8

Анонимен

преди 2 години

Нали Обвинител номер 1 не обвинява - нещо неразбрах отново!

7

Анонимен

преди 2 години

Писаха,че начални предложения за съставянето на тоз в последствие обявен,обвързан с името Магнитски закон е много преди случая с него разгледан двустранно-корупция,а от друга човешки права общо приети как полагащи се в защита с приложение в часта нарушения и двете обявени деяния за доказани действия в изпълнение от едно лице как отговорно за организирано по начин на изпълнение за срок траен в условия с възможности,методи на внедряване на тез неприемливи практики на забогатяване от всеки свързан

6

Handel

преди 2 години

Въй, сериозно? Дали "обяснения"? Че на кой му пука? Т.е. на продажните българи им пука, но Щатите май много не се интересуват от тяхното мнение. Особено пък след като някой от екипа на посланичката-откачалник Мустафа след като падна тиkвовний от власт най-сетне си свърши работата, а не правеше само "венчета" шефката си.

5

хаха

преди 2 години

Само Гешев не видя Пеевски и 18 свързани с него фирми в делото за КТБ!Браво на САЩ, че му напомниха за Пеевски!

4

крат

преди 2 години

За кокошка няма прошка, за слон няма закон.

3

Анонимен

преди 2 години

Божков още не е дал обяснения, щото сега се чуди как хем да финансира Маи и Радевци хем да му се размине.

2

Анонимен

преди 2 години

Тези от ДАНС които бракониерстват с нарезно оръжие, заглушител, без разрешение и през ноща? Тези същите ще правят проверка ли? Че те са най-големите бандити в държавата, част от недосегаемите. Циркове.

1

Анонимен

преди 2 години

Демек, всички тези отганизации са спали демократично по времето на тиквата.