14

Анонимен

преди 2 години

А ние се оплакваме че софийското метро се наводнило...

13

Турист

преди 2 години

Кога е следващият полет на Безос да си купя билет?

12

Павето

преди 2 години

Всички наводнения за изкуствено създадени, за да наводняват тунелите до долната земя. Всички инжектирани ще се бият заедно с това което ще излезе от там, срещу нас, във финалната битка - Армагедон!

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Това са наводнения,предизвикани от НАСА и Кремъл. Те са подражание на еврейските простотии от старозаветни времена. Това е краят на евреите и кладата ще бъде във Велик Имперски Китай! Главната клада ще е там! Другите ще са според населеното място , което евреите и въобще семитите ,при положение, че имат свои държави, са окупирали. Еврейският фашизъм ще бъде отмъстен кърваво, жестоко и реципрочено на фактологичските семитски престъпления от последние 8000 години. Да живеят Човешките Раси !

10

АнонимеН

преди 2 години

ПОДЗЕМНИЯ ТРАНСПОРТ Е ДЕЛО НА ЧОВЕКА! ТОЙ Е НАПРАВИЛ ДУПКА В ЗЕМЯТА КОЯТО ДА СЕ ПЪЛНИ С ВОДА ПРИ ПО-СИЛЕН ДЪЖД! НАВОДНЕНИЯТА В ГЕРМАНИЯ И НИДЕРЛАНДИЯ СА ПАК ЧОВЕШКА НАГЛОСТ ОСНОВНО! НАКЪСАЛИ СА ОГРОМНИ РЕКИ НА ПО-МАЛКИ ПРИТОЦИ ЗА ДА ГИ ПОЛЗВАТ ЗА РАЗВЪДНИЦИ И НАПОЯВАНЕ И КАТО ВАЛНЕ ПОВЕЧЕ ТЕЗИ ИЗКУСТВЕНИ ПРИТОЦИ СТАВАТ НА ЯЗОВИРИ! НИЕ ХОРАТА СТРОИМ КЪЩИТЕ СИ В ОКЕАНА НАПРАВО А ПОСЛЕ ПРИРОДАТА БИЛА ВИНОВНА!

9

Анонимен

преди 2 години

при население милиард, тва е като ял един юфка и се задавил

8

Климат

преди 2 години

Климатичните модели от 70-те години добре предсказваха какво да очакваме. Но в последните 6-7 години данните показват, че модела изостава и промените се ускоряват много рязко.

7

до анонимен

преди 2 години

Няма случайни събития в Природата!!!! В Природата всичко си има Цикличност и Закономерност!!!!

6

м.

преди 2 години

Тъй като заради това, че тези маймуни ядат сурови прилепи и заради това загубих баба си, дядо си и 20та си година *и в момента гтубя 21та* > МЕСТЯ

5

Шш алоо

преди 2 години

Кви инчове кви 54 часа?

4

до ПроСоТо

преди 2 години

Не бързай! Чакай да видиш есента кво има да става!

3

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоСамо големия потоп от билията, но това е случайност.

2

Анонимен

преди 2 години

Въпреки това няма да си ликвидират икономиката заради климатичните промени на Грета.

1

ПроСоТо

преди 2 години

абе се е имало природни катаклизми,обаче като тия от тая година май цялото човечество не помни../имам предвид след Потопа../