278

Анонимен

преди 2 години

Ще му запари под самолета на летеца другар,то не бяха протести юмруци служебното правителство министър по сигнали, партия заместител на БСП и тн. ще дойде твоето време другарю и повярвай рошко пръв ще те предаде!!!!

277

ГЕРБ-БКП

преди 2 години

До До 294 ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА ГЕРБ-БКП Е В ЯРОСТНА БИТКА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ОТКРАДНАТОТО ОТ ВСИЧКИ НАС . БОРИСОВ -ПЕЕВСКИ -ДОГАН -МАФИЯ !

276

червените лайна

преди 2 години

скоро ще съберат реколтата от 12кенефа на РАШКОВ,апосле бай СТАВРИ

275

Анонимен

преди 2 години

Засегнатите олигарси искат оставката на Гешев, е това нормално ли е народе?

274

USA

преди 2 години

ГЕШЕФ ФТОРА ТИКВА РЕЗЕРВА НА ПЪРВАТА ТИКВА !

273

Анонимен

преди 2 години

А сега парламента всички от Военно Въздушните Сили начело с Гешов се освобождават! О извинете Висшия Върховен Съд, благодаря!

272

Анонимен

преди 2 години

ДЕВЕТ милиона за охрана годишно за един милиционерски цър.вул. Егати богатата държава. Какво ли се чузим, че пенсията е 300 лева

271

До 294

преди 2 години

Нещо си противоречите! Досега Гешев беше човек на ДПС и топлата връзка между ГЕРБ и ДПС, а сега изведнъж стана човек на ГЕРБ!? ИСТИНАТА Е, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА Е В ЯРОСТНА БИТКА ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА ОТКРАДНАТОТО ОТ ВСИЧКИ НАС!

270

анонимен

преди 2 години

Този Минчо Спасов, който цитирате е един терорист, който дръпна шалтера на метрото и само благодарение на Бог, нямаше жертви! Вярвате ли на подобно същество!

269

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...Ама какво "ВО Право",бе драги?!..Този си е чиста проба МИЛИЦИОНЕР!..Е, във Висшата Милиционерска Школа на БКП в Симеоново ,набързо преименувана за звучност "ВИПОНД" след 89-та,са изучавали "висшите ЧАЛЪМИ на милиционерството",но никой КРАТЪК КУРС ПО ПРАВО НЕ МОЖЕ да направи МИЛИЦИОНЕРА "ЮРИСТ"!!!!!...Има си специалност "Право" в съответните университети,ОБУЧАВАНИТЕ ДА ВЪРТЯТ ПАЛКИ И ДА РАЗГОНВАТ ДЕМОНСТРАНТИ са много,ама много далече от тая дисциплина.

268

Анонимен

преди 2 години

Гешев ходи се гръмни. Цялата съдебна система е прогнила от корупция и конфликт на интереси!!!

267

Анонимен

преди 2 години

В к.269 има интересна информация: Юристът Минчо Спасов се е поразровил в дипломата на на Гешев за завършена специалност Право в бившата Висша Полицейска школа сега академия на МВР. В сайта на АМВР е записано, че дипломата дава юридическа правоспособност само до 1991 г, а Гешев е завършил през 1994г. Ако това е вярно, то де юре ИГ няма завършено ВО "Право" и следователно няма юридически ценз. Нека юристите сред депутатите се разровят по тази новина.

266

Деянов

преди 2 години

Напъните на костовистките създадени партии еднодневки от престъпникът Иван Костов на ограбил Българив и икономиката и в прехода сънуват разчупване и минаване на прокуратурате и МВР в подчинение на Драгалевският престъпник.Това са смешни жалки фигури около него които пригласят ,смешни,Правно неграмотни неадекватни престъпни почти няма квалификация ,която да не им приляга.Продажна клика с чергарски манталитет и трима пишман адвокати без едно спечелено дело

265

потърпевщ

преди 2 години

До анонимен 294,Силно се надявам това да стане и да излезе наяве какво всъщност се случва във ВСС! Как ВСС осъществява превенция на престъпността, като присъжда огромни глоби на обикновени хора, дето едва свързват двата края, за щяло и нещяло, а същинските престъпници не само че са на свобода, ами и си живеят живота най охолно!

264

Анонимен

преди 2 години

До ВСС, к 284 Май че упорито не виждаш, че в 46-ия състав на НС само 63 депутати - тези от ГЕРБ - са зад Боце Бъ, останалите заедно с БСП и ДПС са срещу ГЕРБ. Така че тези имена, които си написал, са СРЕЩУ ГЕРБ И КАСКЕТА. Никакви напъни на ВСС няма да спасят Гешев. Той имаше един нормален изход - оставка. Отказа и сега целият ВСС ще бъде разчушкан, а той уволнен и няма да му се размине само с това. Накрая и прокуратурата ще премине в изп. власт, където 110 г. й е било и ще й бъде мястото.

263

Анонимен

преди 2 години

Сваляте Гешев и кой идва - Христо Иванов, а не благодаря. Гешев си има съвет, ами там на всички любимец е завряният зет. Ами ясно е защо я има тази мощен вой за свалянето му.

262

Анонимен

преди 2 години

Ми че то ВСС вече се компрометира. Сам. Днес се видя на какъв хал е ВСС прокуратура и цялата им милиционерска пасмина.

261

Анонимен

преди 2 години

Според Гешев тази акция по свалянето му от поста гл.прокурор няма да мине. "Милиционерът" не желае да разбере,че първо ще се размиришат нещата с избора му: инициатори бяха ББ и С.Цацаров и те ще трябва да обяснят заедно с шефа на Прокурорската асоциация как протече избора само с един кандидат и гласуване стил Вишински.В СК,ПрК и ВСС половината са избрани от НС.Новият състав на НС като направи анализ на "неговите хора" ще ги отзове от ВСС и тогава първо ще изгърмят преторианците на ИГ и сетне той

260

Qanon

преди 2 години

Гешев е мафиот!

259

Юбрее селяци

преди 2 години

Гешев поиска ревизия на приватизацията златните концесии мариците и всички кражби на Костов. Не е учудващо че слугите на външни сили и лично нафталиненият командир създаде партии и се обедини с всичко възможно за да дойде отново на власт и да покрие окончателно Техноимпекс крадлата и да узакони за себе си и наследниците си грабежът на века. Един *** адвокат без едно спечелено дело една *** на барбарян и един харем безмозъчни не могат да съборят ВСС.Нещо сте се объркали наркомани.