш полицейско разпореждане - водни орудия и гумени куршуми. Иначе нема оправия с тая протестърска .***

148

Кой бил виновен ?

преди 2 години

Виновен е тоя който събра полицията от цяла България да го пазят от разгневените хора , ами ако някой от тълпата беше хвърлил запалителни смеси или беше стрелял и после се беше намесила полицията-- като ти се иска оставката се дигаш и си тръгваш ,без да изправяш полиция срещу народа.

147

Атакист-чобанин

преди 2 години

А нашият лидер Волен не ходи на протестите.Щяха да го бият у протестърите и куките.Мдаа.

146

ПОлицаите--

преди 2 години

-- опазиха власта на Бойко ! Излезнаха към 30 хиляди човека на протест -- Бойко закара полицаите от цяла България да го пазят ...Ние не сме Афганци нямаме оръжие- застава въоръжената полиция и човека остава на власт щото никой не трябвало да го сваля докато не дойдат изборите .Не съм съгласен че когато народа се вдига и иска оставка ти трябва да вдигаш полицията и да те пази . Подаваш оставка и не трябва да изправяш полицаи срещу протестиращи и да обясняваш,че протестиращите са отпадъка на общ