76

Анонимен

преди 2 години

Koлкото и да ни е противно, явно ще трябва да се ходи с маски. Още преди 10-ина години са виждал масово азиатци в метрото на Лондон, носещи маски и ми беше много странно, но явно на там отиваме. Те имаха подобни вируси там още преди 15-20 години.

75

Явно трябва

преди 2 години

Трябва да мутират и хората, а не само вируса. Това би било възможно след години обработка на населението с ГМО генно-модифициращи инжекции с РНК и Векторни вируси, които да предизвикат мутации у хората. АМА това е много бавен процес и хората се съпротивляват и ще отнеме години цяло поколение едно дори две трябва да си отидат от този свят докато задействат новите мутации в човешките гени / ДНК.

74

Както и със СПИН-а

преди 2 години

Нали Света от години вече живее с болни от ХИВ / СПИН има презервативи така и за Делтата нови презервативи ще бъдат маските и ръкавиците. За по-нататък не знам за новите бъдеще болести. Може би ще трябва никакъв физически интимен контакт между хората.

73

Анонимен

преди 2 години

Както живеем с гриповете така живеем и с коронавирусните инфекции. НЯМА РАЗЛИКА! Долнопробните политици, които са пионки на големите корпорации, искат да заграбят всичко.

72

MIKE

преди 2 години

Сранно защо всички говорят за ваксините, които не действат, които имат много страшни странични ефекти и които убиват а никой не говори за лекарства. Лекарства, витамини и добавки, които лекуват, които се използват от лекарите и всички преминали през КОВИД....

71

Анонимен

преди 2 години

Ами винаги сме си живеели с него, само че му викаха грип!

70

Анонимен

преди 2 години

забий дълбоко иглата в *** на антиваксъра!

69

Анонимен

преди 2 години

Задължително е да се научите, защото ковидът е сред нас без друго от много години и ние, нормалните хора, живеем с него и с редица други зарази, и в момента. Станете нормални и вие и живейте нормално. Изключете от живота си ковид***ио***тите и ще си върнете живота обратно. А ако фашистите станат и тук още по-настоятелни, ще се вдигнем и ние в защита на живота и правата си.

68

(-_-)

преди 2 години

Човечеството е затъпяло. Болести има от както свят светува! Но, това, с което ни заливат денонощно медиите няма нищо общо със здрав разум и медицина..

67

Анонимен

преди 2 години

Не,докато не се изчисти това трябва да има възможно най крутите-мерки,и който не ги спазва да му се наложат сериозни глоби, за да се спазват от всички. Ето това е начина да се реши пандемията.

66

Анонимен

преди 2 години

Ах тая мед.сестра.....дето ти е казала, че е делта. Голяма специалистка. По точенето на касата. И премиите. За това протестираха те.

65

68

преди 2 години

Не мисля да се ваксинирам. Това което изкарах това лято личния лекар каза че е летен вирус. Доста по тежко с много симптоми отколкото ковида през ноември. Това лято лекарските кабинети бяха препълнени с болни млади хора и деца. Температура, кашлица, хрема, някои развиха бронхит. Позната мед.сестра ми каза че това е делта варианта просто не се тестват хората. Не знам дали е вярно. Аз съм против задължителната ваксинация защото това не са ваксини а експериментални течности. Разбира се който желае може да се ваксинира.

64

Анонимен

преди 2 години

Един тук пак почна да си води диалога сам. Пише и си отговаря сам. Тези са по - опасни и от ваксините.

63

Не ваксиниран

преди 2 години

До 68. Ами ваксини има няколко..... Не му мисли много

62

Анонимен

преди 2 години

През ноември десет дни след контакт с тежко болен с корона който беше възрастен диабетик но в крайна сметка оздравя, при мен се появи световъртеж и липса на апетит. След седмица се появи упорита суха кашлица която продължи почти един месец. Това е запознанството ми с коронавируса. Нямах температура. Имах лек задух. Умора при изкачване на стълбища и пр.В края на май месец тази година се разболях три пъти. Този път с лека температура, болки в ушите и загуба на слуха. Пресипнал глас, болки в гърдите при кашляне, болки в гърлото и обилна хрема. Продължи един месец.

61

до 64

преди 2 години

Как няма да си го мислят след като се информират главно от фейсбук и разни измислени сайтчета. Българина има толкова малко мозък, че вярва на всякакви глупости. Направо е чудо как пази равновесие.

60

Анонимен

преди 2 години

До Не ваксиниранЕ аз пък познавам хора които умряха от него. Защо си мислите, че всички го изкарвате еднакво "грипчето" ?

59

Анонимен

преди 2 години

Невероятно е как хората още си мислят, че всичко е фалшиво... нищо чудно, че ще сме така още дълго.

58

Не ваксиниран

преди 2 години

Изкарах го и не познавам някой около мен да не е изкарал грипчето с малко хрема и липса на обоняние. Да му мислят ваксинираните - в момента по света само те се разболяват, но има и трета вакси_а и тя е от неработещите. Следващата вълна ще е от Делтаваксинирани. По-добре да си стоят в къщи. За тяхно добро го казвам. И да се вслушат малко..... :))))), ама не в Кунчев и Кантарджиев

57

Анонимен

преди 2 години

В смисъл да се научим да носиме постоянно маски, да спазваме всякакви *** мерки, да ни ваксинират като гoведа в животновъдна ферма през 6 месеца, децата да учат дистанционно, да ни затварят и отварят, когато им скимне, всички други болести освен ковид, да се лекуват по телефона или въобще да не лекуват. Това ли имате впредвид за живот с Ковид? Май започват да ни подготвят да свикваме с това завинаги.