44

Програмист

преди 2 години

Да бе, да! Вярно е! Ето, аз примерно винаги като се наложи си нося компютъра на сервиз за да ми преинсталират операционната система. Вярно е бе!

43

Анонимен

преди 2 години

Ортопеда да не се задавил с някоя пачка мангизи ?

42

Асан

преди 2 години

Какво интензивно - влазъл да замете следите от кражбата :)))

41

Анонимен

преди 2 години

Отиде келепира, как да не вдигнеш кръвно.

40

Нарочно може

преди 2 години

Нарочно да е пил лекарство за вдигане на кръвно и да изнудва хората, за да го върнат на поста в противен случай ще мре от мъка. Може и застраховка да си е направил за милиони, ако умре да осигури роднините си с още много пари.

39

Bojko

преди 2 години

Като се разхождахме с жипката аз му казвахБрат, пълниш чекмеджето и си спиш спокойно като мен на снимките къде баце нанка ама той не ме слуша

38

Анонимен

преди 2 години

Беше добър, когато Пирогов беше препълнен, понеже във ВМА не пускаха простосмъртни. Сега, когато вече не им трябва магарето, го уволняват....Що не си тръгнел тихо и кротко? Тръгна си и не спряха да му ядат кокалите. Всеки невинен човек се ядосва, когато селяни му търкат името.Ама на чужд гръб и 100 тояги са малко, нали? После ще ви лекува я Глория, я Преслава, я Гущеровица, я некоя кифла на Слави....Не се научихте кои са ви врагове и кои спасители....

37

Замислен

преди 2 години

Значи, професор по медицина не е наясно как да си свали кръвното медикаментозно, та се налага да влезе в болница, че и в интензивно?! еееегатииии професора.

36

Явно има защо?

преди 2 години

Има причина да го уволнят! Сега потвърждава, че е един маниак, който маниакално се е вкопчил в този си пост като вампир и наркоман! Толкова страшно му е да не е на този пост леле ле ле че и кръвно налягане вдига. С това само потвърждава, че е бил само за отстраняване. Всеки достоен и нормален човек би се оттеглил и замълчал и си би продължил живота с натрупаните пари, а не да бъде маниак и психопат доживотно ли иска да бъде на този висок пост??? Няма ли срам малко да отстъпи бре тоя!!!

35

В старо време са ги

преди 2 години

лекували със кръвопускане.

34

Анонимен

преди 2 години

Бялата мафия взе да вдига горната граница!! хахаха Балтов се ядосва иска да работи Директор на болница хахаха ще вдигнеш и долната граница Балтооов

33

до 39

преди 2 години

Лекарската професия не те имунизира срещу наказателна отговорност за ощетяване на държавата. Спрете се с тая опорка вече.

32

Анонимен

преди 2 години

Бас хващам, че и тоя е на легло в Пирогов само на хартия.

31

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи, здравето е най-важно!

30

Светозар

преди 2 години

Балтов да не би да се е притеснил, че ще има среща с бай Ставри ? Или пък има и други далавери, дето още не са ги открили ?

29

Да стане като Костов

преди 2 години

вегетарианец.

28

Анонимен

преди 2 години

Беше си добре докато ББ го возеше с жипката.

27

Анонимен

преди 2 години

Дано се оправи човека, ама както е писано по-долу в коментарите, за високо кръвно в болница не приемат. Е имаше прецедент - ББ при едни протести вдигно кръвно и влезе в правителствена. Ся е другия случай.

26

Защо не си гледа?

преди 2 години

Да се пенсионира? За какво са му толкова много пари? Достатъчно е натрупал и за пра-внуци. Каква е тази драма? Няма да се свърши света след уволнението му! Няма незаменими хора.

25

Анонимен

преди 2 години

Колко удобно се "разболя" точно покрай уволнението си. Като закоравял престъпник точно преди процеса.