37

Висше образование

преди 2 години

Висше образование в България имаше преди 1989та при Тодор Живков.

36

Анонимен

преди 2 години

За какво да учат като в България няма приложение, България е депо за евтини черноработници и пpocтитутки за богатите западняци. И да се изучат, какво ще работят? Къде ще приложат наученото?

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39Не видех "й", нали за 25 става въпрос :) Явно си от тези дето са зубрили всичко.... хахахаха :))

34

Циркаджии!

преди 2 години

Какви са тия смешни шапки? И тоги моля ви се! Западняците ви презират, за тях сте слуги, а българите копират всичко от запада и са готови да им целуват задниците.

33

Анонимен

преди 2 години

Кеф, чезавършил виШо, а ми пише множествено число с Й. Научете български правопис, после вмъчете английски и немски.

32

Анонимен

преди 2 години

Първо, не са 9%, а поне три пъти по толкова, и второ - колко от тях се реализират като "висшисти"? Масово се изнасят на втората години и заминават за Еуропата като долнопробна изм...ет, за да ни "прославят" като "българи" по цял свят заедно с "братята"-ромеи и да гласуват за чалга-комунизма у нас. И после - закъсали сме се били с демография, икономика, пенсии, галевски "БГ-***" и какво ли още не. Ами хайде бе, комунисти, след преврата няма ли да свършите и нещо друго освен ЧЕГЪРТАНЕТО?

31

Анонимен

преди 2 години

Българите сме най-интелигентната раса в света!! Българската раса съществува от 10 000 години преди христа. Българи са построили пирамидидите в Египет, Българи са измислили математиката, физиката. Българи са основатели на медицината.. Днешната световна цивилизация е създадена от Бтлгари!!

30

Едно магаре в цвят

преди 2 години

червен, ще ни оправя всеки ден, шлангмайстора отпадна.На ДС кадър най-ценен, скоро *** ще е преброен, а с празен джоб електората.

29

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте измислените си комунистически "делегирани" бюджети и въведете РЕАЛНИ приемни изпити! Няма ли да се сетите най-после, че в една шест-милионна страна има не повече от ЕДИН университет и 4-5 технически ИНСТИТУТА, не "университети". Е, вярна е , че поне 45 МЕНТЕ-университетчета ще се стопят и поне 10 хил. "университетски" кадЪрчета ще продават зелки на Женския пазар и в бакалиите, ако искате КАЧЕСТВО.

28

Анонимен

преди 2 години

Висше образование в бг? сериозно? за 20 лева ще има пълно обслъжване + оценките

27

морски

преди 2 години

Тук и сега има копане, но е ровене при археологически разкопки.Мутри фалирали не съм видял, най-малко пък да копат, както ги пращат колегите разбирачи.

26

Анонимен

преди 2 години

бг не я признават никъде освен на село

25

Анонимен

преди 2 години

Че то Икономето и НБУ образование ли е въобще? Още безработни икономисти и психолози... Четете книги деца и се учете да учите само това е истината - изкуфялите професори и доценти са назубрили едни неща от праисторията и ги въртят като латерна щото няма иначе кой да им даде и пет лева на тези нещастници. Истината е в човека който учи за да разбира а не за да изкара една хартийка...

24

Боец

преди 2 години

Българите са най-образования и интелигентен народ в света!! Факт!!

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25Още сме в "преход" какво искаш :)) Требва да знаят всичко, професор по всичкология, накрая греда :)) Завършиш ли основно, знаеш да пишеш и четеш, требва да го ориентират според способностите и интереса към дадена област, не да зубри всичко и след време нищо да не си спомня :)

22

До 25

преди 2 години

Съгласен. Най-пропилените ми 5 години в живота. Българското Образование.

21

Анонимен

преди 2 години

ТРЯБВА ДА ПАДА С 99.99 % ЗА ТОВА КУХО ОБРАЗОВАНИЕ.

20

159

преди 2 години

До АнонименЕ, и какво се научи да правиш - натискаш клавиши, а резултатът от едновременно натискане на два или повоече клавиша или на серия от клавиши излиза по-късно. Офисите на така наречените технологични компании гъмжат от младоци, които не са съвсем наясно какъв е резултатът от натискането на тези бутони.

19

ДОТО

преди 2 години

90% от тези групи са наследници на постове и позиций във администрацията.Няма как беден вишист да стане някой от никой като цяло .А кюрдите имат нужда от администрация докато станат /поне- така /2-3 милиона .КОйто е съсед на Ислямска Държава е рано или късно умрял. А никой не мисли за нова държава -град .Някъде -далече.

18

Анонимен

преди 2 години

Образованието в България е крайно неадекватно към каквото и да е. Излизаш магистър в природо-математическа специалност и не можеш нищо. Няма един курс за след дипломно развитие, който да е адекватен към пазара на труда. 3-4 магистратури и си си пак същия дървен философ. На запад с един ден ходене в колеж за година вземаш специалност. Тук няма. Трябва да загробиш 4-5 години за да излезе едно нищо.