37

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се. Някой изненадан? Няма вече истински мъже, има само пу тки които се оправдават. Не съм аз, тези. Е ги познавам, а там прасе ли е имало, аз дамо да подишам чист въздух през ноща. Абсолютен смях.

36

Номер2

преди 2 години

"Не съм убивал животно"Тоя дебЕл само хора е убивал!

35

Георгиев

преди 2 години

Всичко стана много бързо и не видях много добре. С другата кола се засякохме на едно кръстовище в гората и си карахме така когато отнякъде се чу изстрел и прасето падна в багажника на пикапа. После *** обяснявай, че нямаш сестра.

34

кой?

преди 2 години

Прасето трябва да каже, кой го е застрелял!

33

Анонимен

преди 2 години

До Мечтател Не осъзнаваш, че съня ти ще се сбъдне. Само дето няма да е военно положение, а ще е военна хунта с подставени цивилни лица, а "генерала" ще е *** Грипенов.

32

Адвокатин

преди 2 години

Тоя пък кво се оправдава толкова? За бракониерстване глобата е 500-5000лв. Плаща ги и толкова.

31

спонсор на МВР

преди 2 години

Този е като партизанин. Мълчи и нищо не признава.

30

Мечтател

преди 2 години

Вчера сънувах че един генерал е въвел военно положение. Такива като този, Шиши, Буци и куп други с прякори и политици чукаха камъни, а вечерта ги изтезаваха незаконно. Ей, като ме събуди жената се разплаках.

29

Анонимен

преди 2 години

До 32 Самоописал си се

28

до 32

преди 2 години

А на мен отдавна ми е направило впечатление, че троловете защитаващи такива като тоя на снимката винаги започват да говорят отрицателно за българина когато нямат аргументи в защита на въпросното лице.

27

от Районното

преди 2 години

Майко мила за едно прасе колко лъжи изрече тая шушумига, а кой знае за по "дебелите" неща как лъже

26

:)

преди 2 години

Четейки повечето коментари под тази статия, си давам сметка за следните неща: 1) за българина е по-важно да се прави на оригинален, отколкото да каже нещо смислено 2) българинът е сеирджия, който не се интересува от нищо друго, освен да става сеир. Дори да е ЗА НЕГОВА СМЕТКА 3) българинът не се интресува или си няма понятие от законност. За него обвинения е виновен до доказване на противното 4) българинът е неграмотен: дори ако една разработка на ДС го плесне през лицето, той няма да я разпознае

25

Некъф

преди 2 години

"Не съм бил в един автомобил с убитото животно"Тоя счупи ***! Имах си аз прасето да е карало и колата :) ;)

24

Анонимен

преди 2 години

Ахахаха стига бе пич, обидно е за всички да се опитваш да ги лъжеш така в национален ефир. Бъди мъж и си признай.

23

Анонимен

преди 2 години

Щом говори такива елементарни лъжи по националната телевизия смятайте за какъв морал говорим. И този човек е бил шеф на ДАНС...

22

Анонимен

преди 2 години

Да, разбира се. Просто е бил случаен минувач, когато са го засекли с бракониерите в гората.

21

Див

преди 2 години

Даже е правил сърдечен масаж и изкуствено дишане на шопара!

20

Какви хора можеш....

преди 2 години

...да срещнеш посред нощ из българските гори!....Каква ли е вероятността при съвсем случайна среднощна среща на две коли някъде из джендемите, хората в автомобилите да се окажат познати? А и въоръжени, от едно характерно ведомство?...Някой знае ли отговора? Какви личности могат да се открият по високите етажи на властта, не е истина само колко достойни защитници на законността са, изобщо не се държат като престъпници, хванати на калъп!

19

SFS

преди 2 години

Той живо животно никога не е виждал горкия! Той даже не можел и да стреля, оръжие никога не е виждал през живота си! Чак стават смешни като почнат с лижите си в стил "2 клас" в междучастието!

18

ББ

преди 2 години

Полицейски произвол! Мафия и постановка! Тия са биле на спасителна акция щото некой е гръмнАл прасето и те са опитали да го спасАт. Гешев ше потвърди.